Jump to content

Trei gălăţeni condamnaţi au fost prinşi în Spania, Grecia şi Franţa


dcp100168

Recommended Posts

Trei gălăţeni condamnaţi au fost prinşi în Spania, Grecia şi Franţa

Patru persoane, care fac obiectul unei semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen de Poliţia Română, au fost depistate pe teritoriul Spaniei, printre care şi M. Sorin, de 27 de ani, condamnat de către Judecătoria Galaţi la opt luni închisoare, urmărit internaţional din 2009, pentru infracţiuni la regimul circulaţiei. Pe lista urmăriţilor general se află M. Marius Alexandru, de 26 de ani, din Galaţi, condamnat la şapte ani închisoare de către Judecătoria Galaţi, pentru comiterea infracţiunii de lipsire de libertate, urmărit internaţional din anul 2006, acesta fiind localizat şi arestat de către autorităţile din Grecia. Va fi adus în ţară pentru a-şi ispăşi pedeapsa şi L.Sorin Mihai, de 28 de ani, din Galaţi, condamnat la 2,7 ani închisoare pentru furt, urmărit internaţional din 2008, identificat şi reţinut de către autorităţile din Franţa.

Urmăriţii general vor fi aduşi în România pentru a-şi ispăşi pedepsele. Ei au fost depistaţi de autorităţile din Spania, Grecia şi Franţa prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Trei_galateni-condamnati_la_executarea_unor_pedepse_cu_inchisoarea-au_fost_prinsi_in_Spania-Grecia_si_Franta_0_376162620.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.