Jump to content

Doi electricieni, bătuţi de indivizi mascaţi în Combinat


dcp100168

Recommended Posts

Doi electricieni, bătuţi de indivizi mascaţi în Combinat

Costinel Tacu, în vârstă de 24 de ani şi Marin Gheorghe, de 42 de ani, au fost la un pas de moarte aseară când au fost bătuţi de mai mulţi indivizi mascaţi. Aceştia erau la serviciu, în combinat, când au intrat peste ei în atelier câţiva bărbaţi. Hoţii au venit să fure pise de termocuplu, metale care conţin platină. „Au bătut la uşă, am ieşit să văd cine e şi când am vrut să închid uşa au intrat şi m-au lovit cu o bâtă în cap. Ne-au bătut pe amândoi. Nu mai ştiu nimic din acel moment. Au venit să fure piese de termocuplu, care conţin platină”, spune Costinel Tacu, victima de 24 de ani.

Celălalt bărbat a fost mai puţin norocos, acesta alegându-se cu leziuni grave la nivelul capului şi a avut nevoie de intervenţie chirurgicală de urgenţă.

„În secţia de Neurochirurgie sunt internaţi doi bărbaţi care au fost agresaţi. Unul dintre ei a suferit un traumatism cranio cerebral grav şi suntem rezervaţi în ceea ce priveşte prognosticul său. Celălalt a scăpat mai uşor”, spune Dumitru Işfan, director medical al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

„Executăm cercetări pentru a stabili identitatea celor trei agresori”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Doi_electricieni_din_combinat_au_fost_batuti_de_mai_multi_indivizi_mascati_la_locul_de_munca_0_377362772.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.