Jump to content

Billa deschide al treilea magazin în Galaţi

Recommended Posts

Posted

Billa deschide al treilea magazin în Galaţi

Billa Romania va deschide un nou supermarket in Galati, oras in care mai detine deja doua magazine, potrivit unui anunt al companiei, publicat in Monitorul Oficial. Compania a deschis pe 14 octombrie primul supermarket propriu din Oltenita si al 55-lea din reteaua din tara. Billa este prezenta pe piata din Romania din februarie 1999.

http://www.dailybusiness.ro/stiri-companii/stiri-companii/billa-romania-va-deschide-un-supermarkert-in-galati-53644

Construcţia e aproape gata, în zona Flora, din Ţiglina III.

Posted

La Carrefour mă gândeam și eu dar nu-i bai! Merge și Billa doar că au prețuri puțin cam mari față de Metro/Real și Kaufland.

Da mai dar iar mancare si altea alea??Mai vrem si noi un shopping calumea,mai o hainuta la reducere si sincer la Carrefour chiar marita sa te duci,si dc nu sa te si relaxezi

Posted

Sa avem si noi un mall fataa, sa lingem o inghetata la "Mec", si asa n-avem bani de hainute chinezesti d-alea de poarta Nikki Minaj, macar sa ne uitam fataaa. Ce ne trebuie atata mancareee...fataa!!! Ce ma plictisesc astia cu Billa si Penny Market ala...Auzi, dar cat o mai fi jpaga pentu Carrefour??

Posted

Billa deschide joi la Galaţi al 56-lea magazin din România

Billa România, parte a grupului Rewe, va deschide joi al treilea magazin din oraşul Galaţi şi al 56-lea din România, a anunţat marţi reţeaua de supermarketuri. Noul magazin are o suprafaţă de vânzare de 550 metri pătraţi şi va comercializa peste 6.000 de articole.

Posted (edited)

Doamne, de cand il asteptam!!!...Uite ca Ţiglina 3 incepe sa prinda culoare, galbena momentan, dar tot e bine... m/ ...Si nu e nicio Flora, e fosta alimentara Continental...

Edited by alina25
Posted (edited)

Adica unde e in Tiglina 3? E pe traseul lui 104? Adica pe strada aia (nu stiu cum se numeste) Cand 104 care vine pe Brailei face dreapta?

Edited by George
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.