Jump to content

Gabi Artene şi-a făcut club de handbal


dcp100168

Recommended Posts

Gabi Artene şi-a făcut club de handbal

Clubul Sportiv de Handbal Art Galaţi este înfiinţat în vara acestui an de către un om care şi-a dedicat întreaga sa viaţă sportului cu mingea la semicerc – Gabriela Artene.

Echipa este alcătuită din fetiţe de 12-14 ani (junioare III) şi se află la prima participare la o competiţie oficială. Iată şi componenţa lotului: Andreea Cristina Bâlbea, Andra Valentina Luca – Andreea Ciucanu, Andreea Druţă, Cornelia Radu, Alexandra Bădoiu, Delia Maria Radu, Cristina Elena Scânteie, Denisa Tănase (fiica antrenorului Viorel Tănase), Mădălina Crăiţă, Gabriela Negru, Cristina Murgoci, Tatiana Budescu şi Alexandra Dindiligan.

GABRIELA ARTENE şi-a dedicat întreaga sa activitate handbalului. Ca jucătoare a evoluat la Oţelul Galaţi, Oltchim, Poli Timişoara şi Cetate Deva, unde a avut calitatea de jucător–antrenor, echipa deveană promovând în 2003 în Liga I sub îndrumarea sa. A făcut parte din lotul naţional de senioare. La încheierea activităţii de jucătoare, a îmbrăţişat-o pe cea de antrenor, în această calitate lucrând la Oţelul (la junioare şi senioare) şi la Cetate Deva. Gabriela este profesor de sport la Colegiul „Elena Doamna” din Galaţi. Este căsătorită şi are o fată, absolventă a FEFS Galaţi.

http://www.viata-libera.ro/articol-Gabi_Artene_si-a_facut_club_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.