Jump to content

Oţelul Galaţi, cele mai multe puncte în 2010!


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Oţelul Galaţi, cele mai multe puncte în 2010!

Într-un clasament realizat pe baza rezultatelor echipelor româneşti în returul sezonului trecut, dar şi în turul acestei stagiuni, „oţelarii“ se află pe primul loc. Dacă în România Liga I s-ar fi desfăşurat după modelul rusesc, primăvară-toamnă, formaţia antrenată de Dorinel Munteanu ar fi fost deja campioană. În cele 35 de etape de campionat jucate în acest an, formaţia antrenată de Dorinel Munteanu a strâns o „zestre" de 67 de puncte, cu trei mai mult decât FC Vaslui şi cu cinci peste FC Timişoara şi CFR Cluj. Dintre granzii bucureşteni, cel mai bine se situează Steaua, care a adunat 57 de puncte în 2010, cu două mai multe decât Dinamo şi cu şapte peste Rapid.

Tehnicianul echipei fanion a oraşului de la malul Dunării promite că urcuşul „oţelarilor" nu se va opri aici. „Multă lume consideră că această pauză ne va scoate din ritm, dar o să vedeţi că după o pregătire bună o să fim şi mai puternici. Vom face totul pentru a ne menţine poziţia. Îmi place să fiu cât mai sus. Lotul nu va suferi decât mici modificări, pentru că împreună am ajuns la acest nivel, după un an şi jumătate de muncă, aşa că băieţii mai pot rezista încă jumătate de an!", a spus „Neamţul".

Clasamentul anului 2010 (35 de etape)

1. Oţelul Galaţi 67

2. FC Vaslui 64

3. FC Timişoara, CFR Cluj 62

4. Steaua 57

5. Dinamo 55

6. Rapid, Gaz Metan 51

7. Unirea Urziceni 50

„Munti", pe primul loc şi în topul antrenorilor

Dorinel Munteanu, Marius Şumudică şi Cristi Pustai sunt cei trei antrenori din Liga I care au reuşit să obţină cele mai multe puncte la echipele lor în anul 2010. Dacă „Munti" a acumulat 67 de puncte cu Oţelul, Şumudică are 57 de puncte (Gloria Bistriţa / Rapid), iar Pustai a adunat 51 de puncte cu Gaz Metan Mediaş. Pe locul al patrulea se clasează Marius Lăcătuş, cu 48 de puncte (FC Vaslui / Steaua), în timp ce Ioan Andone a adunat 47 de puncte (Rapid / Dinamo).

http://www.adevarul.ro/sport/fotbal_intern/Galatiul-cele_mai_multe_puncte_in_2010_0_388761462.html

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.