dcp100168 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Va apărea Realitatea TV GalaţiRealitatea TV va lansa vineri, 28 martie, primul post local de stiri la Cluj si anunta alte 30 de statii locale in toate zonele tarii. Potrivit reprezentantilor postului, investitia in postul clujean se ridica la 500.000 de euro, iar cea totala, pentru intreaga retea de statii locale, este de aproximativ 8 milioane de euro. Reteaua ce va fi dezvoltata pe parcursul urmatorilor trei ani va avea statii locale la Brasov, Sibiu, Timisoara, Constanta, Tg.Mures, Deva, Medias, Rm.Valcea, Campulung Muscel, Galati, Craiova, Vaslui si Suceava. Pentru inceput, postul clujean va difuza, pe langa programele postului central, mai multe buletine de stiri locale - trei in intervalul 6.45-9.00, unul la ora 13.00 si unul la 18.20, carora li se adauga un program de sinteza zilei de la ora 21.45.
dcp100168 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Staţia locală Realitatea TV Galaţi nu va mai apărea, cel puţin în viitorul apropiat. Se pare că reprezentanţii postului condus de Sorin Ovidiu Vântu, sosiţi la Galaţi pentru a semna protocolul de colaborare, au plecat ieri înapoi la Bucureşti. Motivul (neoficial) este implicarea foarte puternică în politică a "partenerului" gălăţean, nimeni altul decât Andrei Lişinschi, candidatul PD-L pentru Primăria Galaţi. În condiţiile date, Lişinschi a rămas cu aparatura ultraperformantă pe care deja a cumpărat-o, în valoare de aproape un milion de dolari.
dcp100168 Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Lişinschi a renunţat la afacere, astfel că Realitatea TV Galaţi va începe să emită de la 1 septembrie, sub conducerea lui Aurel Stancu.
Sheena Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 As dori daca se poate ca postul Realitatea Tv Galati sa nu se suprapuna pe Realitatea TV ci sa emita pe frecventa separata. Si ma intreb cand oare se vor trezi si cei de la Antena 1 Braila si cei de la Pro TV Braila-Galati sa emita pe frevente separate ca sa nu mai incurce posturile din Bucuresti? De exemplu eu din cauza ca ii intra Antena1 Braila, Duminica, cu un talk-show f plictisitor, intra peste film si asa il ratez. O vreme am privit pe net, insa acum cat timp dau filme, emisia pe net e suspendata. La fel cu PRO TV de la 17.30 intra stirile locale, Eu nu privesc prima parte cea cu stiri negative insa imi doresc sa privesc cea de-a 2-a parte in care spune stiri poitive. De ex din cauza stirilor locale, am ratat stirea despre un robotel, o inventie a japonezilor. Nu am auzit aceta stire decat la 16.50, pe scurt.
dcp100168 Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Din păcate, şi Realitatea va folosi exact acelaşi sistem.
dcp100168 Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Realitatea TV Galaţi şi-a amânat debutul până la 1 noiembrie
dcp100168 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 LansareRTV - Televiziune pentru Galaţi şi Brăila* Din 10 noiembrie, RTV emite pentru abonaţii UPCÎncă în probe, încă în vârtejul începutului, încă grăbiţi, încă trepidând de anticipare, colegii noştri de la RTV lasă astăzi deoparte toate şedinţele de redacţie şi fugăreala pe teren şi desfac şampaniile la lansarea festivă a celui mai nou post gălăţean de televiziune. "Din 10 noiembrie, RTV transmite 12 ore pe zi, având trei grupaje principale de ştiri: dimineaţa de la ora 6 la 7, seara în intervalul 18-19 şi seara, de la ora 23, o selecţie a celor mai importante ştiri de peste zi. Această televiziune este gândită să fie proaspătă, informată, agresivă şi implicată. În plus, RTV vrea să valorifice faptul că trăim în Galaţi şi Brăila. Într-un cuvânt, gălăţenii şi brăilenii vor avea o ALTFEL de televiziune", declară Aurel Stancu, acţionar principal al RTV şi gazdă, alături de Cristian Deceanu, directorul general al postului, a petrecerii de lansare de azi, de la ora 19,00.http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=27818
adrian Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Vine Vantu la Galati? Oricum batea crivatzul pe la noi....
dcp100168 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Vine Vantu la Galati? Oricum batea crivatzul pe la noi.... RTV nu este sub "tutela" Realităţii, deşi s-a încercat acest lucru
dcp100168 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Prima zi de RTV* RTV emite începând de luni, ora 18,00, programul desfăşurându-se până la ora 23,30Începând de luni, abonaţii gălăţeni din reţeaua UPC pot recepţiona RTV, cel mai nou post de televiziune. RTV înseamnă ştiri, emisiuni proprii, transmisiuni live, filme şi documentare, transmisiuni sportive şi multe surprize din partea unei echipe ai cărei membri sunt consacraţi deja în peisajul media gălăţean. Alături de Aurel Stancu, acţionarul principal al RTV Galaţi, se află Cristian Deceanu, director al noului post şi prezentator de tradiţie al grupajului de ştiri, Bogdan Caramaliu (director tehnic), Anca Stanciu (reporter şi prezentator), Răzvan Hriscu (editor) şi Ionuţ Zainea (director de marketing).Începând de luni, RTV îşi găseşte numărul de pe telecomanda dumneavoastră, noul post tv urmând canalului "Teleshopping" pe televizoarele abonaţilor UPC din Galaţi. Telespectatorii vor urmări, de la ora 18,00, o ediţie inaugurală a emisiunii Actual RTV, principalul jurnal de ştiri al zilei. Împreună cu Aurel Stancu, invitaţi în platou sau prin transmisiuni live vor fi toţi realizatorii de emisiuni. Emisiunea va fi reluată la ora 23,00, ora ultimei ediţii de ştiri din zi. Vor urma apoi prima ediţie a emisiunii sportive şi a celei electorale. Nici emisiunile sau realizatorii lor nu sunt o necunoscută: Aurel Stancu ţine frâiele emisiunii "Punctual" (talk-show), Bogdan Nistor este realizatorul producţiei "Salut, liceu", Ilie Z. Pleşcan moderează "Electoral RTV", Dana Potorac este realizatoarea "Orei de sinceritate", iar Sorin Gheorghe se ocupă de "Derby".http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=28196
riaji Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Mie nu-mi pare prea rau.. Daca erau baieti destepti si voiau sa faca o treaba buna cu televiziunea asta (si altceva decat sa-si scoata profitul odata la 4 ani din emisiunile si spoturile electorale), gandeau mai bine o grila de programe pentru galateni si cautau sa ocupe un post non-stop de transmisie. In plus, numele nu e deloc sugestiv, pare facuta doar ca sa incurce socotelile Realitatea TV care ar fi trebuit sa se deschida la Galati. Dupa umila mea parere, e doar un alt TV Galati sau un alt Express TV.
ultramarine Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Sa spunem ca este un inceput si asa, in timp probabil emisiunile vor fi preluate si pe RDS&RCS si se va afilia la Realitatea "centrala".
EMIL Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 AUREL STANCU NU ESTE CEL CARE A CONDUS CAMPANIA LUI ANDREI LISINSCHI PENTRU POSTUL DE PRIMAR?! DECI SE POATE SPUNE CA ...ARE SI PDL TELEVIZIUNE...
riaji Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Eu as zice mai degraba ca tot PSD-ul are televiziune...
dcp100168 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 M-am uitat astăzi, de curiozitate, aproape o oră la RTV: - o dezbatere despre piaţa imobiliară gălăţeană; destul de interesantă, aş putea spune - un grupaj de ştiri: foarte, foarte "subţire" (mitingul profesorilor, o ceartă între doi politicieni, un sondaj despre uninominal şi... cam atât) - un meci de futsal; nu i-am înţeles rostul, dat fiind că jocul s-a disputat cu vreo trei săptămâni în urmă (drept urmare, am schimbat postul )
ultramarine Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Precum un ghiocel este vestitorul primaverii si RTV Galati este vestitorul unei primaveri in media.
dcp100168 Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 La GalaţiO clonă a Realitatea TV îi face campanie lui BăsescuRTV Media este un post de televiziune din Galaţi. Care se foloseşte de însemnele Realitatea TV, deşi nu are nici o legătură cu acest din urmă post. Studioul şi sigla de emisie sunt identice cu cele ale postului naţional. Licenţa de emisie a televiziunii care piratează marca Realitatea a fost obţinută, în urmă cu vreo patru ani, de liderul deputaţilor din grupului parlamentar PD-L, Mircea Toader. Care s-a asociat în acest demers cu Cosmin Păun, actualul prefect al Galaţiului. Există chiar şi o explicaţie a faptului că postul local de televiziune foloseşte însemnele Realitatea TV: a fost încheiat un contract între cele două televiziuni, în urma căruia RTV Media urma să devină studioul local al Realitatea TV.Doar că, în cele din urmă, înţelegerea a picat. Rămas cu studioul identic cu cel al televiziunii naţionale, postul local s-a rebotezat RTV şi a încăput pe mâna unui ţepar: în noua firmă, creată pentru a administra televiziunea locală RTV Media SRL, deputatul Mircea Toader este reprezentat printr-un interpus, lăsând majoritatea capitalului social în seama lui Aurel Stancu, fost jurnalist la cotidianul local Viaţa Liberă. Poate vă întrebaţi de unde a avut bani de televiziune Stancu, un obedient ziarist de provincie. Răspunsul este ascuns într-un dosar penal: prin trafic de influenţă, Aurel Stancu a pus mâna pe o clădire care a aparţinut statului şi a vândut-o, apoi, cu un preţ de vreo 20 de ori mai mare, tot statului român. Afacerea s-a întîmplat în anul 2002, atunci când Stancu a pus mâna pe sediul administrativ al firmei de construcţii Pexco, la un preţ de sub două miliarde de lei. Imobil pe care l-a vândut apoi Casei Naţionale de Pensii şi Asigurări Sociale cu 42 de miliarde de lei vechi. După această lovitură, ţeparul Stancu s-a mai arătat prin presa locală doar pentru a mai negocia şi alte sinecuri. La scurt timp după ce deputatul PD-L Mircea Toader l-a înzestrat cu televiziune, Stancu a reuşit performanţa să o falimenteze.De peste cinci luni, 30 de oameni care au lucrat în televiziune nu şi-au primit salariile. Mai mult, stopajul la sursă constatat de finanţele gălăţene este de ordinul a 500 milioane de lei vechi. Acum, deputatul Toader afirmă că nu mai este interesat de această afacere, dar tot cu influenţa sa politică, ţeparul Stancu a abandonat firma iniţială şi, de două luni, televiziunea este administrată de noua RTV Media Partener SRL. Cu numai doi oameni, fără emisiune de ştiri şi fără a fi băgată în seamă de CNA, televiziunea locală îi face o campanie deşănţată lui Traian Băsescu. Ore întregi, pe ecranul clonei Realitatea TV pot fi văzuţi Elena Udrea, Mircea Toader sau alţi pedelişti de seamă care îşi ridică în slăvi candidatul la prezidenţiale.http://www.catavencu.ro/o_clona_a_reali ... 11277.html
mambo Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 apropos de marele ziarist stancu, un mare nemernic de fapt. mai e pe la viata libera? n-a vandut-o? inainte sa vanda cladirea pexco i-am oferit serviciile pentru respectiva cladire. contract de 90 milioane la acea vreme din care a achitat 30 si de restul.... sa-si ia lumanari. nu eu am fost cel care a contractat lucrarea in perioada aia si de aceea nici nu stiu cum arata boschetarul asta la fata. n-aveti o poza cu el?__________________________________________________________________________________________________________user fara drept de semnatura
George Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Am si eu RTV Galati. Este pe o frecventa diferita. Nu e pe un canal de teleshop sau peste Realitatea tv. Si in majoritatea zilei arata ecranul alb cu sigla RTV in mijloc si sub sigla ceasul in format electronic. Cred ca emite doar seara de la 18 la 19 si de la 23 la 0, nu? Ma intreb de ce s-a mai chinuit sa faca un post tv doar pentru 2 ore de emisie? Daca nu au stiri sa il umple cu altceva presa zilei, desene animate, un filmulet, poate sa vorbeasca despre forumul nostru, etc.
silviudeep Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 RTV emite program zilnic, dimineata pana noaptea in jur de 00 sau 01. Evident ca sunt reluari emisiunile incepand dupa amiza de la 17 sau ceva de genu.
taxon Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 reteveiul? stancu? de ce s-o fi dus cristi deceanu la ei ...
dcp100168 Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 RTV Galaţi-Brăila, ameninţată indirectRăzboiul legat de preluarea postului Realitatea TV dintre managerul Sebastian Ghiţă şi proprietarul Elan Schwartzenberg face victime şi pe piaţa media din Galaţi. Postul RTV Galaţi-Brăila, deţinut de omul de afaceri Aurel Stancu, ar putea fi nevoit să îşi schimbe titulatura şi sigla după ce Rovigo, administratorul judiciar al Realitatea Media, a cerut CNA să nu autorizeze servicii de programe care folosesc mărcile „Realitatea TV” sau „RTV”, potrivit Mediafax.Aurel Stancu: „Războiul lor nu mă priveşte”Acţionarul majoritar al RTV Galaţi-Brăila, Aurel Stancu, a declarat că nu are nici o legătură cu nici una din părţile implicate în conflictul privind preluarea Realitatea TV. De asemenea, Stancu a precizat că postul de televiziune local nu este afectat de demersul făcut la CNA de Realitatea Media.„În România sunt vreo opt televiziuni „RTV” – la Braşov, la Arad…, n-au nici o legătură între ele. În ceea ce priveşte conflictul dintre Sebastian Ghiţă şi Elan Schwartzenberg, eu nu am nicio legătură nici cu unul, nici cu celălalt, nu i-am văzut în viaţa mea. Numele societăţii noastre este „RTV Partener Media”, societatea este înscrisă la Registrul Comerţului, are o licenţă pe Galaţi – Brăila atribuită prin licitaţie în urmă cu patru ani.Ce fac ei, la Bucureşti, nu mă priveşte. Noi suntem de sine stătători şi nu avem nici o legătură cu Bucureştiul, nici prin statut, nici prin contract, nu ne poate lua nimeni nimic”, a precizat Aurel Stancu.În spatele luptei dintre managerul Sebastian Ghiţă şi proprietarul Elan Schwartzenberg ar fi intenţia primului de a lansa o televiziune cu denumirea RTV, care ar urma să folosească o parte din echipa de la Realitatea TV. Din informaţiile paginademedia.ro, ţinta celor de la Realitatea Media este firma Ridzone Computers, din Târgu – Jiu, care deţine o licenţă pe numele RTV şi în spatele căreia ar fi Sebastian Ghiţă.În documentul înaintat către CNA de Rovigo (Realitatea Media) se mai precizează că societatea nu şi-a dat nici un acord ca sigla sau însemnele postului să fie folosite de altcineva.Oficial, fiecare cu (tele)viziunea luiReprezentanţii societăţii Rovigo nu au dorit să comenteze public acest subiect, în timp ce preşedintele CNA, Răsvan Popescu, a precizat că, până în prezent, nu există solicitări de acordare a unei licenţe pentru o televiziune cu numele Realitatea TV sau RTV.Pe de altă parte, în trecut, potrivit Mediafax, CNA a acordat două licenţe audiovizuale: o licenţă prin reţele de comunicaţii RTV Galaţi (deţinută de societatea RTV Partener Media SRL, ai cărei asociaţi sunt: Aurel Stancu - asociat principal – 70 la sută şi Gabriel Bogdan Caramaliu – 30 la sută) şi o licenţă prin satelit RTV din Târgu Jiu (deţinută de societatea Ridzone Computers SRL, ai cărei asociaţi sunt: Ionuţ Daniel Răitaru - asociat principal – 95 la sută şi Maria Mădălina Răitaru – 5 la sută).viata-libera.ro
Recommended Posts