Jump to content

Emo kids ai zilelor noastre! POZE CUTREMURATOARE 18+


danidani11

Recommended Posts

Sa vorbim putin despre curentul emo unul care este destul de recent aparut undeva pe la inceputul anilor 90' care dupa cum se stie promoveaza hipersensibilitatea, de unde si numele emo ( prescurtarea de la emotive).Curentul emo este uneori identificat cu o anumita moda. Termenul "emo" e deseori asociat stereotipic cu blugi strâmti, breton lung întins pe o parte a fetei sau peste unul sau chiar amândoi ochi, drept, negru închis la culoare, tricouri strâmte care de obicei au inscriptionate pe ele numele unor trupe de rock, curele cu tinte cu catarame, teni?i de pânza în genul Converse All Stars, adidasi de skater sau alti adidasi negri (în general vechi, ponositi) si grosi, ochelari cu rama neagra groasa eventual si o geanta lunga tip postas.

Moda emo s-a schimbat în timp. Trendul initial prevedea par simplu, fara carare, pulovere strâmte, camasi si geci. Aceasta moda a fost uneori caracterizata ca fiind un simplu moft, un capriciu.

Recent, trendul emo este asociat cu un stereotip ce consta în a fi emotional, sensibil, timid, introvertit, anxios. Mai este asociat si cu stari de depresie, tendinte de auto-provocare de rani, chiar si sinucidere, insa pozele pe care urmeaza sa vi le prezint sunt mai greu de digerat decat unele cu un om care s-a sinucis.

danidelacapitala.wordpress.com/2010/12/04/poze-cutremuratoare-emo-kids/

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.