Jump to content

Trei copii arşi din cauza oalelor nesupravegheate


dcp100168

Recommended Posts

Trei copii arşi din cauza oalelor nesupravegheate

Copiii, tot copii! Dacă nu sunt supravegheaţi cu maximum de atenţie (ba uneori şi atunci când sunt) reuşesc să facă tot soiul de boacăne. Mai rău este atunci când, pe lângă diverse daune materiale mai mici sau mai mari, cei mici se rănesc şi ajung chiar să aibă nevoie de spitalizare. „S-au internat trei copii cu arsuri prin lichid fierbinte. A fost ziua oalei nesupravegheate cu apă fiartă, care a dus la accidentarea a două surori de 9 şi 11 ani şi, într-un alt episod nefericit, a unei copiliţe de 7 ani. Oala neacoperită dă în foc. Oala nesupravegheată opăreşte copii”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

http://www.viata-libera.ro/articol-Trei_copii_cu_arsuri__2.html

Link to comment
Share on other sites

Patru...

Copil de un an oparit din neglijenta

O fetita de numai un an din Cosmesti, judetul Galati, a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Focsani dupa ce, in urma cu trei zile s-a oparit cu apa fierbinte. Parintii copilei spun ca aceasta a tras din greseala de o cana in care se afla apa fiarta iar aceasta i s-a varsat pe piept. Din fericire, ranile sint usoare, asa ca micuta va fi externata, cel mai probabil, in cursul zilei de azi.

http://www.ziaruldevrancea.ro/index.php?articol=55897

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.