Jump to content

Coaliţie anti-Oţelul în Liga I?


dcp100168

Recommended Posts

Coaliţie anti-Oţelul în Liga I?

Antrenorul Otelului, Dorinel Munteanu, a criticat arbitrajul din partida pierdut de galateni la Timisoara si crede ca exista o coalitie impotriva formatiei sale. "Aseara (n.r. - duminica), arbitrul a viciat rezultatul partidei cu Poli, dar intregul tur de campionat a fost viciat. Este greu sa joci impotriva a 12-13-14 adversari. De fapt arbitrajul nu a influentat un joc, ci intregul tur de campionat. Nu caut scuze, insa aseara s-a demonstrat ca munca si unitatea nu sunt suficiente pentru a castiga. Dar cred ca vom ramine pe primul loc, in ciuda coalitiei create. Inclin sa cred ca exista o astfel de coalitie.", a declarat Dorinel Munteanu la Dolce Sport.

http://www.ziare.com/dorinel-munteanu/otelul-galati/coalitie-anti-otelul-in-liga-i-vezi-ce-spune-dorinel-munteanu-1057200

Link to comment
Share on other sites

O fi sau nu asa, ramane de vazut.

Da' "sutul" ala de vreo 50 de centimetri a lui Perendija la primul gol al Timisoarei sigur a contribuit la deschiderea scorului.

Iar daca Viglianti, ceva mai inainte, la 0-0, nu tragea "peste", poate era altceva.

Link to comment
Share on other sites

Marius Stan anticipeaza un atac la adresa Otelului

Directorul general al echipei Otelul Galati, Marius Stan, anticipeaza o serie de atacuri la adresa liderului. "Faptul ca suntem pe primul loc la finalul turului de campionat este o realizare, pentru care ne bucuram cu totii. Meritul e - in pricipal - al echipei, care a cucerit 36 de puncte, mai multe decat a adunat campioana de anul trecut (n.r. CFR Cluj) in primele 17 etape ale sezonului 2009-2010. A fost greu si devine tot mai greu, pe masura ce trec etapele, pentru ca se aduna presiunea. Cand te incapatanezi sa ramai pe primul loc, sa te agati de el, apar diferite atacuri. Le primim, acceptam, este un joc pe care trebuie sa il acceptam, nu avem ce face. Este evident ca atacurile vin din cauza ca facem performanta. Numai in pomul cu fructe se da cu pietre. Daca eram o echipa de pluton, nimeni nu ne baga in seama si nu avea de comentat impotriva noastra", a spus Marius Stan la Sport Total FM.

http://www.ziare.com/otelul/marius-stan/marius-stan-anticipeaza-un-atac-la-adresa-otelului-1058588

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.