Jump to content

Un bărbat fără adăpost, înjunghiat în Piaţa Centrală


dcp100168

Recommended Posts

Un bărbat fără adăpost, înjunghiat în Piaţa Centrală

Mircea Gâţă, în vârstă de 47 de ani, a fost omorât aseară undeva în zona Pieţei Centrale, iar cadavrul a zăcut printre tarabe până s-a scurs tot sângele din el. Bărbatul trăia din mila comercianţilor. „Căra marfă pe aici. Avea grijă de tarabe. Era un băiat liniştit. Niciodată nu a creat probleme. Îşi câştiga şi el pâinea. Ieri am vorbit cu el ultima dată”, spune Dana Chiculiţă, unul dintre comercianţii din piaţă.

În acelaşi timp, ceilalţi pieţari bănuiesc pe un bărbat că ar fi comis oribila crimă. „Este unul Mitică Păun, un beţiv şi un bătăuş. Este foarte agresiv. O fi el criminalul”,spune şi Florica Radu.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, unde legiştii au descoperit o lovitură de cuţit care condus la sângerare până la moarte şi o lovitură puternică în zona capului.

Poliţiştii fac cercetări în acest moment pentru a stabili identitatea autorului şi circumstanţele exacte în care a murit bărbatul.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Crima_in_centrul_Galatiului-Un_barbat_fara_adapost_a_fost_gasit_injunghiat_in_Piata_Centrala_0_376762829.html

Link to comment
Share on other sites

Ar cam trebui, de vreme ce toate tatele astea idioate nu au alta treaba decat sa manance rahat cu toata pofta pe unde apuca. Intr-o epoca in care ar trebui sa ne rupem de superstitii si credinte subiective, mai ales in situatii de genul, istetul cu articolul nu face decat sa dea apa la moara unei muieri sonate. Daca tata Floarea are convingerea ca e vorba despre respectivul, sa mearga sa faca o plangere pe care sa si-o insuseasca, si sa vedem daca-i va mai conveni sa riste ca la sfarsitul procesului sa suporte diferite acuzatii, eventual si niste daune serioase.

Edited by riaji
Link to comment
Share on other sites

Suspectul a fost reţinut

La data de 21.11.2010, în jurul orei 19.00, în Piaţa Centrală a municipiului Galaţi, a fost găsit cadavrul unei persoane cu identitate necunoscută, care prezenta la nivelul feţei, respectiv arcada ochiului stâng, o plagă sângerândă. În urma investigaţiilor efectuate, persoana a fost identificată ca fiind G. Mircea de 47 ani, cunoscut cu antecedente penale, dromoman. Necropsia a stabilit că moartea acestuia a fost violentă, ea datorându-se unei anemii acute, prin hemoragie internă si externă masivă, consecutivă unei plăgi înţepat tăiate penetrante hemitoracic stâng.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, condusă de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galati, care în urma cercetărilor efectuate şi a activităţilor informativ a fost identificat suspectul de comiterea faptei ca fiind B. Emil de 51 ani, din comuna Zăvoaia, jud. Brăila, studii 8 clase, fără ocupaţie, cunoscut cu antecedente penale, domiciliat fără forme legale în municipiul Galaţi. Din cercetări a rezultat că în ziua de 21.11.2010, în jurul orei 16.00, deoarece victima a refuzat să achite contravaloarea unei sticle cu vin, între ea şi B. Emil a izbucnit un conflict spontan, urmare căruia acesta i-a aplicat mai multe lovituri cu o scândură. Întrucât G. Mircea a început să-l înjure, suspectul a luat un cuţit de la G. Mircea şi i-a aplicat o lovitură în zona hemitoracică, leziune care i-a cauzat moartea.

Faţa de B. Emil Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a dispus reţinerea pe timp de 24 ore pentru comiterea infracţiunii de omor calificat, urmând a fi prezentat Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?act=articol_detaliu&id=3412

Boschetarul din piaţă a fost omorât pentru o sticlă de vin

Povestea crimei din Piaţa Centrală a fost rezolvată de poliţiştii gălăţeni din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale. Reamintim că duminică seara, în Piaţa Centrală, în mijlocul tarabelor a fost găsit cadavrul unui om al străzii. În urma necropsiei a reieşit că este vorba de o crimă, victima decedând în urma unei lovituri de cuţit primită la nivelul toracelui. Cercetările poliţiştilor au scos la iveală că autorul crimei e un brăilean, Emil Barbu, de 51 de ani, din Zăvoaia, care stă fără forme legale în Galaţi. „Necropsia a stabilit că moartea victimei a fost violentă, fiind cauzată de o anemie acută, prin hemoragie internă şi externă masivă, consecutivă unei plăgi înţepat-tăiate penetrante la nivelul hemitoracelui stâng. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, condusă de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galati, care în urma cercetărilor efectuate şi a activităţilor informative a reuşit identificarea suspectului de comiterea faptei, ca fiind un bărbat de 51 ani, din comuna Zăvoaia, judeţul Brăila, ce are ca studii doar 8 clase, nu are ocupaţie, era cunoscut cu antecedente penale şi domicilia fără forme legale în oraşul Galaţi. Din cercetări a rezultat că în ziua crimei victima a refuzat să achite contravaloarea unei sticle cu vin, iar între ea şi autor a izbucnit un conflict spontan, urmare căruia acesta i-a aplicat mai multe lovituri cu o scândură. Întrucât victima a început să-l înjure, suspectul a luat un cuţitul acesteia şi i-a aplicat o lovitură în zona hemitoracică, leziune care i-a cauzat moartea”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, scms. Cristina Tatulici. Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a dispus reţinerea autorului pe bază de ordonanţă timp de 24 ore, pentru comiterea infracţiunii de omor calificat, urmând ca acesta să fie prezentat Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă.

http://www.monitoruldegalati.ro/eveniment/boschetarul-din-piata-a-fost-omorat-pentru-o-sticla-de-vin-2815.html

Link to comment
Share on other sites

Pai tanti Florica i-a pus pe politisti pe o pista falsa... sau, ca o fina detectiva, a indus in eroare adevaratul criminal... sa nu-si dea seama ca-i urmarit...21.gif

... Ce mai! o Sherloaca Holma a zilelor noastre!24.gif

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.