Jump to content

Primarul Tecuciului, premiat pentru „excelenţă în administraţia publică”


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Primarul Tecuciului, premiat pentru „excelenţă în administraţia publică”

Primarul Tecuciului, Eduard Finkelstain, a primit, recent, premiul „de excelenţă pentru continuitate în administraţia publică”, în cadrul celei de-a VI-a ediţii a Galei „Premiilor de excelenţă Administratie.ro”, eveniment organizat de Portalul www.Administratie.ro, Agenţia OSC şi Primăria Municipiului Braşov. Primarul a mai primit şi în 2006 „premiu de Excelenţă pentru activitatea în Primărie”, în cadrul aceleiaşi gale. Manifestarea este cunoscută şi prin faptul că în 2009, preşedintele CJ Galaţi, Eugen Chebac, a primit „Premiul de excelenţă pentru cele mai valoroase proiecte de accesare a fondurilor europene”, alături de primarii din Giurgiu, Orăştie şi de preşedintele CJ Argeş.

La fiecare din cele şapte categorii ale galei, s-au acordat mai multe premii, însă numai la cea de-a opta categorie a fost un singur premiant - primarul Tecuciului. „Eu cred că mi s-a acordat acest premiu, pentru că am reuşit să menţin Tecuciul în picioare, chiar dacă am trecut deja prin două crize: întâi am avut inundaţiile din 2007, când, la doar câteva zile de la serbările oraşului, când totul strălucea, s-a întors municipiul cu fundul în sus… şi apoi, nu am ieşit bine din criza inundaţiilor şi am intrat în criza economică. Totuşi, Tecuciul trăieşte, nu foarte bine, dar mulţumitor; primăria nu are datorii mai mari de 30 de zile, chiar ieri mă uitam că avem datorii de doar trei miliarde de lei vechi, bani care se acoperă fără probleme din încasările lunare. După inundaţii ajunsesem să avem datorii la terţi şi de 30 de miliarde de lei. Am renunţat şi la restricţia de iluminat public stradal, am aplicat-o doar o lună şi jumătate, închideam iluminatul cu jumătate de oră mai devreme decât în mod normal. Furnizăm servicii publice fără probleme, în decembrie vom inaugura şi întreg sistemul de iluminat stradal, extins acum în fiecare cătun al Tecuciului. Cred că premiul care mi-a fost decernat ar fi trebuit să se cheme «pentru continuitatea performanţei», iertată-mi fie lipsa de modestie!”

http://www.viata-libera.ro/articol-Primarul_Tecuciului_premiat_pentru_%E2%80%9Eexcelenta_pentru_continuitate_in_administratia_publica%E2%80%9D_____2.html

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

?APRECIEREA? este definitorie pentru situatia primariilor din Romania. Normal ca nu sunt datorii. Dupa 10-15km prin Tecuci trebuie sa mergi urgent la un service auto. Mai ales pe strazile principale. Dupa inundatii nu s-au mai refacut trotuarele. Daca un proprietar nu avea BULETIN de Tecuci, nu putea primi acele materiale ???. Probabil, din cauza controalelor, imobilul respectiv disparea din evidente, in februarie cand sa platim, acesta nu exista in evidente, dupa 3-5 ore aparea, plateam si iar disparea. Mai nou, apare cand trebuie sa platim dupa care dispare. Si este in centrul Tecuciului, intre alte cateva care, desi cu unii proprietari nerezidenti de Tecuci, au primit aceste ajutoare. Imediat dupa trecerea apelor, in loc sa se asigure niste locuinte, s-a continuat _pavarea peste beton-asfalt_ cu placi peste nisip. Intr-o frenezie totala. Nu se putea intrerupe lucrarea de multe mld. vechi pentru urgente datorate inundatiilor?

Edited by bosorogu'
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.