Jump to content

Saptamana familiei, saptamana fara TV


corbu
 Share

Recommended Posts

Sub indemnul "STOP violentei TV" in saptamana 22-28 nov. 2010 va fi organizata "Saptamana familiei, saptamana fara TV".

In aceasta saptamana vor fi organizate actiuni comune parinti/scoala pentru a oferi copiilor alternative de petrecere a timpului liber:

-vizite la muzee, gradini zoologice si botanice

-simpozioane organizate de Bibliotecile Judetene cu tematica: "Carticica mea de suflet"

-iesiri in parcuri cu organizarea de diverse concursuri

Detalii despre aceasta actiune: zibo.ro si pe Facebook (grupul "STOP violentei TV")

Organizatorii de la www.zibo.ro (site dedicat copiilor) anunta cu bucurie semnarea de parteneriate cu numeroase muzee,gradini botanice si zoologice care vor acorda INTRARE GRATUITA in ziua de 25 nov. 2010.

Actiunea are ca scop constientizarea parintilor privind pericolul televizorului si internetului in educatia si formarea copiilor.

Se doreste educarea si sprijinirea parintilor in ceea ce priveste controlul parental pe internet, selectarea programelor TV potrivite si excluderea programelor si canalelor cu continut neadecvat pentru copii.

Ziboriti si va bucurati. Bucuria copiilor o castigati

In Galati, muzeele partenere sunt: Muzeul de Arta Vizuala, Muzeul de Istorie, Complexul Muzeal de Stiintele Naturii si Gradina Zoologica Garboavele. :YMAPPLAUSE:

sursa:ZIBO

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Turul muzeelor gratuit

În cadrul programului „Săptămâna familiei, săptămâna fără televizor” (iniţiat de zibo.ro), toate cele trei muzee din Galaţi au câte o zi cu intrare gratuită pentru părinţi şi copii.

Astăzi, sunteţi aşteptaţi la Muzeul de Artă Vizuală, iar vineri la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii (unde şi aşa intrarea era gratuită, fiind ultima zi de vineri a lunii).

Duminică puteţi intra gratuit la Muzeul de Istorie (aşa cum veţi putea intra şi în fiecare ultimă duminică a fiecărei luni).

http://www.viata-libera.ro/articol-Turul_muzeelor_gratuit_.html

Link to comment
Share on other sites

Da, abia acum imi spuneti. Eu am crezut ca si Muzeul de istorie e tot azi gratuit si l-am cautat vreo ora insa apoi cand l-am gasit am aflat ca intrarea libera e abia duminica. Cat despre muzeul de arta vizuala l-m luat la pas si nu mi-a scapat nici un tablou :) Le-am vazut pe toate. Am vazut si camera unde avea elemente religioase: icoane, diplome ale preotilor, patrafire si carti religioase.

Edited by George
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.