dcp100168 Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Gigi Becali şi Cristi Borcea vor să destrame OţelulGigi Becali a dezvăluit că a vorbit cu Cristi Borcea să cumpere la iarnă jucători de la Oţelul Galaţi pentru a slăbi echipa antrenată de Dorinel Munteanu. Becali a spus că va face acest lucru doar dacă Steaua va sta bine în clasament. "Dacă Steaua e bine în iarnă, avem ac de cojocul lor. Eu vorbesc cu Borcea: băi, ce facem acum? Nu există decât soluţia să le cumpăr jucătorii. Dacă stau bine, o să fac asta, e singura soluţie. Dar dacă nu stau bine în clasament, atunci de ce să mai fac asta. Au zis că vând unul cel mult? Să vedem! Am vorbit cu Borcea: vom lua doi eu, doi el! Dar dacă voi sta bine în clasament, dacă avem şase puncte în spate. Dacă suntem la 11 puncte, nu mai fac asta", a spus Becali la GSP TV.http://www.adevarul.ro/sport/fotbal_intern/Gigi_Becali_si_Cristi_Borcea_vor_sa_destrame_Otelul_Galati_0_367763534.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 beee he he! Link to comment Share on other sites More sharing options...
silviudeep Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Intrebare ar fi: De ce Marius Stan ar vinde?? Daca vor continua asa si castiga campionatul se poate kk pe banii lu' Gigi si Borcea ca in liga campionilor iesa banu mult mai mult decat ar iesi daca vinde toata echipa Deci de ce ar vinde?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Te iei dupa toti ciobanii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts