Jump to content

Didina Dănăilă - procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel


dcp100168

Recommended Posts

Didina Dănăilă - procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel

Didina Dănăilă va fi procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, după ce a participat la concursul organizat la Institutul Naţional al Magistraturii (INM) pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor de la curţile de apel, tribunale şi judecătorii, precum şi de la parchetele de pe lângă acestea. La concurs, care a avut loc în perioada 27 septembrie-14 decembrie 2010, Didina Dănăilă a obţinut cele mai bune note la nivel de ţară. Mai exact, la interviul care a însemnat de fapt susţinerea proiectului pentru ocuparea unei asemenea funcţii de conducere a fost notată cu 9,71. La examenul (test) scris privind managementul, comunicarea şi resursele umane doamna Didina Dănăilă a fost notată cu 9,60, notă pe care, la nivel de ţară, nu a mai primit-o nici un concurent, media generală rezultată fiind aceea de 9,65.

Urmează etapa validării rezultatelor, în termen de 15 zile, după care Consiliul Superior al Magistraturii va face numirea efectivă în funcţia de procuror general al Curţii de Apel Galaţi, post rămas vacant după ieşirea la pensie a lui Dinu Gâlcă. Didina Dănăilă ocupa de mulţi ani funcţia de procuror general adjunct la aceeaşi instituţie.

http://www.viata-libera.ro/articol-Didina_Danaila_la_un_pas_de_a_fi_procuror_general_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.