Jump to content

Lucian Bute - ambasador turistic al României


dcp100168

Recommended Posts

Lucian Bute - ambasador turistic al României

Campionul mondial la box la categoria supermijlocie Lucian Bute a semnat miercuri, cu Ministerul Turismului, un contract de promovare a imaginii României în lume. Ministrul Turismului, Elena Udrea, l-a comparat pe Bute cu marii sportivi ai României Ilie Năstase, Gheorghe Hagi şi Nadia Comăneci.

Elena Udrea: "Am reusit sa initiem o colaborare de viitor intre Ministerul Dezvoltarii si Turismului si domnul Lucian Bute pentru turismul romanesc, pentru ca brandul turistic al Romaniei sa fie promovat prin imaginea unui mare pugilist, cel mai bun pugilist al momentului la categoria dansului. Credem ca acest lucru va face mult mai atractiva tara noastra in America, acolo unde ne-am stabilit ca tinta atragerea turistilor. Avem bucuria ca acest mare ambasadar al tarii noastre, care a promovat Romania, sa fie partenerul ministerului si suntem mandri ca intotdeauna si-a declarat mereu apartenenta la Romania. In perioada urmatoare, domnul Lucian Bute va promova Romania prin imaginea domniei sale, asa cum am facut Ilie Nastase, Gheorghe Hagi, Nadia Comaneci. Potrivit intelegerii de azi in ceea ce priveste actiunile lui Bute, ne-am gandit la posibilitatea ca dansul sa participe la evenimentele de promovare a Romaniei, sa poarte sigla brandului turistic al Romaniei in meciurile pe care le va disputa, sa vorbeasca despre Romania in toate conferintele de presa, ori de cate ori are ocazia, sa promoveze imaginea Romaniei prin noul brand turistic pe care tara noastra il are. Va fi un parteneriat de mare succes pentru Romania ca destinatie turistica, pentru ca imaginea Romaniei este promovata mult mai bine de marii sportivi de cat de marii politicieni".

Lucian Bute: "Sunt roman, aici m-am nascut, aici am crescut, aici m-am format, nu am uitat si nu voi uita niciodata asta, oriunde unde voi boxa. Pentru mine este o onoare sa fiu alaturi de alti mari sportivi precum Hagi, Nadia, Ilie Nastase. Sper ca anul viitor sa ajung sa boxez in Romania, pentru ca mi-am dorit si imi doresc acest lucru. Avem o clauza in contract in acest sens si putem sa aducem un meci Bucuresti si sper ca acest lucru sa se intample in vara anului viitor. Eu o sa incerc si o sa depun eforturi pentru a promova imaginea Romaniei la cel mai inalt nivel".

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Lucian-Romania-Romaniei-Nadia-Nastase_0_373762853.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.