Jump to content

Jucătorii Oţelului vor fi testaţi antidoping

Recommended Posts

Posted

Jucătorii Oţelului vor fi testaţi antidoping

Jucatorii liderului Ligii I, Otelul Galati, vor fi testati anti-doping in aceasta saptamana. Initiativa i-a apartinut Agentiei Nationale pentru Controlul Antidoping, dupa ce in presa au aparut tot felul de acuze de dopaj la adresa jucatorilor lui Dorinel Munteanu. "Ne-au cerut programul de antrenament pe o saptamana. Pot veni la orice ora din zi si din noapte sa ne controleze. Sunt linistit, pentru ca n-au ce sa gaseasca", a spus Dorinel Munteanu, conform editiei tiparite a cotidianului Prosport.

In urma cu cateva saptamani, Ziarul National a lansat o ipoteza incredibila: jucatorii Otelului Galati se dopeaza.

http://www.ziare.com/otelul/stiri-otelul/jucatorii-otelului-testati-anti-doping-1054263

Posted

Gata! A inceput hartuirea...

Intai cu arbitrajele, acum cu dopajul!39.gif

La GSP mafiotul de Giovani (Becali) deja isi exprimase nemultumirea... Adica cum?! O echipa saraca, fara buget sa castige campionatul!???? Pai cine ar mai cumpara jucatori daca se poate face treaba excelenta cu niste "nimeni" ?32.gif

Stati sa vedeti ce va mai aparea in presa! Abia e inceputul...106.gif

Posted

Dorinel Munteanu: "Controalele Agentiei Nationale Antidoping sunt binevenite"

Antrenorul echipei Otelul Galati, Dorinel Munteanu, a declarat, marti, ca i se pare benefic faptul ca Agentia Nationala Antidoping va efectua controale la echipele din Liga I si ca nu crede într-o coalitie care s-ar forma împotriva Otelului, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Am primit o adresa de la aceasta agentie, prin care ni s-a cerut sa le punem la dispozitie programul antrenamentelor din aceasta saptamâna. Au spus ca vor veni pentru a lua probe jucatorilor. Din punctul meu de vedere sunt bineveniti. Eu cred ca e o actiune pozitiva daca se va face la nivelul tuturor echipelor din Liga I. Nu cred ca este o actiune îndreptata împotriva noastra. De altfel, nu cred nici în vreo coalitie care s-ar forma împotriva noastra”, a declarat Dorinel Munteanu.

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fotbal-intern/liga-1/otelul-galati/69269/dorinel-munteanu-controalele-agentiei-nationale-antidoping-sunt-binevenite.htm

Posted

Marius Stan: "Jucătorii noştri să nu devină dependenţi de bere de la controalele antidoping"

Marius Stan, preşedintele Oţelului, nu se teme că jucătorii de la Galaţi vor fi testaţi din nou antidoping. Oficialul gălăţean nu are nicio emoţie. "Mi se pare normal ca Liga să verifice echipele de prim eşalon şi la antrenamente. Noi nu ne ascundem de nimeni, n-avem nicio emoţie. Singura mea grijă este ca jucătorii noştri să nu devină dependenţi de bere după atâtea controale", a spus plin de umor Marius Stan.

Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, a explicat: "Noi nu am cerut niciun control antidoping! E o actiune ce tine efectiv de Agenţia Naţională Pentru Control Dopingului".

http://www.adevarul.ro/sport/fotbal_intern/Marius_Stan-_-Jucatorii_nostri_sa_nu_devina_dependenti_de_bere_de_la_controalele_antidoping_0_368963743.html

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.