dcp100168 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Garaje în flăcări pe strada Avram IancuSâmbătă dimineaţă, la ora 7,40, Inspectoratul Situaţiilor de Urgenţă Galaţi a fost alertat în legătură cu un incendiu izbucnit pe strada Avram Iancu. Aici, conform surselor, în interiorul unor garaje aparţinând Primăriei şi în care locuiesc vagabonzi, ardeau textile şi hârtii. Căpitanul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţiile de Urgenţă Galaţi: „Pompierii au intervenit cu promptitudine, cu două autospeciale, focul fiind lichidat până la ora 8 dimineaţa. În incendiu au ars două paturi”. Nu este pentru prima dată când un imobil al Primăriei este cuprins de flăcări. Dar dacă în urmă cu o săptămână incendiator era un chiriaş rău-platnic, care nu şi-a achitat niciodată chiria timp de 9 ani, pentru garajele abandonate de pe Avram Iancu nu avea nimeni nicio obligaţie.http://www.viata-libera.ro/articol-Garajele_Primariei_-_locuinte_pentru_vagabonzi_in_flacari_2.html
AndreiM Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 garaje aparţinând PrimărieiPai bine ma.. va laudati ca distrugeti orice garaj si raman ale voastre nu?
copoi10 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 spre stiinta ta. aproape orice institutie publica detine garaje.
George Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 (edited) Garaje in care isi fac mici afaceri cum e tamlarie PCV, service auto sau depozite pentru aprozare, nu? Edited November 22, 2010 by George
AndreiM Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 N-am afirmat ca nu stiu lucrul asta si nici nu cred ca reiese asta din mesajul meu.Spuneam ca normal ar fi sa inceapa cu garajele lor si apoi sa faca propaganda ca le darama si pe celelalte.
copoi10 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 ce are ... garajul cu prefectura? de ce sa le darame?
AndreiM Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 pai ce are garajul cu prefectura? E vorba de garajele Primariei. Daca erai atent ai fi observat ca s-au facut n campanii de demolare a garajelor, dar cele proprietate a primariei se pastreaza pentru a locui boschetarii, pentru extinderea focarelor de infectie si pentru a nu da voie sa se construiasca parcari/parcuri/spatii verzi. Adica inteleg ca sunt multi romani/galateni care au in garaj muraturi si alte vechituri.. dar de ce unii sa aiba muraturi si eu sa-mi parchez masina jumate pe trotuar jumate in strada ?
copoi10 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 tot nu inteleg. garajele primariei sunt ridicate ilegal cum sunt majoritatea garajelor cetatenilor care si le-au ridicat dupa revolutie? daca da, jos garajele primariei
Recommended Posts