Jump to content

Peste 23 de tone de alcool confiscate de vameşi


dcp100168

Recommended Posts

Peste 23 de tone de alcool confiscate de vameşi

Inspectorii vamali împreună cu poliţiştii din cadrul Serviciului de investigare a fraudelor au confiscat 23.387 litri de alcool, pentru care nu fost plătite accizele către stat. O firmă gălăţeană care comercializează en gros şi en detail băuturi alcoolice a fost luată ieir la bani mărunţi de către inspectorii vamali şi poliţiştii de la Investigarea fraudelor. Autorităţile au descoperit cantitatea de 22.830 litri de bãuturi alcoolice fermentate, pentru care nu fusese virată la buget valoarea accizei aferente, în valoare de peste 90.000 de lei. De asemenea au mai fost descoperite şi alte băuturi alcoolice (coniac, vodca, vin), în cantitate totală de 557 litri, pentru care administratorul societãţii comerciale respective nu a putut prezenta acte de provenienţã. „Pentru cele două încălcări ale legislaţiei fiscale cu privire la deţinerea şi comercializarea produselor accizabile, reprezentanţii autorităţii vamale au aplicat două sancţiuni contravenţionale în valoare de 100.000 şi respectiv 10.000 de lei”, spune Sorin Niţă, Purtător de cuvânt DRAOV Galaţi. Întreaga cantitate de marfă, a cărei valoare este de peste 73.000 de lei, a fost confiscată şi va fi valorificată prin compartimentul specializat din cadrul DGFP Galaţi. Sumele încasate se vor ajunge la bugetul statului.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Peste_23_de_tone_de_alcool_de_contrabanda_au_fost_confiscate_de_inspectorii_vamali_0_379162553.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.