Jump to content

Acceleratul Galaţi-Braşov, blocat de un copac


dcp100168

Recommended Posts

Acceleratul Galaţi-Braşov, blocat de un copac

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR“ SA informează că traficul feroviar a fost închis pe secţia de circulaţie Bucureşti - Braşov, începând cu ora 12.20, din cauza prăbuşirii unui copac în gabarit, între staţiile Predeal şi Azuga, pe firul II de circulaţie. Din acest motiv, în acest moment este afectat traficul a trei trenuri, şi anume:

- trenul R 347-2 (circulă pe relaţia Viena - Bucureşti Nord) staţionează în Predeal, de la ora 12.36

- trenul Acc 1732-1 (circulă pe relaţia Galaţi - Braşov) staţioneză în linie curentă între Predeal şi Azuga, de la ora 12.25

- trenul P 3004 (circulă pe relaţia Braşov - Bucureşti Nord) staţionează în Predeal, de la ora 12.52

În acest moment, echipele speciale de intervenţie au ajuns la faţa locului şi desfăşoară operaţiuni de îndepărtare a copacului din gabaritul liniei, astfel încât, în scurt timp, trenurile să poată circula în zona respectivă în condiţii normale.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Trafic_feroviar_inchis_intre_Brasov_si_Bucuresti_din_cauza_unui_copac_prabusit_pe_calea_ferata_0_380962279.html

Link to comment
Share on other sites

Traficul feroviar pe ruta Bucureşti - Braşov a fost reluat

Traficul feroviar pe ruta Bucureşti - Braşov a fost reluat după mai mult de o oră de întrerupere, timp în care s-a intervenit pentru îndepărtarea de pe linie a unui copac căzut, patru trenuri urmând să ajungă la destinaţie cu întârzieri de până la 75 de minute. Traficul feroviar pe distanţa Bucureşti - Braşov, a fost reluat în condiţii de siguranţă între staţiile Predeal - Azuga (firul II), la ora 13.34, informează CFR SA. Echipele de intervenţie au tăiat în mai multe bucăţi copacul căzut pe linie şi au verificat linia de cale ferată, astfel încât circulaţia să fie reluată în condiţii normale şi de siguranţă.

Link to comment
Share on other sites

Se întâmplă din nou...

Trafic ferioviar blocat intre Timisul de Sus si Predeal

Traficul feroviat este blocat, sambata seara, intre Timisul de Sus si Predeal din cauza unor copaci cazuti pe calea ferata. Pasagerii trenului se plang ca nu au primit nicio explicatie de la autoritati. Situatia este ingreunata si de conditiile meteo nefavorabile, in zona ninge de cateva ore bune.

Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" anunta ca circulatia feroviara pe ruta Brasov - Predeal a fost inchisa de la ora 16.03, dupa ce mai multi copaci au cazut pe linia de cale ferata intre statiile Timisu de Jos si Darste. Copacii s-au prabusit pe ambele fire, circulatia fiind blocata deoarece in momentul prabusirii au rupt linia de inalta tensiune pe firul II, iar pe firul I au cazut in gabarit.

Echipele de interventie prezente la fata locului desfasoara operatiuni de taiere a copacilor cazuti pe firul II, astfel incat trenurile sa iti poata relua traficul pe acest fir de circulatie, iar pe firul I se lucreaza la remedierea defectiunii la linia de contact, mai precizeaza comunicatul.

Trei trenuri asteapta redeschiderea circulatiei:

- trenul R 531 care circula pe relatia Bucuresti Nord - Oradea asteapta redeschiderea in statia Predeal de la ora 16.14

- trenul Acc 1746 care circula pe relatia Satu Mare - Bucuresti Nord asteapta in statia Timisu de Sus de la ora 16.43

- trenul Acc 1731 care circula pe relatia Brasov - Galati asteapta in statia Darste de la ora 16.46

http://www.ziare.com/stiri/tren/trafic-ferioviar-blocat-intre-timisul-de-sus-si-predeal-1060067

Circulaţia s-a reluat după circa două ore (16.03-17.50).

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.