Jump to content

Proxenetism cu vecina minoră


dcp100168

Recommended Posts

Proxenetism cu vecina minoră

Un individ fără ocupaţie din Galaţi şi-a şocat vecinii după ce s-a aflat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră în vârstă de 12 ani, iar apoi a convins-o să se prostitueze pentru sume cuprinse între 50 de lei şi 50 de euro.

Mama fetiţei a depus plângere penală la Poliţie împotriva lui Viorel Nicolae Hăbelea (22 de ani) după ce, în cele din urmă, fiica sa i-a povestit cele întâmplate.

Iniţial, tânărul i-a propus fetiţei să aibă o relaţie, dar apoi a plusat, cerându-i să se prostitueze sub promisiunea că vor împărţi în mod egal banii. „Afacerea" s-a pus repede pe picioare. Începând cu luna august 2009, Hăbelea a găsit clienţi pentru mica prostituată şi, ocazional, a pus la dispoziţie apartamentul unde locuia cu tatăl său pentru ca aceasta să aibă unde să întreţină relaţii sexuale cu diverşi bărbaţi.

Audiat de poliţişti, tânărul a declarat că nu ştia care este vârsta reală a fetei, şi că deşi minora i-ar fi spus că are 15 ani, după aspectul fizic el a crezut că are 17 ani. Proxenetul a fost contrazis de bărbaţii cu care fata a făcut sex pe bani şi care au declarat la unison că Hăbelea le intermedia întâlnirile cu minora şi negocia cu ei preţul.

Eugenia Precupeţu, mama fetei, a cerut daune de 5.000 de euro pentru umilinţa la care a fost supusă fiica sa, iar ieri Viorel Nicolae Hăbelea a fost trimis în judecată. „A fost întocmit rechizitoriul, iar faptele reţinute în sarcina sa sunt act sexual cu un minor şi proxenetism", ne-a declarat Liliana Constanda, prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă să stea după gratii până la 10 ani.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Exclusiv-Proxenetism_cu_vecina_minora_0_382161917.html

Link to comment
Share on other sites

Gruparile mafiote din Curtea de Arges care racoleaza fete pentru prostitutie, actioneaza subversiv si conspirativ in Pitesti, Curtea de Arges, Ramnicu Valcea, Brasov, Constanta,Bucuresti si sunt conduse de politistul interlop-tainuitor Rada(un Soric autohton), casatorit cu una dintre prostituatele lui Karoly Pici zis Loti (membru in banda lui George Nan un infractor de talie internationala implicat in trafic de fiinte umane, rapiri, camatarie si omoruri, furturi din apartamente, furturi din si de masini, banda destructurata de politia italiana, in colaborare cu politia germana si nu de politia mafiota romana http://ziare.zaraf.ro/articol8544/RAPITORUL-MILIARDAREI-INFRACTOR-INTERNATIONAL.htm ), prostituata de serviciile careia a beneficiat si Augustin Arsenescu zis Gusti, unul din liderii mafiei din Curtea de Arges si nepotul fostului prim-porcuror Arsenescu. La fel ca Soric, politistul – proxenet Rada ascunde adevarul, in legatura cu gruparile mafiote din Arges care racoleaza fete pentru prostitutie, fete care sunt transportate si cazate la diferite adrese din Curtea de Arges, Pitesti si Bucuresti, pentru a practica prostitutia.In Romania traficul de persoane, proxenetismul si prostitutia nu se combat.Actiunile politiei mafiote romane impotriva traficului de persoane sunt doar pentru impresie artistica, sunt sacrificati doar pionii gruparilor care racoleaza fete pentru prostitutie.România ocupa primul loc în Uniunea Europeana la traficul de carne vie, conform unui raport realizat de Eurojust si Europol.Gruparile mafiote din Romania care racoleaza, transporta, plaseaza si cazeaza fete pentru prostitutie si care ulterior sunt traficate extern sunt conduse chiar de politie. Romania este stat mafiot cu institutii nefunctionale, condus de Crima Organizata.Activitatile ce compun Crima Organizata au un caracter secret si bine organizat, din care cauza realizeaza un impact social deosebit de negativ, in multe state el constituind "cancerul perfid" care vlaguieste puterea societatii, ameninta integritatea guvernelor, determina cresterea taxelor care se adauga la pretul marfurilor, pericliteaza siguranta si locurile de munca ale cetatenilor, aduce daune agentilor economici aflati in competitie, controleaza prin forta banilor sindicatele, in final realizand o puternica influenta in sfera economicului, socialului si mai ales politicului. Masini ale proxenetilor din Arges care racoleaza fete pentru prostitutie si clienti pentru acestea: B-14-WXH si B-34-TND

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Scoasă „la produs” la 12 ani

Elevă în clasa a IV-a la o şcoală gimnazială din zona centrală a oraşului Galaţi, Elena a ajuns prostituată la o vârstă când majoritatea fetiţelor însă sunt preocupate de păpuşi. Avea doar 12 ani când un individ de 22 de ani, Viorel Nicolae Hăbelea, a întreţinut relaţii sexuale cu ea, iar apoi a convins-o să se prostitueze pentru sume cuprinse între 50 de lei şi 50 de euro. „Afacerea” s-a pus repede pe picioare. Începând cu luna august 2009, Hăbelea a găsit clienţi pentru mica prostituată şi, ocazional, a pus la dispoziţie apartamentul unde locuia cu tatăl său pentru ca aceasta să aibă unde să întreţină relaţii sexuale cu diverşi bărbaţi. De ordinul sutelor.

Mama fetiţei a depus plângere penală la Poliţie împotriva lui Viorel Nicolae Hăbelea după ce, în cele din urmă, fiica sa i-a povestit cele întâmplate. Audiat de poliţişti, tânărul a declarat că nu ştia care este vârsta reală a fetei şi că, deşi minora i-ar fi spus că are 15 ani, după aspectul fizic el a crezut că are 17 ani.

adevarul.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.