Jump to content

Un angajat Unicom s-a urcat în turnul de transmisiuni din Gară


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Un angajat Unicom s-a urcat în turnul de transmisiuni din Gară

Un angajat Unicom s-a urcat în turnul de transmisiuni din Gara CFR pentru a cere achitarea salariilor restante. În aceste momente se fac încercări pentru a-l convinge să coboare din turnul cu o înălţime de aproape 20 de metri. Bărbatul spune că nu şi-a mai primit salariul de nouă luni. Bărbatul este salariat al firmei de construcţii Unicom din Galaţi, una dintre cel mai mari societăţi de profil din judeţ. În cursul ultimul an, salariaţii firmei de construcţii au făcut numeroase prosteste prin care îşi cereau salariile restante.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/News_Alert-_Un_angajat_Unicom_s-a_urcat_in_turnul_de_transmisiuni_din_Gara_CFR_pentru_a_cere_achitarea_salariilor_restante_0_370163443.html

Link to comment
Share on other sites

Un angajat al Unicom a ameninţat că se aruncă în gol de la 100 de metri înălţime

Bărbatul s-a urcat pe schela de telecomunicaţii de la Gara CFR şi a stat acolo aproximativ trei ore. El a recurs la acest gest pentru că nu şi-a primit salariile din luna februarie.

Marcel Cristea, în vârstă de 44 ani, angajat al firmei Unicom, a ajuns la capătul disperării şi s-a urcat la 100 de metri înălţime de unde a ameninţat că se aruncă. Gălăţeanul, tată a şapte copii, nu şi-a primit salariul din luna februarie. A stat urcat pe stâlp timp de aproximativ trei ore, pompierii încercând să-l convingă să coboare.

Colegii omului sunt şi ei supăraţi din cauza faptului că nu şi-au primit salariile şi recunosc că sunt în aceeaşi situaţie. „Avem facturi de plătit, avem familii de întreţinut. O ducem foarte greu. Iau amenzi în fiecare zi de la controlori pentru că nu avem bani să ne cumpărăm bilete. Ratele nu le-am plătit, lumina la fel, de patru luni de zile”, spune Ion Condolache, un alt angajat al Unicom.

„Necazurile, lipsa banilor, facturile neplătit. Avem copii la şcoală”, spune Dumitru Pânzaru, un alt angajat al firmei.

Reprezentanţii firmei recunosc faptul că nu şi-au plătit angajaţii şi că situaţia este extrem de grea. În acelaşi timp aceştia au încercat şi ei să-l convingă pe bărbat să coboare de pe stâlp. „Am vorbit cu el, i-am zis să coboare, dar s-a întrerupt la un moment legătura. Într-adevăr nu au primit salariile de mult timp, dar m-am împrumutat ieri să pot să le dau nişte bani. Mai mult nu am ce face”, spune Mihai Părlătescu, acţionar la firmei Unicom.

Pompierii au încercat să-l convingă să coboare, vorbind la telefon cu el, în timp ce alţi colegi de-ai lor au urcat până în vârf. După mai bine de două ore de eforturi, aceştia au coborât cu el în siguranţă. „Am fost anunţaţi că un bărbat s-a urcat pe schelele de telecomunicaţii ale Gării CFR. Am intervenit cu un număr de 15 pompieri. Operaţiune este în curs de salvare. Este urcat la aproximativ 100 de metri înălţime”, spune lt. Marian Boris, ISU Galaţi.

Două dintre fiicele bărbatului, venite la faţa locului au izbucnit în lacrimi în momentul în care şi-au văzut tatăl cu picioarele pe pământ. Acesta a fost imediat transportat de către un echipaj SMURD la Spitalul de Urgenţă pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/UPDATE-Un_angajat_al_Unicom_a_amenintat_ca_se_arunca_in_gol_de_la_100_de_metri_inaltime_0_370163475.html

Link to comment
Share on other sites

Aceste atitudini "spontane", dupa 9 luni de neplata, ar trebui justificate public de conducerea Unicom si prin timpul prin care beneficiarii investitiilor realizate de d-lor, finantati LEGAL prin bugetul de stat, nu au primit banii necesari pentru a nu greva deficitul OFICIAL al ?TARII? Fara sa le pese CE MANANCA, intre timp, familiile muncitoriilor romani.

Edited by bosorogu'
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.