Jump to content

Avertizare auto de ceaţă


dcp100168

Recommended Posts

Avertizare auto de ceaţă

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţele Neamţ, Suceava, Iaşi, Vaslui, Galaţi şi Botoşani, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă. Centrul Meteorologic Regional Moldova a emis o avertizare cu cod galben de ceaţă pentru aceste judeţe, valabilă între orele 18:00 - 24:00. Administraţia Naţională de Meteorologie a prognozat că la noapte fenomenul va fi întâlnit local, în zonele de sud, est şi centru ale ţării. Le recomandăm conducătorilor auto ca în condiţii de vizibilitate scăzută să folosească luminile de ceaţă împreună cu cele de întâlnire, să circule cu viteză redusă şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

http://www.agerpres.ro/media/index.php/comunicate/item/39097.html

Link to comment
Share on other sites

Era obligatie de "reglement". Controlorii n-au reusit sa invete acel paragraf!. Nici pe 20-21-23 cea masina de politie nu avea ceva aprins. ATENTIE: pe ceata densa, la ora 6'50 - 7'10 PE FALEZA! Si ceata si intuneric. Doar dubitele vw au, la orice ora din zi sau noapte toate alea aprinse si cele sonore. Chiar daca doar sa-si cumpere un PACHET DE TIGARI.

Edited by bosorogu'
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.