Jump to content

Candidează Marius Stan pentru PDL?


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Candidează Marius Stan pentru PDL?

Blaga scoate săbiile la oamenii lui Udrea

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, i-a scuturat bine pe colegii săi senatori, apropiaţi ai Elenei Udrea: „Băgaţi-vă minţile în cap! Eu o să fiu preşedinte (n.r. - al PDL) şi o să-mi fac echipă cu Frunzăverde şi cu Flutur. Voi nu prindeţi nimic!". Avertismentul a fost făcut luni seară, la hotel Royal din Bucureşti, unde s-au adunat mai mulţi senatori şi lideri PDL cu ocazia sfinţilor Mihail şi Gavril. Şi premierul Emil Boc a ciocnit un pahar cu sărbătoriţii. După plecarea lui, s-a dezlănţuit Vasile Blaga care i-a atacat „fără milă" pe oamenii Elenei Udrea, prinşi în discuţii despre planurile politice de viitor, au declarat pentru Q Magazine surse participante la întâlnire. Unul dintre cei vizaţi - senatorul Marius Necula, care se visează candidat la primăria Galaţi din partea partidului. „Să-ţi iasă din cap că prinzi primăria. Acolo candidează omul meu, Marius Stan (n.r. - preşedintele clubului de fotbal Oţelul Galaţi). N-ai nicio şansă!", i-ar fi spulberat Blaga speranţele lui Necula.

...

http://www.qmagazine.ro/articole/6517/blaga-scoate-sabiile-la-oamenii-lui-udrea.html

Link to comment
Share on other sites

Marius Necula: „Nu plec din partid”

Cum senatorul Marius Necula nu şi-a ascuns niciodată interesul pentru fotoliul de primar al oraşului, iar zvonurile locale îl plasează de mult timp în „tabăra” ministrului Elena Udrea, am încercat să aflăm care este adevărul. Senatorul PDL Marius Necula ne-a confirmat că a avut într-adevăr o discuţie cu Vasile Blaga, dar nicidecum una pe ton, ci amicală, la nivelul „Vasile – Marius”. „A fost pur şi simplu o discuţie pe baza unor informaţii livrate de persoane rău-intenţionate care se situează în afara partidului. Acestea s-au dus şi i-au spus că senatorul Necula pleacă din partid dacă nu candidează la Primărie. Vasile, neavând informaţii, m-a întrebat dacă voi pleca la PSD în cazul în care Marius Stan va candida din partea PDL pentru Primărie. I-am răspuns că nu. Sigur că nu plec din PDL! Discuţia a fost mai lungă. Ieri m-am şi întâlnit la Senat cu Vasile şi am râs pe seama celor apărute în presă, pe surse”, ne-a relatat Marius Necula.

Senatorul a precizat că Blaga, Toader, Necula sau chiar Boc nu hotărăsc cine va intra din partea PDL în cursa pentru Primăria Galaţi. Mai ales că Marius Stan a candidat şi va candida pentru PNL, după câte ştim noi.

„Organizaţia va merge cu candidatul care are cele mai mari şanse de reuşită la Primărie – cel mai bine plasat în sondaje – candidat care are şi sprijinul organizaţiei. Pentru că fără această susţinere n-ar putea candida”, ne-a explicat Marius Necula.

Colegii săi, Mircea Toader şi Mihail Boldea, şi-au exprimat deja susţinerea faţă de Vasile Blaga aşa că am încercat să aflăm de care parte a baricadei este Necula. „Îi apreciez la fel de mult şi pe Elena Udrea şi pe Vasile Blaga, şi cred că PDL are nevoie de amândoi. Aşa-numitul conflict Blaga-Udrea este mai degrabă unul de tabloid”, ne-a declarat Necula.

http://www.viata-libera.ro/articol-Intre_scandal_si_discutii_amicale_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.