Jump to content

Maşină distrusă în urma unui incendiu provocat


dcp100168

Recommended Posts

Maşină distrusă în urma unui incendiu provocat

Zgomotul produs de explozia cauciucurilor şi flăcările înalte i-au scos în stradă pe câţiva dintre localnicii de pe strada Traian. O maşină de lux ardea în faţa casei cu numărul 275. Speriaţi, oamenii au sunat imediat la pompieri, care au venit imediat la faţa locului. „Azi noapte am auzit mai multe explozii şi când am ieşit din casă am văzut maşina arzând. Nu ştiu cine i-a dat foc. Nu ştiu dacă ginerele meu era în conflict cu cineva. În ziua de azi orice este posibil”, spune Ilie Tănase, socrul proprietarului maşinii.

Pompierii au reuşit să stingă flăcările în aproximativ jumătate de oră, însă autoturismul a ars în totalitate. „Din primele cercetări reiese că a fost folosită o substanţă care generează focul. Maşina a ars aproape complet”, spune Eugen Chiriţă, purtător de cuvânt al ISU Galaţi.

Valoarea pagubelor se ridică la aproximativ 25.000 de euro.

„Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz pentru a indetifica autorul”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/O_masina_a_fost_incendiata_de_o_mana_criminala_0_378562555.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.