Jump to content

"Oţelarii" taie astăzi porcul


dcp100168

Recommended Posts

„Oţelarii” taie astăzi porcul

Echipa care va ierna la 5 puncte de locul al doilea în clasamentul Ligii I va sacrifica, astăzi, porcul de Crăciun. Prin pomana lui „Ghiţă”, jucătorii, antrenorii şi conducătorii Oţelului marchează finalul de an 2010, dar programul antrenamentelor va continua. „Ne vom pregăti şi joi, dar şi vineri, poate şi sâmbătă. Abia apoi se va pleca în vacanţă”, a anunţat antrenorul Dorinel Munteanu.

http://www.viata-libera.ro/articol-%E2%80%9EOtelarii%E2%80%9D_taie_astazi_porcul_2.html

Link to comment
Share on other sites

Jucatorii de la Otelul si-au mancat prima de Craciun: Un PORC URIAS!

Campionii de toamna de la Galati au luat astazi prima! Tot astazi au si mancat-o. Un porc de 200 de kilograme a fost premiul cu care seful Marius Stan a facut cinste.

De cand e Marius Stan la Galati n-a fost an sa nu se taie porcul la Otelul. Prima in clasament, Galatiul a vrut sa fie prima... si la porc. L-a luat pe cel mai mare! Marius Stan a venit cu familia si fost maestru de ceremonii. El a dat dezlegarea la sorici! Dorinel si-a adus si el sotia la pomana porcului unde lautarii s-au intrecut in dedicatii.

http://www.sport.ro/liga-1/video-jucatorii-de-la-otelul-si-au-mancat-prima-de-craciun-un-porc-urias.html

Porc de 200 de kilograme pentru liderul Ligii I

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a oferit prima de Crăciun, sacrificând un porc de 200 de kilograme pentru jucătorii şi staful tehnic al liderului Ligii I. La petrecerea de final de an au fost prezenţi toţi componenţii echipei, cu excepţia lui Gabriel Viglianti, plecat deja în Argentina.

"Încheiem un an excelent din punct de vedere sportiv şi ne gândim spre un 2011 mai bun", a declarat Gabriel Paraschiv. "Visul nostru, ca al oricărui alt jucător, este să jucăm în Liga Campionilor, însă ştim că până acolo ne aşteaptă un drum lung", a spus Gabriel Giurgiu.

Fotbaliştii şi staful tehnic au fost premiaţi cu câte 2.000 de euro de către un sponsor local, cel care a asigurat şi locul în care fotbaliştii Oţelului au sărbătorit finalul de an.

http://www.mediafax.ro/sport/porc-de-200-de-kilograme-pentru-liderul-ligii-i-7793824

Sponsorul a fost Corneliu Istrate - Vega

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.