Jump to content

Profesorii din Lieşti primesc salariile majorate conform Legii 221/2008


dcp100168

Recommended Posts

Profesorii din Lieşti primesc salariile majorate conform Legii 221/2008

Pentru că n-au respectat ordinele şi le-au dat salarii nediminuate profesorilor,unităţile de învăţământ din Lieşti n-au primit avizul ISJ pentru statele de funcţiuni.

Centrul financiar şcolar din Lieşti este singurul din tot judeţul Galaţi care a plătit lefurile angajaţilor din cele patru unităţi de învăţământ, în baza Legii 221/2008, la baza calculului salariului stând hotărâri judecătoreşti definitive, pronunţate la sfârşitul anului 2009. Altfel spus, dascălii de la Lieşti au luat salarii mai mari cu 37% faţă de cele pe care le aveau în momentul pronunţării instanţelor. „Primarul cumunei a precizat că are bani şi poate să ne plătească salariile în baza Legii 221. În aceste condiţii, noi am fost încadraţi pe această lege din ianuarie 2009 şi până la sfârşitul acestui an", spune Dumitrel Stan, unul dintre profesorii din Lieşti.

„Excepţia" nu le-a picat chiar bine celor de la Inspectoratul Şcolar Galaţi, care au refuzat să le vizeze şcolilor din Lieşti statele de funcţii de execuţie şi statele de funcţii de conducere pentru anul viitor, pe motiv că acestea nu sunt stabilite conform prevederilor legale în vigoare. „Acolo nu se respectă Legea 330/2009 şi nu voi accepta niciodată aceste state de funcţii, până când nu se intră în legalitate", spune inspectorul şcolar general, Doruleţ Resmeriţă.

Cazul de la Lieşti a ajuns şi la urechile reprezentanţilor Sindicatului Învăţământului Preuniversitar Galaţi, care vor să rezolve problema. „Din punctul meu de vedere, hotărârile judecătoreşti de la Lieşti arată că şcoala este obligată să-i încadreze pe salariaţi în prevederile Legii 221/2008", spune vicepreşedintele sindicatului, Lidia Antoniu, care este convinsă că reprezentanţii ISJ vor să aplice prevederile Legii 330/2009 şi să îngheţe salariile fără majorările prevăzute de Legea 221/2008.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-Pentru_ca_au_platit_luni_intregi_salariile_majorate_conform_legii_221-2008-scolile_din_Liesti_au_intrat_in_razboi_cu_Inspectoratul_Scolar_0_386961403.html

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Corpul de control al Ministerului a făcut lumină în cazul salariilor majorate cu 37% de la Lieşti

Singurul centru financiar din judeţ care dădea salarile profesorilor pe Legea 221/2008 trebuie să refacă încadrările pe OUG 330/2009. Cadrele didactice se tem că ar putea fi obligate să restituie banii primiţi până acum.

Epopeea directorului Centrului financiar de la Lieşti, care le-a dat profesorilor salarii mai mari cu 37%, aşa cum prevede Legea 221/2008 s-a terminat odată cu sosirea raportului corpului de control. Aşa cum era de aşteptat, neregulile de acolo sunt clare din punctul de vedere al ministeriabililor drept pt care au dipus ca încadrările să se facă ce acum încolo cu respectarea Legii 330/2009 şi a OUG 1/2010. „Le-am cerut celor de la Lieşti ca în termen de 30 de zile să ia măsurile de corectare a deficienţelor privind încadrarea personalului, începând cu 1 ianuarie 2010, a înscrisurilor din carnetele de muncă, precum şi a plăţii drepturilor băneşti în concordanţă cu Legea 330/2009, a OUG 1/2010 şi cu OUG 45/2010", spune inspectorul şcolar general Doruleţ Resmeriţă.

Totodată, aceeaşi comisie trimisă de Ministerul Educaţiei la Lieşti a recomandat sesizarea Curţii de Conturi a României, a Ministerului Finanţelor Publice şi a Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti în legătură cu neconcordanţele dintre statele de funcţii aprobate de inspectorul general, deciziile emise de director şi modul în care au fost alocate fondurile de către Primăria Lieşti.

Preşedintele Sindicatului Învăţământului Preuniversitar Galaţi, Constantin Ciosu contestă modul de lucru al celor de la Corpul de Control al Ministerului. „Nu ne putem face o imagine foarte clară asupra situaţiei de la Lieşti doar pe baza acestei dispoziţii a Inspectoratului Şcolar. Trebuie să vedem întregul raport al Corpului de Control. Cert este însă că în ţara asta, respectarea unor decizii judecătoreşti a devenit delict, ceea ce nu este deloc bine. Suntem hotărâţi să contestăm în instanţă deciziile acestei comisii de la Minister. Să ne spună judecătorii dacă trebuie sau nu să aplicăm nişte decizii ale dumnealor", spune extrem de supărat liderul sindical.

Până atunci, oamenii de la Lieşti stau cu frica-n sân ca nu cumva organismele abilitate ale statului să nu le reţină pe statele de plată banii în plus pe care i-au luat pe tot parcursul acestor doi ani.

Menţionăm că Inspectoratul Şcolar Galaţi a refuzat să vizeze statele de funcţii pentru anul viitor pentru personalul din cele patru şcoli de la Lieşti.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-_Corpul_de_control_al_Ministerului_Educatiei_a_facut_lumina_in_cazul_salariilor_majorate_cu_37-_de_la_Liesti_0_400160069.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Profesorii din Lieşti au pierdut bătălia pentru salarii

* Dascălii se gândesc să depună plângere penală împotriva directoarei *

După ce, timp de un an de zile, cadrele didactice de la Şcoala Nr. 2 Lieşti au primit salarii mai mari cu 33 la sută (conform hotărârilor judecătoreşti definitive şi irevocabile care au cerut punerea Legii 221 în aplicare), acum vor fi nevoite să renunţe la acest lucru.

Directoarea Şcolii Nr. 2 Steluţa Susanu, somată de câteva luni de conducerea ISJ Galaţi să refacă încadrările, a cedat în final, ducând ieri la ISJ documentele refăcute, prin care li se micşorează lefurile colegilor ei.

Liderul de sindicat de la Lieşti – Dumitrel Stan, şi el profesor al Şcolii Nr. 2 - ne-a declarat: „Voi face plângere penală împotriva doamnei directoare, care încalcă legea. Sunt în şcoală mai mulţi profesori (deocamdată nu ştiu exact câţi) care vor depune şi ei acţiune în instanţă, iar SIP îi va sprijini cu cheltuielile de judecată şi îi va reprezenta în instanţă”.

La celelalte şcoli din localitate, unde salariile sunt de asemenea mărite, situaţia e aceeaşi ca şi joi. La Şcolile Nr. 3 şi 4, directoarea Carmen Boţ a lăsat încadrările nemodificate. La fel şi directoarea de la Şcoala Nr. 1, Mihaela Păpăruş.

Conducerea ISJ nu ne-a putut da un răspuns ieri cu privire la ceea ce va face în privinţa celor două directoare care nu au respectat indicaţiile date, rămânând să se pronunţe abia săptămâna viitoare.

Primarul Lieştiului, Iulian Boţ, ne-a spus, la rândul său, că deocamdată are suficienţi bani pentru a asigura cadrelor didactice salariile majorate.

http://www.viata-libera.ro/articol-Profesorii_din_Liesti_au_pierdut_batalia_pentru_salarii_2.html

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Profesorii din Lieşti au rămas fără salarii

Cadrele didactice din Lieşti ar fi trebuit să-şi primească salariile pe data de 7 februarie, însă n-au văzut niciun leu. Pe de o parte, primarul Lieştiului – Iulian Boc (PNL) - nu a semnat, aşa cum a ameninţat, statele de plată modificate de directoarea Şcolii Nr. 2 Lieşti: „Legea 285/2010 spune că în 2011salariul de bază este la nivelul celui acordat în octombrie 2010, plus 15 la sută. La Lieşti, toţi profesorii au primit în octombrie 2010 salarii conform hotărârilor judecătoreşti definitive şi irevocabile, adică majorate conform Legii 221 cu 33 la sută. Eu nu pot să semnez nişte încadrări care să le diminueze nivelul salariului din octombrie, aşa cum recomandă inspectorul general. Eu nu fac ilegalităţi. Voi trimite o adresă prin care-i voi solicita domnului inspector general Resmeriţă să-mi dea în scris că nu vrea să semneze deciziile de încadrare în conformitate cu Legea 221 şi cu hotărârile judecătoreşti definitive şi irevocabile. Şi atunci vom avea pe cine trage la răspundere”, spune primarul din Lieşti.

De cealaltă parte, inspectorul general Doruleţ Resmeriţă susţine că a semnat deciziile de încadrare doar pentru Şcoala Nr. 2 Lieşti unde salariile de încadrare nu sunt cu 33 la sută mai mari: „Pentru celelalte trei unităţi nu pot viza nişte state de plată care nu sunt conforme cu politica salarială a MECTS. Le-am spus cadrelor didactice să renunţe la pretenţiile lor, să primească salariile fără 221, pentru că într-o lună va veni răspunsul la recursul făcut de primul procuror al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Dacă li se va da câştig de cauză, vor primi diferenţele conform OUG 71”, spune Resmeriţă.

„E posibil să închidem şcolile!”

Cu rate la bănci neplătite şi fără niciun ban în buzunar, profesorii din Lieşti sunt revoltaţi. Liderul lor de sindicat ne-a declarat: „Primarul nu are cum să semneze statele de plată refăcute de directoarea Şcolii Nr. 2 cu salariile diminuate, pentru că profesorii îl vor da în judecată că nu respectă legea. Vom face în schimb acest lucru cu directoarea Susanu. Deja 60 de cadre didactice din Lieşti (dintr-un total de 90) au depus contestaţie la deciziile de încadrare. Apoi vom depune plângere penală. De asemenea, vom avea şedinţe cu părinţii elevilor, le vom spune care este situaţia şi e posibil să decidem să închidem şcoala, nu vom mai intra la ore, de săptămâna viitoare. Nimeni nu ne poate obliga să muncim fără să fim plătiţi”, susţine liderul de sindicat de la Lieşti, Dumitrel Stan.

http://www.viata-libera.ro/articol-Profesorii_din_Liesti_au_ramas_fara_salarii_2.html

Link to comment
Share on other sites

Profesorii de la Lieşti au pus astăzi lacătul pe uşa şcolii

Salariaţii şcolilor din Lieşti au luat decizia de a întrerupe activitatea didactică, în semn de protest faţă de faptul că nu şi-au primit salariile nici până astăzi. Acest lucru se întâmplă deoarece conducerea Inspectoratului Şcolar Galaţi refuză să avizeze statele de plată întocmite de reprezentanţii Centrului Financiar din localitate în conformitate cu legea 221/2008.

Dascălii ar putea reveni la şcoală mâine, după întâlnirea liderului lor de sindicat cu prefectul judeţului şi cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar. La întâlnire este aşteptat şi primarul localităţii pentru a da socoteală vizavi de faptul că a acceptat să plătească salariile în conformitatea cu legea 221/2008 şi nu conform Legii 330/2009.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-carduri-profesorii-Liesti-lacatul_0_428957534.html

Link to comment
Share on other sites

Profesorii din Lieşti au intrat în grevă

Cadrele didactice de la toate cele patru şcoli din Lieşti au hotărât ieri, în jurul orei 14, să nu mai intre la ore, pentru că nu şi-au primit salariile.

Aşa cum am mai scris, primarul comunei, Iulian Boţ, a refuzat să semneze statele de plată pentru salarii cu 33 la sută mai mici, iar inspectorul general Doruleţ Resmeriţă nu a vrut să vizeze încadrările cu lefuri mai mari, deşi profesorii şi-au câştigat în instanţă acest drept. De pe 7 februarie, de când ar fi trebuit să-şi primească banii, profesorii au tot aşteptat să se ia o decizie în cazul lor. „Au trecut zece zile, timp în care ar fi trebuit să se rezolve situaţia ca să putem fi plătiţi. Ne-am săturat să aşteptăm. Dimineaţă s-au făcut ore, dar după-amiază, am trimis copiii acasă. Nu suntem plătiţi, nu mai muncim”, ne-a declarat învăţătoarea Gabriela Mardar, de la Şcoala Nr. 2.

„Am căzut din picioare în curtea şcolii”

Într-adevăr, ieri la ora 15, o parte dintre profesorii de la Şcoala Nr. 2 erau adunaţi în cancelarie şi aşteptau. Pe uşă scria simplu „Grevă”. Ajunşi la capătul răbdării, oamenii au răbufnit: „Stau cu distonocalmul în geantă. Este cea mai stresantă perioadă din viaţa mea. Am rate la bancă şi am cerut adeverinţă de la şcoală prin care să dovedesc că nu am primit salariul, dar nu mai putem continua aşa”, mai spune Gabriela Mardar.

O altă profesoară, Ancuţa Petrache, ne-a arătat biletul de ieşire din spital: „M-am îmbolnăvit. Într-o zi am căzut din picioare în curtea şcolii. Am stat o săptămână în spital. Diagnostic – anemie. N-am mai dormit nopţile, n-am mai mâncat de atâta stres. Nu ştiu unde se va ajunge, dar suntem la limită”, spune femeia cu un oftat adânc.

Lăcrămioara Velev, o altă profesoară, completează: „Sunt singura salariată din casă. Trebuie să plătesc rată de 900 de lei la bancă. Nu mi se pare normal să ne ia din salariu, atâta timp cât există hotărâre judecătorească prin care ni se dă acest drept.”

Profesorii discutaseră inclusiv cu părinţii elevilor, pe care i-au anunţat că nici în cursul zilei de astăzi nu se vor ţine ore la şcolile din Lieşti. „Sunt de partea noastră. Şi ei sunt salariaţi şi nici lor nu le-ar conveni să le taie salariile pe nedrept”, mai spun profesorii, arătându-ne o listă cu semnături de la părinţi.

Astăzi, mediere la Prefectură

Liderul de sindicat Dumitrel Stan ne-a declarat că a fost decizia cadrelor didactice să intre în grevă spontană şi că nu are vreun amestec în organizarea protestului.

Nu am reuşit să discutăm cu inspectorul general Doruleţ Resmeriţă, dar de la primarul Iulian Boţ am aflat că astăzi la Prefectură va avea loc o întâlnire prin care se va încerca medierea protestului: „Suntem chemaţi mâine la Galaţi, eu şi directorii şcolilor şi domnul Resmeriţă. Mai mult nu vă pot spune deocamdată”, a declarat telefonic edilul Lieştiului.

La plecare, profesorii ne-au declarat că vor continua greva, până când li se va face dreptate şi-şi vor primi banii care li se cuvin.

http://www.viata-libera.ro/articol-Profesorii_au_intrat_in_greva__2.html

Link to comment
Share on other sites

Profesorii din Lieşti continuă greva

Liderul de sindicat de la Lieşti, Dumitrel Stan, susţine că a plecat vineri total dezamăgit de la medierea de la Prefectură: „Domnul prefect n-a vrut nicio mediere, ne-a chemat la ordine. Ne-a urechiat că nu vrem să acceptăm «politica salarială a ministerului», când noi avem hotărâri judecătoreşti care trebuie respectate. Ni s-a spus că va veni domnul inspector general Resmeriţă cu jandarmii să împartă salariile la Lieşti. Nu ştiu cât e de legal ca inspectorul general (care nu este ordonator de credite de niciun fel) să poată elibera salarii în Trezorerie”, spune liderul de sindicat de la Lieşti. Acesta susţine că în momentul în care le-a comunicat colegilor săi rezultatul întâlnirii de la Prefectură, aceştia au anunţat că vor continua conflictul spontan pe termen nelimitat.

Primarul Lieştiului, Iulian Boţ, ne-a spus la rândul său: „Mie prefectul mi-a spus că nu sunt ordonator principal de credite, deci conform declaraţiilor dumnealui, nu mai răspund de salarizarea cadrelor de la Lieşti. Am înţeles va veni domnul Resmeriţă cu geanta să împartă banii la profesori”, spune Iulian Boţ.

Resmeriţă recunoaşte că va face o notă de fundamentare prin care va cere în scris programarea sumelor necesare pentru salariile profesorilor de la Lieşti pe baza încadrărilor pe care le va alcătui şi semna singur: „Sunt oameni care nu au hotărâri judecătoreşti pe Legea 221 şi nu merită să sufere. Iniţiem statele de plată şi programăm luni suma în trezorerie. Vom pune salariile la dispoziţia profesorilor. Vărsăm banii în contul şcolii sau pe carduri sau mergem să le ducem lichidităţile. Oamenii trebuie să-şi primească banii. I-am cerut primarului să semneze pentru salariile fără mărirea de 33 la sută până va veni decizia de la Înalta Curte de Casaţie. Iar restul de 33 la sută să-l acopere din bugetul local. Ministerul nu are bani şi prin OUG 71 a amânat plata acestor drepturi băneşti”, spune supărat şeful învăţământului gălăţean.

În concluzie, profesorii din Lieşti nu au intrat vineri la ore şi anunţă că nu vor intra nici luni.

http://www.viata-libera.ro/articol-Profesorii_din_Liesti_continua_greva__2.html

Link to comment
Share on other sites

Profesorii din Lieşti refuză în continuare să intre la ore

Profesorii de la Lieşti au continuat astăzi protestul declanşat joia trecută. Ei sunt nemulţumiţi că salariile le-au întârziat mai bine de două săptămâni şi refuză vehement să intre la ore.

Profesorii de la Lieşti au venit şi astăzi la şcoală, dar nu au intrat la ore. „Am aşteptat şi astăzi să vină cineva să încerce să detensioneze situaţia, dar n-a venit, nici de la Inspectorat, nici de la Prefectură", spune liderul de sindicat Dumitrel Stan.

Cei aproape 100 de dascăli de la Lieşti sunt hotărâţi să acţioneze în instanţă Inspectoratul Şcolar pe care-l acuză că le ţine blocate salariile de mai bine de două săptămâni.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Protestul-dascalilor-Liesti-Dascalii-continuare_0_431956917.html#commentsPage-1

Link to comment
Share on other sites

Profesorii din Lieşti fac grevă de o săptămână

Astăzi se împlineşte o săptămână de când profesorii de la unităţile de învăţământ din Lieşti refuză să intre la ore, pentru că nu li se plătesc salariile în conformitate cu hotărârile judecătoreşti câştigate pe baza Legii 221.

În acelaşi timp, se împlinesc 3 săptămâni de când profesorii nu şi-au primit salariile, pe motiv că nici primarul Iulian Boţ, nici inspectorul general Resmeriţă nu vor să semneze statele de plată. „Profesorii sunt hotărâţi să intre la ore numai după ce îşi vor primi salariile în conformitate cu legea, cu ceea ce li se cuvine prin sentinţe judecătoreşti”, spune liderul de sindicat Dumitrel Stan.

Şeful învăţământului gălăţean susţine că banii pentru profesorii de la Lieşti sunt în cont, dar numai de ei depinde să refacă statele de personal fără să aplice Legea 221, adică pentru lefuri mai mici cu 33 la sută.

http://www.viata-libera.ro/articol-Profesorii_din_Liesti_fac_greva_de_o_saptamana_2.html

Link to comment
Share on other sites

Inspectorul şcolar general are 60 de plângeri penale din partea profesorilor

Profesorii protestatari de la Lieşti au făcut plângeri penale împotriva inspectorului şcolar general, pe care-l acuză de abuz în serviciu. S-au strâns astfel nu mai puţin de 60 de plângeri penale pe numele lui Doruleţ Resmeriţă.

Pe scurt, Lieşti este una dintre puţinele localităţi în care dascălii şi-au primit salariile conform Legii 221/2008, adică majorate cu 33% în ciuda deciziei Guvernului. În atare situaţie, sub pretextul necesităţii respectării legii Inspectoratul Şcolar le-a blocat salariile.

Lucrurile au degenerat zilele acestea atât de mult încât oamenii din cele patru şcoli din Lieşti au luat decizia de a întrerupe activitatea didactică, în semn de protest faţă de faptul că nu şi-au primit salariile la zi. Protestul lor este neîntrerupt din 17 februarie. „În cazul în care inspectorul general n-a făcut altceva decât să respecte un ordin venit de sus, de la Ministerul Educaţiei, atunci plângerile se vor răsfrânge asupra instituţiei", ne-a precizat preşedintele Federaţiei Educaţiei Naţionale, Constantin Ciosu.

Inspectoratul Şcolar susţine însă că nu va aviza niciodată aceste state de plată pentru că dascălii ar fi trebuit să aştepte să-şi primească drepturile câştigate în instanţă în trei tranşe anuale, aşa cum prevede legea. „La 1 ianuarie 2010, salariaţii şcolilor de la Lieşti ar fi trebuit să facă încadrările fără aplicarea Legii 221/2008 şi să aştepte plata drepturilor băneşti dispuse de instanţe, eşalonat, începând din 2011, în trei tranşe. N-au făcut-o atunci, măcar s-o facă acum", ne-a declarat inspectorul şcolar general, Doruleţ Resmeriţă.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-Inspectorul-general-plangeri-penale_0_436756380.html#commentsPage-1

Link to comment
Share on other sites

Profesorii din Lieşti au renunţat la grevă

* Ei protestează în continuare, refuzând să primească salariile ciuntite *

Cadrele didactice din Lieşti au reînceput ieri cursurile, după mai bine de două săptămâni de grevă, dar protestează în continuare refuzând să primească salariile micşorate. „Spre deosebire de cei de la ISJ sau de la minister, noi ne-am gândit şi la copii. Am intrat la ore, pentru că se acumula prea multă materie nefăcută, care nu ar fi putut fi recuperată. Dar nu renunţăm la protest. Refuzăm să ne primim salariile ciuntite. Ni se cuvin legal aceşti bani şi nu vrem să renunţăm la dreptul nostru stabilit atât de lege, cât şi de instanţa judecătorească. În ideea că poate, într-adevăr, nu sunt bani, noi am acceptat aşa cum ne-a cerut inspectorul general să primim lefuri diminuate cu 33 la sută, până când se pronunţă Înalta Curte de Casaţie, dar să nu modifice încadrările, să fie lăsate cele legale”, ne spune liderul de sindicat Stan Dumitrel, în asentimentul colegilor săi.

60 de plângeri plus alte 60

Nemulţumite de faptul că inspectorul general, Doruleţ Resmeriţă refuză să le semneze încadrările la nivelul celor avute anul trecut, cadrele didactice de la cele patru şcoli din Lieşti au depus deja plângeri penale împotriva acestuia. „Avem de gând să depunem şi plângeri şi în civil. Oricum, fiind vorba de litigii de muncă, judecata se va face destul de repede. Cei care se fac vinovaţi de toată această poveste trebuie să plătească”, mai spune liderul profesorilor lieşteni.

Profesorii din Lieşti mai spun că nu vor să renunţe la drepturile lor băneşti şi fiindcă primarul comunei, Iulian Boţ, susţine că deţine fonduri pentru a le achita salarii mai mari cu 33 la sută. Aceştia spun că mai sunt cadre didactice în ţară care primesc salariile conform Legii 221.

„Nu mai există dreptate în ţara asta”

Există şi câţiva profesori, foarte puţini, care au semnat că vor să-şi primească lefurile fără cei 33 la sută, câştigaţi în instanţă. E vorba mai ales de personalul nedidactic şi didactic-auxiliar, care oricum nu beneficiază de Legea 221. În cancelaria de la Şcoala Nr. 2 plutea ieri un aer de deznădejde şi de îndârjire păguboasă: „Renunţăm să ne primim banii, dar luptăm degeaba. Nimănui nu-i pasă de noi. Inspectorul general ne-a ameninţat că va aduce pensionari în locul nostru, iar duminică, la şedinţa cu părinţii, le-a cerut acestora să-şi înscrie copiii la şcoli la Galaţi, că le pune el la dispoziţie transport gratuit. Ce e mai trist că nu numai la noi la Lieşti suntem umiliţi şi subjugaţi de nişte politicieni fără pic de conştiinţă. La fel se întâmplă peste tot. Nu mai există dreptate nicăieri în ţara asta”, ne spune o profesoară.

Profesorii din Lieşti sunt singurii din tot judeţul care au primit salarii conform hotărârilor definitive şi irevocabile pe anul 2010. În celelalte şcoli din Galaţi, chiar dacă au existat hotărâri similare, încadrările s-au făcut fără aplicarea lor. Rămâne de văzut cât vor mai rezista şi lieştenii.

http://www.viata-libera.ro/articol-Profesorii_din_Liesti_au_renuntat_la_greva_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.