Jump to content

Dispută pe baza sportivă „Siderurgistul”


dcp100168

Recommended Posts

Dispută pe baza sportivă „Siderurgistul”

Sala de sport, mini-hotelul şi terenul de fotbal de la complexul sportiv sunt disputate de municipalitate şi de clubul de fotbal Oţelul.

Marius Stan, directorul executiv al lui Oţelul Galaţi, a declarat că singura salvare a complexului sportiv este ca acesta să treacă în administrarea clubului de fotbal. „De doi ani, baza se află în administrarea Primăriei care nu a făcut nimic, nu a investit niciun ban. Chiar şi tribunele de la stadion se pot prăbuşi şi să se întâmple o nenorocire", a explicat Marius Stan.

Preşedintele de la Oţelul a mai explicat că în cazul în care baza sportivă ar trece în administrarea clubului de fotbal, s-ar face investiţii majore. „Noi, ca şi club, am investit deja în baza Ancora, pe care am refăcut-o de la zero. Acolo păşteau animalele, iar acum este un gazon foarte bun, cu tribune bine aranjate", a mai explicat Marius Stan.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-_Baza_sportiva_-Siderurgistul-_se_afla_in_stare_avansata_de_degradare_0_382762195.html

Link to comment
Share on other sites

Fleosc. O trecem de la municipalitate la privat, ca sa ce?

"Clubul de fotbal" cere bani de la primarie cu orice prilej (campionatul trecut a fost vorba de macar vreo jumatate de milion de euro).

"Clubul de fotbal" tocmai a fost zilele trecute declarat (pentru o perioada scurta, ce-i drept) in... faliment!

Cineva mare de la "clubul de fotbal" e, intamplator si in CL, unde putea "rentabiliza" baza :ymblushing:

Deci?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.