Jump to content

Seppuku la nervi şi gelozie


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Seppuku la nervi şi gelozie

* Tăbărând peste fosta soţie şi amantul acesteia, „fostul” nu s-a lăsat înduplecat şi a împărţit pumni în dreapta şi în stânga *

Înfuriat pesemne că fosta nevastă şi-a găsit repede alinare în braţele altui bărbat, Paraschiv Creţu, de 43 de ani, nu a mai răbdat. Înarmat cu furie oarbă, bărbatul a băgat groaza în locatarii de pe strada Logofăt Tăutu, numărul 6, unde locuia fosta soţie: a intrat peste femeie şi iubitul acesteia, iar loviturile au început să curgă.

Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi: „Sâmbătă seara, Secţia 1 a fost alertată în legătură cu faptul că un bărbat a intrat peste fosta soţie şi concubinul acesteia, în casă iscându-se un conflict între cei trei. Toţi trei au ajuns în final la spital, nici fosta soţie, nici concubinul neavând răni grave, care să necesite internarea. Supărarea l-a făcut însă pe agresor să se automutileze, bărbatul înjunghiindu-se cu un cuţit în abdomen”.

Din fericire, starea ex-soţului este acum stabilă, iar până în acest moment nu a fost depusă nicio plângere pe numele său. Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi ne-a declarat că rănitul a fost transportat, în puterea nopţii, la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi. După o perioadă petrecută în Serviciul de Stabilizare a Unităţii de Primiri Urgenţe, bărbatul a ajuns pe masa de operaţie. Ieri la prânz se afla în secţia Chirurgie III a spitalului şi era conştient. Va scăpa probabil cu bine din incident, chiar dacă recuperarea s-ar putea să dureze.

Bine că n-a murit nimeni. În plus, onoarea auto-agresatului rămâne neştirbită, în stil bushido.

http://www.viata-libera.ro/articol-Seppuku_la_nervi_si_gelozie_2.html

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.