Jump to content

A 17-a ediţie a Galei premiilor PNL Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

A 17-a ediţie a Galei premiilor PNL Galaţi

Cea de-a XVII-a ediţie a premiilor PNL s-a desfăşurat, ieri seară, în sala Teatrului Muzical „Nae Leonard”. Ca în fiecare an, au fost decernate premii de excelenţă, pe diverse domenii de activitate.

Astfel, „premiul pentru rezultate deosebite la învăţătură” a fost primit de elevul Mihai Răcoreanu, elev în clasa a XI-a A, la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”, Galaţi, premiul fiind înmânat de profesorul Gabriel Enache.

„Premiul pentru cultură” a fost oferit de către Săndel Dumitru domnului General de brigadă în rezervă Neculai Staicu Buciumeni, un longeviv şi biologic, dar şi creativ, care, la 89 de ani se poate lăuda cu 62 de cărţi publicate.

Tincuţa Vrabie a oferit reprezentantului Fundaţiei „Motivation Romania”, Gheorghe Ivanof, „premiul pentru Social”.

„Premiul pentru sport” a fost decernat, de această dată, în dublu exemplar. Unul din cele două premii a mers către Ana Porgras, recent medaliată mondială la bârnă, iar cel de-al doilea premiu a fost decernat antrenorului echipei de fotbal Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu.

„Premiul pentru afaceri” a fost oferit de către Bogdan Manea domnului Odi Pal, S.C. MAR-INA Prodprest S.R.L., Galaţi, în timp ce „Premiul pentru tineret” a fost oferit de Raul Mihailov domnului Daniel Vrabie, project manager la Şantierul Naval Damen, Galaţi.

Desigur, ca în fiecare an, liberalii nu au uitat să ofere premii şi reprezentanţilor presei. În acest an, Laurenţiu Ichim a oferit „premiul pentru presă” cunoscutului jurnalist de investigaţii Ticu Ciubotaru (corespondent „România Liberă” şi preşedinte al Asociaţiei Jurnaliştilor „Dunărea de Jos”). Cel de-al doilea premiu pentru presă a fost decernat domnişoarei Miruna Mihailovici (VOX-TV Galaţi).

În final, preşedintele liberalilor gălăţeni, Victor Paul Dobre i-a oferit „Premiul Politicianul Anului”, preşedintelui PNL, Crin Antonescu.

http://www.viata-libera.ro/articol-Liberalii_premiaza_excelenta__2.html

Link to comment
Share on other sites

În final, preşedintele liberalilor gălăţeni, Victor Paul Dobre i-a oferit „Premiul Politicianul Anului”, preşedintelui PNL, Crin Antonescu.

:-??

Chiar nu prea vad rostul unui premiu daca-l acorzi sefului...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.