AndreiM Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Am votat Autobuze și Maxi Taxi cu precizarea că la Maxi Taxi, dezvoltarea să se facă la șoferi, la școala și mentalitatea acestora.Consider că e nevoie de ambele în oraș.
silviudeep Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Ca-n orice oras ce tinteste probabil sa ajunga european in adevaratul sens al cuvanului, transportul in comun ar trebui sa fie preponderent electric.
AdiTZA Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Autobuze pe BioGas, d-astea de care vad din ora in ora pe geam (statia e in fata casei). Tramvaie...cu troleibuzele....nu prea...prea multe cabluri pe stalpi. Apropos...cand danezii au trecut pe BioGas, ne-au dat noua "harburile" lor. Acum, cand olandezii n-au mai avut ce face cu "harburile" lor, ni le-au dat noua (au si ei autobuze cu BioGas). Ce bine ma simt in Romania, groapa de gunoi a europei
George Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 (edited) Transportul electric. Troleibuze si tramvaie. Viitorul Galatiului ar trebui sa arate astfel: Transurb: Tramvaie si troleibuze. Societati private: Autobuze de mica capacitate cum sunt Isuzu, Cobra, Prestiji etc. Chiar nu inteleg de ce Transurbul in loc sa caseze Cobra, Isuzu si Prestiji, nu le dau privatilor? Am avea un transport mai civilizat. Edited December 15, 2010 by George
Relu Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Tot electric...De preferat tramvaiele. Transportul pe șine nu creează probleme în trafic, se pretează la automatizări, orarul e regulat...
katman Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Eu prefer autobuze cu girofar, ca politia. Ninoooo, ninooooo, si toate masinile se dau la o parte. Avantaj fata de tramvaie ca nu tin ocupata degeaba o banda pe sens. Dezavantaj daca se intimpla sa nu mai tina frinele cind vrea sa opreasca in statie...
George Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Unde ai vazu autobuze cu girofar? Cred ca alea erau din alea care transportau militari si in nici un caz pentru transportul in comun.
1964 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 (edited) Transportul electric pe sine in special. Dubele trebuiesc desfiintate pentru ca produc evaziune fiscala blocheaza traficul aiurea, soferii sunt cum sunt si sunt cam in afara legii. Edited December 20, 2010 by 1964
DANA Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 mi-ar place nespus de mult sa avem si noi sistemul de tramvaie asa bine pus la punct cum este in Iasi, acolo si comfortul din tramvaie e mult mai prietenos, scaunele sunt tapitate in plus, au masute, iar in interior sunt tot soiul de afise, cu informatii utile, este cald si nu te zdruncina de -ti ies ochii din cap cum e aici!...acolo drumul este f lin , e o adevarata placere, iar cu el( tramvaiul) poti ajunge in cel mai indepartat colt al iasului!
catilina22003 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Poll-ul vad ca e deschis strict pentru galateni. Eu as aduce in prim plan si problema metrou-lui. Este inadmisibil intr-o tara civilizata, unde mai pui MEMBRA a UE etc, sa nu existe un sistem pus la punct, de metrou in CAPITALA macar (deci nici nu ridic pretenia sa extrapolez la celelalte orase), retea ce sa faca legatura cu aeroportul international Henri Coanda... Unde s-a mai pomenit intr-o capitala sa nu ai guri de metrou/trenuri (subterane) langa aeroport? Dar ce sa mai spunem ca si constructia existenta in momentul de fata, nu ofera nicio facilitate pentru persoanele cu disabilitati?? Sa te fereasca D-zeu sa trebuiasca sa circuli cu metroul si sa te afli in scaun cu rotile. Ma gandesc cum 'sari' peste scarile colectoare de pasageri? Pfiu, iar m-apuca dracii..
piggy Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Autobuze! Deocamdata nu suntem pregatiti pentru transportul electric, din cauza intreruperilor de curent si a blocajelor care intervin atunci cand masinile parcheaza pe linia de tramvai.
Derago Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Prin dezvoltarea tramvaielor intelegem si modernizarea liniilor nu numai indesirea curselor!Modernizare, in sensul ca pe sub sina sa se bage cauciuc sa nu te mai scoale noaptea din pat ca la cutremur!
Ștefan Bădiță Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Am votat pentru modernizarea tramvaielor si troleibuzelor, insemnand schimbarea caii de rulare a tramvaielor si firelor de contact a troleelor, indesirea mijloacelor de transport + extinderea retelelor de tramvai/troleu.
Recommended Posts