dcp100168 Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Petrecere gay de Haloween la Vila RozComunitatea gay din Galaţi şi Brăila se va reuni mâine seară la o petrecere de Haloween, la Vila Roz. Echipa "Eu sunt!Tu?" va organiza mâine o petrecere tematică de Halloween, eveniment la care sunt invitaţi numai membrii comunităţii gay din Brăila şi Galaţi. Conform anunţului, postat pe youtube, petrecerea se va ţine la Vila Roz, din Galaţi, mâine seară, începând cu ora 23.00.http://www.click.ro/actualitate/din_tara/VIDEOPetrecere-gay-Haloween_0_1057094299.htmlConform google, Vila Roz se află în Port, pe Str.Grivitei 12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toto Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Hi, hi, hi... chiar exista locatia ... Si casa e chiar roz! Acum ma gandesc... daca cineva vrea sa-i faca o gluma proprietarului si-i trimite o ceata de ... indivizi - mascati de Haloween! Ar fi prea tare!!! Si se trezeste omul inconjurat de priviri pofticioase, ascunse dupa masti si toti zicand acelasi lucru: "Eu sunt!Tu?" PS "Gay" implica, la general si termenul de "lesby", nu? Banuiesc ca vin si femei sa mai echilibreze balanta, sa nu fie omul total dezamagit. PS2 Acum, daca ar fi o petrecere numai de "lesby" parca, parca as trece si eu prin zona. Dar ma mai gandesc - ca-s naspete, refuzate, grase sau frustrate. pacat Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 (edited) Din moment ce pe forum nu avem nici un gay, eu nu vad rostul stirii aici. Edited October 31, 2010 by George Link to comment Share on other sites More sharing options...
copoi10 Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 la urmatorul lor party, poate fac si eu un ban cinstit. ma postez in poarta si vand vasilina siliconica care o mai am pe stoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
toto Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Din moment ce pe forum nu avem nici un gay, eu nu vad rostul stirii aici. De unde stii tu? Ca doar n=o fi ca la intrunirea alcoolicilor anonimi: "Ma numesc XXX si sunt gay/lesby ..." la urmatorul lor party, poate fac si eu un ban cinstit. ma postez in poarta si vand vasilina siliconica care o mai am pe stoc Eu am ulei de motor, Mobil 1, super sintetic... unge pistoanele, toate mecanismele. Cred ca merge... garantat mii de km de p... (petreceri) de Haloween. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts