Jump to content

Recommended Posts

• 3 months later...
Posted

Dans oriental in Galati ? Caut de 2 ani. Nimeni nu a vazut,nimeni nu a auzit . Va rog sa reveniti cu detalii,eventual cu o adresa,un numar de telefon ceva. Sunt super interesata ^^ . Va las numarul meu de telefon si va rog sa ma contactati : 0741 457 897. Multumesc frumos .

• 8 months later...
Posted

Dans oriental in Galati ? Caut de 2 ani. Nimeni nu a vazut,nimeni nu a auzit . Va rog sa reveniti cu detalii,eventual cu o adresa,un numar de telefon ceva. Sunt super interesata ^^ . Va las numarul meu de telefon si va rog sa ma contactati : 0741 457 897. Multumesc frumos .

Nu, nu este dans oriental, este dans hindi. Dansul oriental este o paleta mult mai vasta, cuprinzand toate ariile ( belly, hindi, arab, turc, etc) . Nu stiu exact ce cautati dvs. de aceea precizarea mi s-a parut necesara, dar daca ceea ce ofer eu se pliaza pe dorinta dvs. , cu placere putem avea o discutie mai ampla.