Jump to content

200.000 de euro pentru service IT la Curtea de Apel Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

200.000 de euro pentru service IT la Curtea de Apel Galaţi

Peste 6 milioane de euro sunt aruncate de Ministerul Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti pentru întreţinerea şi reparaţia echipamentelor IT care deservesc structura judecătorească, dar şi penitenciarele din România. Este vorba despre calculatoare, servere, imprimante şi alte echipamente informatice care au ieşit din garanţie sau care urmează să iasă din garanţie în timpul celor patru ani în care funcţionează contractul încheiat de instituţia condusă de Cătălin Predoiu cu trei companii. Cele mai multe contracte au fost încheiate cu firma bucureşteană Power Net Consulting, care a câştigat 16 din cele 19 loturi care formează acordul-cadru, restul loturilor fiind câştigate de Siemens SRL şi de societatea Vico Service Rx SRL.

La data de 1 octombrie 2010, Ministerul Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti a organizat la sediul său o licitaţie restrânsă şi accelerată, în urma căreia au fost atribuite contractele pe 19 loturi.

...

Lotul 4 constă în servicii de întreţinere şi reparaţie echipamente de calcul şi periferice pentru Curtea de Apel Galaţi, instanţele din subordine, precum şi penitenciarele localizate în aria de competenţă a Curţii de Apel Galaţi, şi a costat 857.267,99 lei fără TVA, contractul fiind atribuit firmei Power Net Consulting SRL.

...

În total, Ministerul Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti a scos din bugetul său suma de 20.850.430,84 lei, la care se adaugă suma de 5.044.103,40 lei, reprezentând Taxa pe Valoarea Adăugată, ceea ce aduce costurile pentru serviciile IT achiziţionate la 25.854.534,24 lei cu TVA inclusă (adică 6.155.841,4 euro).

http://www.puterea.ro/news12818/EXCLUSIV-Unde-i-criza-nu-i-tocmeala-Ministerul-Justitiei-cheltuieste-peste-6-milioane-de-euro-pentru-repararea-echipamentelor-IT-iesite-din-garantie.htm

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.