dcp100168 Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Taxi incendiat în Bariera TraianÎn jurul orei 13.30, trecătorii au anunţat pompierii ca o maşină ardea cu flăcări mari, lângă intersecţie. Pompierii au ajuns imediat la faţa locului şi au stins flăcările. Din primele cercetări, a reieşit că autoturismul este abandonat de aproximativ doi ani. Paznicul firmei TransPec, lângă gardul căreia se afla maşina, spune că cel mai probabil focul a fost pus intenţionat. "Se fac cercetări pentru a stabili cauzele exacte ale incendiului", a declarat Eugen Chiriţă, purtător de cuvânt al ISU Galaţi.http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-_Un_taxi_a_fost_incendiat_in_Bariera_Traian_0_373763099.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Si era si lovita, facuta praf pe deasupra! Azi am vazut si eu ca nu mai avea luneta si mi-a sarit in ochi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts