Jump to content

Bunică la 23 de ani!


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Bunică la 23 de ani!

Aveţi dreptate, dragostea n-are vârstă! Nici cea resimţită de suflet şi nici aceea manifestată de trup. Mariana, o tânără de 12 ani din Lieşti, a născut zilele trecute, la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi, un copil sănătos. Probabil că Marianei nu i-a fost teamă, pentru că şi mama ei a născut-o la o vârstă similară. Şi da, acum este bunică la 23 de ani. Le dăm dreptate: viaţa e scurtă, trebuie să te bucuri de ea!

„O tânără mamă de 12 ani, parte a minorităţii rrome, a născut cu succes. Bunicii se vor ocupa probabil de creşterea celui mic. Vorbim despre o comunitate solidară, iar bunica este o doamnă în plină putere, la cei 23 de ani ai ei. Stăm bine, ne înmulţim vertiginos! Asta-i situaţia. Oricum, felicitări!” a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

http://www.viata-libera.ro/articol-Bunica_la_23_de_ani_2.html

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

O ţigancă din Iveşti a fost făcută vedetă de "The Sun"

După ce în urmă cu patru luni "Adevărul" a scris despre cazul incredibil al unei ţigănci din comuna gălăţeană Iveşti, devenită bunică la numai 23 de ani, publicaţia engleză "The Sun" a ajuns la concluzia că această femeie este cea mai tânără bunică din lume.

În timp ce alte fete de vârsta ei merg la şcoală şi încă se mai gândesc la jocurile copilăriei, la maternitatea Spitalului Clinic de Urgenţă, o fată de 12 ani a dat a dat naştere unei fetiţe perfect sănătoase, în urmă cu câteva luni. Culmea este că şi bunica copilului este... precoce, ea având doar 23 de ani. Mama lăuzei este foarte mândră şi încântată de faptul că familia s-a mărit cu încă un membru.

Astăzi, cotidianul britanic The Sun a preluat ştirea şi a ajuns la concluzia că femeia din Iveşti este cea mai tânără bunică din lume.

„Suntem bucuroşi şi abia aşteptăm să facem botezul. Noi o să avem grijă şi de nepoată, şi de fiica noastră. Noi o s-o ajutăm cu copilul”, spunea Mariana Stănescu, proaspăta şi tânăra bunică, în vârstă de doar 23 de ani, imediat după ce fiica a adus pe lume copilul.

Tatăl nou-născutei, şi el tânăr, în vârstă de 15 ani, este bucuros că a devenit părinte dar declară că nu ştie încă dacă îşi iubeşte concubina, proaspăta mămică. „Eu sunt tatăl copilului. Nu ştiu deocamdată dacă o iubesc pe Maricica. Văd eu de acum încolo ce-oi face. Pe fata noastră sigur o s-o iubesc”, spune mândru de el Vasilică Stănescu, tatăl fetei nou-născute.

Medicii de la Spitalul Judeţean sunt uimiţi de „performanţele” copilei şi în acelaşi timp spun că un astfel de caz este o obişnuiţă în comunitatea din care vine proaspăta mamă. „Avem la spital o tânără mamă de numai 12 ani, care a născut cu succes o fetiţă sănătoasă. Mama are 12 ani şi bunica 23. Doamnă în putere. Bunicii spun că vor creşte ei copilul. Ne înmulţim fără nicio grijă şi în curând o să ajungem să nu ne mai vedem”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Mama_la_12_ani_si_bunica_la_23_0_439756330.html

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.