Jump to content

Jandarmii gălăţeni îi păzesc pe controlorii de bilete Transurb


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Jandarmii gălăţeni îi păzesc pe controlorii de bilete Transurb

În luna octombrie şi la începutul lunii noiembrie 2010, echipe mixte formate din jandarmi şi lucrători ai Biroului Siguranţa Circulaţiei şi Control Călători din cadrul Transurb S.A. Galaţi au executat controale pentru depistarea cetăţenilor care călătoresc fără bilete pe mijloacele de transport în comun pe raza municipiului Galaţi. „În urma acestor acţiuni în comun au fost legitimate de către jandarmi peste 400 de persoane care nu aveau asupra lor un act de identitate şi au fost luate de către controlorii Transurb măsurile legale împotriva călătorilor care nu aveau legitimaţie de călătorie pe mijlocul de transport în comun. Conform declaraţiilor domnului Adrian Negraru, şef Birou Siguranţa Circulaţiei şi Control Călători din cadrul Transurb S.A. Galaţi, călătorilor care nu plătesc în 48 de ore amenda primită li se vor întocmi procese-verbale de constatare-contravenţie în valoare de 100 de lei, documente ce sunt trimise apoi la Direcţia de Fiscalitate din cadrul Primăriei Galaţi”, se arată în comunicatul remis de lt. Costin Barbbu, purtătorul de cuvânt al IJJ Galaţi. Reprezentanţii Jandarmeriei Galaţi au ţinut să facă precizarea că numai controlorii au aplicat amenzi asupra călătorilor surprinşi fără bilete de călătorie, rolul jandarmilor fiind de sprijin şi protecţie, de legitimare a călătorilor care nu aveau acte de identitate asupra lor şi de sancţionare a persoanelor care aveau un comportament neadecvat faţă de organele de control. Drept pentru care, în urma acestor acţiuni au fost aplicate dpuă amenzi în valoare de 300 de lei pentru adresare de injurii, refuz de legitimare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare.

http://www.monitoruldegalati.ro/societate/jandarmii-galateni-forte-de-interventie-in-ajutorul-controlorilor-de-bilete-2504.html

Link to comment
Share on other sites

Adica vreau si eu sa inteleg. Daca sunt in Galati si am bilet la mine, dar nu am buletinul la mine, si am ghinionul sa ma legitimeze un jandarm, primesc amenda ca nu am buletinul la mine, chiar daca din punct de vedere al bietului de calatorie compostat, e totul in ordine?

Edited by George
Link to comment
Share on other sites

Daca ai bilet sau abonament nu te intreaba nimeni de buletin, ca nu e treaba controlorilor de la Transurb ce acte am asupra mea, nu e datoria lor.....In cazul in care esti prins fara bilet sau abonament, atunci ti se cere un act de identitate, ptr incheierea procesului verbal..

Edited by alina25
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.