Jump to content

Un procuror o acuză pe o avocată de corupţie


dcp100168

Recommended Posts

Un procuror o acuză pe o avocată de corupţie

Domnica Toader, avocat din Baroul Galaţi, susţine că un procuror DIICOT a insinuat în timpul unei şedinţe de judecată că influenţează martorii. Soţul avocatei este Mircea Toader, liderul unui grup parlamentar din Camera Deputaţilor.

Un banal termen de judecată la una din sălile Tribunalului Galaţi, s-a transformat, luni, într-un adevărat circ după ce procurorul DIICOT Galaţi a susţinut că în toate procesele în care a intrat avocata Domnica Toader, martorii şi-au schimbat declaraţiile. Avocata a sesizat Consiliul Suprem al Magistraturii cerând sancţionarea procurorului, dar îi va cere şi daune de 100.000 de lei printr-un proces civil.

Incidentul s-a petrecut imediat după pledoaria avocatei, care ceruse eliberarea din arest a unui client întrucât nu s-ar mai justifica reţinerea lui. În replică, Fănica Hahui, procuror DIICOT, a susţinut în faţa instanţei de judecată că martorii îşi schimbă declaraţiile când la bară este avocatul Domnica Toader. Afirmaţia a fost înregistrată audio de către grefieră, dar şi consemnată în stenograma de şedinţă. "Am rămas siderată. Nu mi-a venit să cred ce a spus. Vă spun sincer că mi s-a făcut rău. Cum poţi să spui aşa ceva despre mine, când nu este adevărat? Întotdeuna mi-am apărat clienţii în limita legii şi nimic mai mult", ne-a declarat avocata Domnica Toader.

"Am luat la cunoştinţă despre incidentul din sala de judecată de la doamna avocat. Toate aceste lucruri mi-au fost comunicate verbal. Doamna Toader poate uza de căile legale pentru a depune o sesizare, dacă doreşte acest lucru. Mai multe nu pot spune", ne-a declarat Ion Ciafalon, procurorul-şef al DIICOT Galaţi.

Avocatul a trimis o plângere împotriva procurorului DIICOT la Consiliul Superior al Magistraturii pentru abuz în serviciu, iar zilele următoare o va chema în judecată şi îi va cere daune morale de 100.000 de lei pentru prejudicierea imaginii. De menţionat este că soţul avocatei este Mircea Toader, preşedintele filialei locale din Galaţi a unei formaţiuni politice şi liderul unui grup parlamentar din Camera Deputaţilor.

Avocata şi procurorul DIICOT au fost adversari în multe procese penale de-a lungul anilor, dar până luni nu s-a înregistrat niciun incident între cei doi jurişti. Avocata Domnica Toader a declarat că, dacă va câştiga procesul civil, va dona toţi banii Penitenciarului Galaţi pentru a fi cheltuiţi în folosul deţinuţilor, lucru pe care îl va consemna şi în cererea de chemare în judecată.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Scandal-Galati-procuror-judecatoare-coruptie_0_374362681.html

Link to comment
Share on other sites

1.Se pare ca ziarul adevarul devine, la fel ca viata libera, un ziar de scandal....arunca cuvinte inutile, doar de dragul imaginii...Cred ca pe avocata domnica toader o cunosc mai multi oameni decat pe deputatul mircea toader.

2.Am vazut sedinte de judecata in care procurorii se rasteau la martori si incercau sa-i intimideze, iar apoi faceau afirmatii de genul "avocatul este mincinos"

Procurorii, indiferent de ce parchet tin, reprezinta Statul....iar statul, il cunostem cu toti!!! :-@

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.