Jump to content

20 de ani de învăţământ economic la Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

20 de ani de învăţământ economic la Galaţi

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi organizează, în perioada 26-27 noiembrie 2010, a XI-a ediţie a Conferinţei Internaţionale „Riscul în economia contemporană”. Desfăşurată sub egida Asociaţiei Facultăţilor de Economie din România, conferinţa de la Galaţi este o manifestare amplă şi importantă pentru învăţământul universitar românesc, reunind 150 de specialişti în domeniu din marea majoritate a centrelor universitare din ţară, precum şi din universităţi din Republica Moldova, Polonia, SUA şi India. Lucrările se vor desfăşura pe 3 secţiuni: Management – Marketing, Finanţe – Contabilitate şi Economie.

Cu această ocazie, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor va aniversa 20 de ani de la înfiinţarea facultăţii. Foştii decani şi toate cadrele didactice care activează sau au funcţionat pe parcursul celor 20 de ani, precum şi oficialităţi ale oraşului şi judeţului Galaţi au fost invitate să participe la sărbătoarea instituţiei.

Tot cu prilejul acestor manifestări, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi va acorda titlul academic de „Profesor emerit” domnului prof.dr. Paraschiv Vagu, pentru întreaga activitate de peste 55 de ani în slujba învăţământului superior românesc. Prof.dr. Paraschiv Vagu a fost cadru didactic al universităţii gălăţene între 1976 şi 2002, în prezent fiind conducător de doctorat în cadrul aceleiaşi instituţii.

http://www.monitoruldegalati.ro/comunitate/20-de-ani-de-invatamant-economic-la-galati-2838.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.