Jump to content

Gălăţean (re)condamnat după ce şi-a bătut colegul de celulă


dcp100168

Recommended Posts

Gălăţean (re)condamnat după ce şi-a bătut colegul de celulă

Marian Şerban, de 17 ani, originar din Galaţi, deţinut în Penitenciarul pentru Minori şi Tineri Tichileşti, a primit o pedeapsă rezultantă de 6 ani de închisoare, pentru că şi-a înjunghiat un coleg, în februarie a.c. Incidentul s-a petrecut pe 17 februarie, pe platoul de plimbare pentru tinerii privaţi de libertate. Atât agresorul cât şi victima - Ricardo M., 18 ani, originar din Ploieşti - executau pedepse privative de libertate pentru furt calificat. Marian Ş. a folosit un cuţit pe care l-a ascuns în mâneca hainei, el fiind sancţionat de mai multe ori de către conducerea penitenciarului pentru abateri disciplinare. Iniţial, s-au făcut cercetări pentru vătămare corporală, însă ulterior minorul a fost acuzat de tentativă de omor.

http://www.adevarul.ro/locale/braila/Un_detinut_de_la_Penitenciarul_Tichilesti_din_Braila_a_fost_condamnat_la_6_ani_de_temnita_fiindca_si-a_stalcit_un_coleg_de_celula_in_bataie_0_379762245.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.