Jump to content

Strauss-Kahn: În România, încetarea de plăţi este iminentă


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Strauss-Kahn: În România, încetarea de plăţi este iminentă

Într-un interviu acordat postului elveţian TSR, şeful Fondului Monetar Internaţional atrage atenţia asupra faptului că o serie de europene sunt pe buza prăpastiei. Printre acestea se află şi România, spune Strauss-Kahn. “Nu cred în faliment”, adaugă acesta însă. "Este dramatic că în ţări ca Grecia, Irlanda, Letonia, Ungaria, România situaţia trebuie redresată, pentru că nu mai putem continua aşa. Încetarea de plăţi este iminentă. Prăpastia este chiar în faţă. Nu cred în faliment. Cred că solidaritatea europeană va duce la evitarea acestui lucru, dar asta presupune politici dure, iar aceste ţări sunt în continuare cele mai vulnerabile, mai sărace, aflate în cel mai mare pericol. De aceea trebuie adoptate programe care să protejeze cheltuielile sociale", a declarat directorul general al FMI, Dominique Strauss-Kahn la TSR.

http://www.realitatea.net/dominique-strauss-kahn-in-romania-ungaria-grecia-incetarea-de-plati-este-iminenta-video_775906.html

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.