Jump to content

Marian Iancu acuză blaturile făcute de Oţelul


dcp100168

Recommended Posts

Marian Iancu acuză blaturile făcute de Oţelul

Marian Iancu, presedintele Politehnicii Timisoara, s-a lansat intr-un tir dur de acuzatii la adresa liderului Ligii 1, Otelul Galati. Deranjat de intentia presedintelui Otelului, Marius Stan, de a depuncta echipele ale caror conducatori jignesc in presa, Iancu a dezvaluit ca, in trecut, galatenii au cumparat meciuri pentru a evita retrogradarea.

"Cei de la Dinamo, precum si Marius Stan sunt niste ipocriti. El se pretinde o persoana morala, dar a vandut atrocitati oamenilor peste care a vrut sa ajunga primar. Sunt consternat de asemenea personaje duplicitare care reusesc cu atata nonsalanta sa para oameni morali. Marius Stan ar trebui sa taca, sa le ceara scuze galatenilor pentru ca le-a luat banii. A incercat sa se scuze ca acum ceva vreme, cand se luptau la retrogradare, din banii luati pe bilete cumpara meciurile. Este penibil ca tocmai el s-a gasit sa vorbeasca", a declarat Iancu la GSpTV.

Nu este pentru prima data cand Iancu ii ataca pe cei de la Galati, acum rivali in lupta pentru suprematia Ligii 1. Otelul este lider in clasament, urmat de Timisoara la numai un punct distanta.

http://www.ziare.com/marian-iancu/fc-timisoara/marian-iancu-vorbeste-despre-blaturile-facute-de-otelul-galati-1058167

Link to comment
Share on other sites

Marius Stan: "Normalitate, nu venin!"

Directorul general al FC Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat că nu este dispus să plătească orice preţ pentru o performanţă, fie ea şi câştigarea Champions League. "Vreau să cred că se poate face performanţă şi în condiţii de normalitate, că poţi obţine ceva doar dacă munceşti şi nu faci scandal. Am mai spus-o şi o repet: dacă pentru a câştiga un campionat sau chiar Liga Campionilor, ar trebui să plătim un preţ, şi anume să lătrăm pe la TV, de dimineaţă până seara, să împroşcăm cu venin şi cu gunoaie în peste adversari, prefer să stăm pe la mijlocul clsamentului. Niciodată nu voi apela la această metodă, iar dacă acesta-i fotbalul nostru şi deasupra ies numai cei care vorbesc, prefer să rămân pe margine şi să sper că odată va veni şi vremea noastră. Poate prin anii 3000", a afirmat Marius Stan.

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=2892&page=1

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.