Jump to content

Dorinel s-a supărat pe "atacantul" Grahovac


dcp100168

Recommended Posts

Dorinel s-a supărat pe "atacantul" Grahovac

Branko Grahovac, portarul bosniac al Oţelului Galaţi, va fi amendat şi e posibil să fie exclus din lot pentru că şi-a părăsit buturile, de două-trei ori, începând cu minutul 80 al meciului FC Timişoara – Oţelul Galaţi, goalkeeperul participând la cornerele echipei sale. Scorul era 2-0 pentru Poli Timişoara, iar Grahovac şi-a părăsit “postul”, dorind să-şi ajute colegii să înscrie. Nu doar că bosniacul a participat la cornerele executate de coechipieri, dar de fiecare dată acesta a şi întârziat în preajma careului, stârnind rumoare în tribune şi iritare pe banca gălăţenilor. “Este inadmisibil cum a procedat portarul nostru. Eu nu i-am dat voie să plece din poartă! Pentru ce a făcut, va plăti scump. Nu va fi doar amendă, ci mai mult decât atât”, ne-a declarat ieri Dorinel Munteanu.

Reacţia antrenorului este total opusă celei avute de preşedintele clubului, Marius Stan, care a apreciat duminică seara că reacţia avută de Grahovac demonstrează faptul că Oţelul are nu doar valoare, ci şi curaj.

A marcat într-un meci din campionatul Serbiei

Branko Grahovac (1,90 m) a traversat un episod asemănător, pe 10 decembrie 2008, pe vremea când juca în Serbia, la Borac Cacak. „Evoluam acasă cu OFK Belgrad şi era 1-0 pentru oaspeţi la pauză. În minutul 90, am fugit în careul advers, la un corner. Mingea a fost pasată repede, un coleg a şutat spre poartă, defensiva a respins şi balonul mi-a venit pe dreptul, la vreo 14 metri. Cu un demivoleu am reuşit egalarea. Peste alte două minute, coechipierii mei au făcut 2-1. A fost ca un miracol acea victorie”, şi-a amintit goalkeeperul Oţelului, pentru care gălăţenii au plătit doar 50.000 de euro în ianuarie 2010.

http://www.ziarulnational.com/stiri/Sport/1290449959-Grahovac-exclus-din-lot-pentru-c-a-plecat-n-atac-

Link to comment
Share on other sites

Grahovac a fost iertat de Dorinel! "Am vrut să marchez din nou!"

Branko Grahovac s-a aflat la un pas să fie aspru pedepsit de către Dorinel Munteanu pentru că a ieşit din poartă în ultimele zece minute ale meciului cu Timişoara. A scăpat însă cu faţa curată.Dorinel Munteanu s-a arătat extrem de nervos după jocul cu bănăţenii şi l-a criticat dur pe goalkeeperul "oţelarilor": "Este inadmisibil cum a procedat portarul nostru. Nu i-am dat voie să plece din poartă. Va plăti scump!", au fost spusele de luni dimineaţă ale lui Munti. Între timp, tehnicianul a revenit asupra ideii, iar ieri l-a asigurat pe portar că nu va pierde postul de titular.

Branko, lămureşte-ne pe toţi. Ce ai vrut să faci în ultimele zece minute ale meciului?

N-am vrut decât să ajut echipa! Să-mi sprijin colegii să marcheze. Am mai procedat în felul acesta.

Ai participat chiar şi la cornerele echipei tale...

Păi tot la o lovitură de la colţ am mai produs cândva o surpriză. N-ar fi fost prima oară când aş fi marcat, aşa că am gândit în acel moment că n-ar fi rău să mai încerc o dată.

Ţi s-a mai întâmplat?

Da, jucam în Serbia la Borac Cacak. Era un meci cu OFK Belgrad şi ne conduceau cu 1-0, aşa că, în minutul 90, am crezut de cuviinţă că nu mai aveam nimic de pierdut şi am pornit către careul advers, tot la un corner. Mi-a venit mingea pe piciorul drept şi am marcat, iar în final am câştigat acel meci.

Dorinel Munteanu a fost destul de supărat pe tine după meci...

Avea dreptate! Am greşit, dar nu am făcut-o intenţionat. Mi-am cerut scuze şi, între timp, ne-am împăcat. M-a asigurat că nu voi pierde postul de titular.

"Nu sunt nebun să renunţ la Branko! Am zis după meci că îl voi sancţiona, dar aşa cum voi dori eu şi oricum nu voi spune nimănui. El rămâne însă numărul 1 la Oţelul", Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul

"Şi la meciul cu Steaua, din sezonul trecut, am fost cât pe ce să marchez, dar mingea a trecut puţin pe lângă poartă", Branko Grahovac, portar Oţelul

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/grahovac-a-fost-iertat-de-dorinel-am-vrut-sa-marchez-din-nou-7743120

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.