Jump to content

S-a ales cu o falcă smulsă după ce a fost muşcat de un verişor


dcp100168
 Share

Recommended Posts

S-a ales cu o falcă smulsă după ce a fost muşcat de un verişor

Cei doi se află într-un conflict vechi de câţiva ani, iar aseară totul a culminat cu o bătaie în urma căreia victima a rămas fără o bucată de obraz.

Vasile Ionuţ Radu, în vârstă de 25 de ani, din Tg. Bujor, a fost bătut de către un verişor de-al său, care l-a şi muşcat de faţă. În urma altercaţiei tânărul a rămas fără o parte din falca stângă. „Un văr m-a aşteptat pe drum şi m-a bătut. La un moment dat m-a şi muşcat de faţă. M-a mai bătut în urmă cu vreo doi ani. Doctorii mi-au zis că mă vor opera. Sper să nu rămân cu urme adânci”, spune victima.

În momentul de faţă gălăţeanul se află internat în secţia Chirurgie Plastică. „În România începem să ducem o viaţă de câine, ceea ce se reflectă în povestea acesti pacient. Toată lumea ştie că o bucată de carne este foarte scumpă. Poftă bună”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă.

Poliţiştii vor lua măsuri împotriva agresorului după ce victima va depune plângere împotriva acestuia şi după ce va obţine certificatul medico legal.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Un_barbat_s-a_ales_cu_o_falca_smulsa_dupa_ce_a_fost_muscat_de_un_alt_individ_0_386961811.html

Link to comment
Share on other sites

Poate şi mai bine =))

Viaţă de câine. Poftă bună!

„În România, faptul că ducem cu toţii o viaţă de câine generează o patologie pe măsură. Într-un sat gălăţean, o neînţelegere dintre doi vecini nu s-a mai lăsat, tradiţional, cu o încăierare cu bâta, coasa şi grebla, ci cu muşcatul de obraz. Românul fiind un individ temeinic, după ce a muşcat a plecat şi cu bucata de carne în gură. Doar carnea e scumpă. Astfel încât pacientul e la noi cu lipsă de substanţă şi probabil i se va lua de pe coapsă, de pe partea numită fund la modul ruşinos sau altfel în mod curent, şi i se va pune pe obraz. Poftă bună, domnilor!”, urează purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

http://www.viata-libera.ro/articol-Bujorean_canibal__2.html

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.