dcp100168 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Dorinel Munteanu şi-a trimis fiica la studii în OlandaTehnicianul Oţelului are cele mai tihnite Sărbători de când este antrenor, Galaţiul fiind campioană de toamnă pentru prima dată în istorie. Pentru că de doi ani nu a avut un concediu mai mare de 48 de ore – fiind angrenat de-a lungul timpului în conducerea mai multor echipe – săptămâna viitoare, mai precis pe 15 decembrie, Dorinel, soţia Simona şi fiica acestora, Bianca (19 ani), vor pleca într-un sejur în Dubai. “Am nevoie şi eu de odihnă, după atâta muncă şi tensiune în fotbal. Vreau să mă descarc şi să mă concentrez apoi pe munca mea la Oţelul”, ni s-a destăinuit tehnicianul în vârstă de 43 de ani. Din ianuarie, bucuria cea mare al lui Dorinel va fi că soţia Simona îl va însoţi la Galaţi, unde familia Munteanu va locui într-un apartament de lux, foarte aproape de stadionul Oţelul. Decizia a venit după ce Bianca, fiica de doar 19 ani a cuplului Munteanu, a terminat liceul şi acum studiază la o facultate din Maastricht / Olanda, foarte aproape de graniţa cu Germania.http://www.ziarulnational.com/stiri/Sport/1291914599-Familia-Munteanu-i-a-trimis-fiica-la-studii-n-Olanda
Recommended Posts