Jump to content

O mamă de 26 de ani şi-a zdrobit copilul de pereţii Maternităţii!


dcp100168

Recommended Posts

O mamă de 26 de ani şi-a zdrobit copilul de pereţii Maternităţii!

Caz şocant la Galaţi: o mamă şi-a ucis copilul chiar în salonul în care era internată cu el. Femeia era cunoscută de inspectorii Protecţiei DGASPC, după ce toţi ceilalţi cinci copii ai săi fuseseră cedaţi spre adopţie în decursul ultimilor ani.

O tânără de 26 de ani, Nicoleta Munteanu, din comuna tulceană Smârdan este cercetată de Poliţie, după ce în cursul nopţii şi-a ucis bebeluşul, chiar în salonul Maternităţii Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Dr. Nicolae Bacalbaşa a declarat: „Tânăra s-a internat, după ce nu mâncase mai multe zile la rând, ea susţinând însă că are probleme de sănătate. În cursul nopţii, bebeluşul a decedat. La prima vedere se observă cel puţin un traumatism cranian".

Pe de altă parte, mamele internate în saloanele alăturate spun că au auzit mai multe lovituri puternice, iar în momentul în care au sosit cadrele medicale, copilul era deja mort. „Acesta esta al şaselea meu copil. Am vrut să-i dau sân şi l-am scăpat", se apără Nicoleta Munteanu.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/copilul-Maternitatea-Spitalului-Urgenta-Galati_0_389361253.html

Link to comment
Share on other sites

Ar trebui sa faca inchisoare pe viata. Daca il scapa o singra data, nu avea cum sa moara, ca aturile spitalului nu sunt foarte inalte. Si martorii spun ca au auzitmai multe lovvituri. E clarca l-a ucis cu intentie. Iar o alta problema, tipic romaneasca e ca celelalte mamedin salon nu au intervenit.

Edited by George
Link to comment
Share on other sites

Cred ca inchisoarea pe viata ar fi o pedeapsa mult prea blanda ptr o asemenea nenorocita de femeie,avand in vedere conditiile din inchisori,conditii pe care unii nu le au nici in libertate.Cel putin pentru prunc ucidere as da pedeapsa cu moartea.O animala!

Link to comment
Share on other sites

Anchete ale Poliţiei şi DGASPC în cazul unui bebeluş de două săptămâni mort în spital

Poliţia şi Direcţia de Asistenţă Socială au declanşat anchete în cazul unui bebeluş de două săptămâni care a murit la Spitalul "Sfântul Apostol Andrei" din Galaţi şi a cărui mamă, care mai are cinci copii, a susţinut iniţial că micuţul s-a înecat cu lapte, declarând apoi că l-ar fi scăpat din braţe.

Duminică, la secţia de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic de Urgenţă din Galaţi s-a prezentat Nicoleta Munteanu, o tânără de 26 de ani, cu copilul pe care îl născuse de două săptămâni, susţinând că nu a mai mâncat de câteva zile şi că se simte rău. Medicii au decis internarea femeii, împreună cu bebeluşul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului "Sfântul Apostol Andrei" din Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa, femeia este la a şasea naştere, toţi ceilalţi cinci copii fiind daţi în plasament. "Femeia a născut în urmă cu aproximativ două săptămâni, deşi ea declarase că a adus pe lume copilul în urmă cu doar şase zile, într-o maternitate. În momentul în care s-a internat, femeia a susţinut că nu mâncase de trei zile. Nu erau problemele nou-născutului, ci cele de inaniţie ale mamei. La un moment dat, au hrănit-o cei din spital. Copilul nu avea mare lucru. Părea un caz social până când mama a dat alarmă, spunând că bebeluşul s-a înecat cu lapte", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului "Sfântul Apostol Andrei" din Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa. El a spus că în momentul în care cadrele medicale au ajuns la copil acesta era mort. Potrivit sursei citate, bebeluşul avea urmele unui traumatism cranian, iar în cele din urmă femeia a spus că l-a scăpat din braţe. Purtătorul de cuvânt al Spitalului "Sfântul Apostol Andrei" din Galaţi a precizat că în acest caz au fost sesizate Poliţia şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Galaţi.

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Galaţi, Tania Calcan, a precizat că femeia respectivă are cinci copii, cu vârste cuprinse între un an şi 12 ani. Doi dintre aceştia, cei mai mari, sunt în plasament la Galaţi, iar ceilalţi trei se află în plasament în judeţul Tulcea. "Pe certificatul de naştere al copilului decedat erau trecute numele ambilor părinţi. În primă fază ne-au sesizat cei de la Maternitatea «Buna Vestire», dat fiind istoricul femeii. Am vorbit cu ea când s-a externat cu copilul. Era însoţită atunci de o rudă. Apoi, am fost la Tuluceşti, unde femeia locuieşte cu soţul. Condiţiile erau acceptabile. Cel mic era pe lista unui medic de familie şi primise lapte praf. Din concluziile noastre, nu se pune problema inaniţiei. Ceea ce pot să vă spun este că în 12 ani femeia şi-a manifestat de vreo două ori interesul de a-şi vedea copiii pe care ni i-a lăsat în grijă”, a susţinut Tania Calcan.

Link to comment
Share on other sites

Cred ca inchisoarea pe viata ar fi o pedeapsa mult prea blanda ptr o asemenea nenorocita de femeie,avand in vedere conditiile din inchisori,conditii pe care unii nu le au nici in libertate.Cel putin pentru prunc ucidere as da pedeapsa cu moartea.O animala!

Păi da.. când a stat crăcănată i-a fost bine! Acum că avea o a șasea gură nu i-a mai fost bine!

Link to comment
Share on other sites

O idioata! Ce-i poti cere animalei? ca-i mai rau ca un animal!..

PS

Oare nu se poate da o lege ca aceste specime care c*** plozi intr-una si-i plaseaza in grija statului sa fie sterilizata? Javra penala nici nu merita sa traiasca!

Link to comment
Share on other sites

Ce spuneti voi acolo?....Femeia asta e animal????....Hai sa luam exemplul unui caine (care e animal, cum o faceti voi pe femeia asta)...Incercati sa va apropiati de o catea care are pui...Nu mai iesiti vii din coltii ei, asa ca nu comparati....e diferenta de la cer la pamant...Vina apartine in mare parte societatii in care traim, pentru ca accepta si tolereaza astfel de cazuri: femei care nu au posibilitati sa-si creasca odraslele, le da in grija statului, dar statul (prin oamenii care ar tb sa se ocupe de cazurile sociale si pe care ii platesc din banii nostri, normal!!!)uita sa se mai intereseze de soarta acestor femei, care se pare ca fac copii pe banda rulanta....Daca ceilalti 5 copii i-a abandonat, ce ati fi crezut ca va face cu asta???..Credeti ca i s-a dezvoltat asa, deodata, instictul matern si pe asta il va pastra si-l va creste cu dragoste????...Era clar ca ori il va da tot statului, ori il va omori...A ales, din pacate, a doua varianta...Si cazuri similare sunt si vor mai fi, din pacate....Cei de la DGASPC ar tb sa-si faca treaba pana la capat si sa incerce sa tina legatura cu mamele care-si lasa nu un copil, nu 2, ci 5 in cazul asta, in grija statului...Ma rog, deja am trecut de la un subiect la altul, dar sunt revoltata si e pacat ca se intampla astfel de lucruri...Dar intr-o tara deja bolnava nu putem avea decat asteptari bolnave... de la niste oameni bolnavi...Femeia asta a abandonat 5 copii, fara nicio remuscare, fara sa fie, poate, intrebata de ce a facut asta...Dar eu, daca ma duc sa infiez unul din acesti copii, pe care vreau sa-l cresc cu dragoste si sa-i ofer un camin si o familie (de care are cea mai mare nevoie) ma lovesc de mii de bariere, mii de dosare, mii de conditii absurde pe care ti le impun, etc si...abandonezi...Iar copilul ala tot fara mama va creste, tot fara familie, fara dragoste si protectie....Femeia asta va intra la puscarie (eu asa sper), dar restul care au ramas....ce facem cu ele????...

Link to comment
Share on other sites

Sa multumim inca odata statului si conducerii actuale ca ne-a oferit conditii si libertate, si nu in ultimul rand ajutoare si legi care sa ne faca sa traim mai bine...Pe ea la inchisoare....pe cel mic in mormant, si pe viitoarele mame...

Link to comment
Share on other sites

Ce spuneti voi acolo?....Femeia asta e animal????....Hai sa luam exemplul unui caine (care e animal, cum o faceti voi pe femeia asta)... .....

Alina, ai dreptate... si eu am spus ca e mai rau ca un animal.

... din pacate.

Link to comment
Share on other sites

Mama criminală a fost reţinută de procurori după ce, azi dimineaţă, a recunoscut că şi-a ucis bebeluşul

Azi dimineaţă, Nicoleta Munteanu (26 ani), din Tulcea, a fost externată la cererea procurorilor şi a fost reţinută sub acuzaţia de omor. Procurorii au dus-o la Judecătoria Galaţi cu propunere de arestare pentru 29 de zile. Femeia a recunoscut că şi-a dat copilul cu capul de pereţi cu scopul de a-l ucide.

Nicoleta Munteanu, în vârstă de 26 de ani, din comuna Smârdan, judeţul Tulcea, este acuzată că în cursul nopţii de duminică spre luni şi-a ucis bebeluşul, chiar într-un salon al Maternităţii Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi. Nicoleta Munteanu va trebui acum să le dea explicaţii poliţiştilor.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-_Mama_criminala_a_fost_retinuta_de_procurori_dupa_ce_a_recunoscut_ca_si-a_ucis_bebelusul_0_389961151.html

Link to comment
Share on other sites

Mama ucigaşă

Când şi-a văzut copilul inert, cu sânge în colţul gurii, Nicoleta Munteanu s-a speriat. Încercase cu câteva minute mai devreme să îl sugrume, pentru că micuţul nu se oprea din plâns. Nu reuşise – era prea slăbită.

La audierile de ieri de la sediul Poliţiei, Nicoleta Munteanu, tulceanca de 26 de ani, a povestit de-a fir a păr felul în care a scăpat de ultimul ei născut.

Aşadar, aflată la a şasea sarcină, tânăra a născut pe 29 noiembrie la maternitatea „Buna Vestire” din Galaţi”. Conform certificatului de naştere, bebeluşul a primit numele de Ion şi urma, conform surselor, să fie şi el dat spre adopţie, ca toţi ceilalţi cinci fraţi ai săi.

Conform surselor, după câteva zile petrecute acasă, la Tuluceşti, duminică, 12 decembrie, femeia s-a simţit slăbită. Bărbatul cu care trăia nu a mai amânat şi a sunat la Salvare. Ajunsă la faţa locului, asistenta de pe Ambulanţă şi-a dat seama că starea Nicoletei Munteanu este gravă, tulceanca prezentând simptome clare de anemie. Femeia a acceptat să meargă la Spitalul de Urgenţă Galaţi, unde a fost internată într-o rezervă de la Ginecologie, ea fiind singură în cameră cu nou-născutul.

În prima seară petrecută la spital, Nicoleta Munteanu şi-a auzit pruncul ţipând de foame. A pus copilul la sân, dar micuţul nu se putea linişti – femeia neavând probabil lapte, în condiţiile în care era anemică. Exasperată de plânsetele bebeluşului, mama i-a pus celui mic mâna în gât, încercând să-l sugrume. A fost prea slăbită ca să reuşească să îi comprime căile respiratorii. I-a provocat însă vânătăi serioase, care au fost observate apoi de către medicul

legist, la necropsie. În acel moment, leziunile nu aveau încă explicaţie, mama preferând să îndruge poveşti cum că cel mic ar fi căzut din pătuţ.

În continuare, singură în rezerva ei, Nicoleta Munteanu asista neputincioasă la ţipetele copilului. L-a apucat pe bebeluş de cutia toracică şi l-a izbit violent, de trei ori, de perete. Când micuţul a tăcut, rămânând inert în mâna ei, Nicoleta Munteanu s-a speriat. A intrat în panică când a văzut un firişor de sânge în colţul gurii copilului, moment în care a ieşit pe culoar.

O asistentă i-a remarcat agitaţia, întrebând-o ce probleme are. Femeia a răspuns inocentă că ea crede că nou-născutul a murit, pentru că nu mai respiră. În rezervă, asistenta i-a aplicat imediat măsurile de resuscitate lui Ion Munteanu. Băieţelul de două săptămâni şi-a revenit pe moment, el fiind luat de lângă mama lui şi dus de urgenţă în Reanimare. Era însă prea târziu. Copilul a murit luni dimineaţa, traumatismele cranio-cerebrale provocate de mama sa făcându-i imposibilă supravieţuirea.

Având un uşor retard mintal, Nicoleta Manole pare să fi fost „chiriaşă” un timp a spitalului de boli nervoase de la Găneşti. În continuare, soarta ei trece în mâinile oamenilor legii. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi: „Ca în orice caz de omor calificat, este obligatorie expertiza neuro-psihiatrică. Femeia este reţinută în acest moment, urmând ca miercuri să fie prezentată în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile”.

Unul dintre cele mai înfiorătoare cazuri de pruncucidere a fost desluşit. Tragedia face un nou-născut să moară tocmai de mâna fiinţei care i-a dat viaţă. Nu putem să trecem cu vederea, aşadar, că în vremuri mai puţin „crizate”, femeilor cu handicap de la ţară li se administrau periodic - cu voia lor - contraceptive injectabile, care le fereau timp de doi ani, de orice grijă. Şi pe ele, şi societatea care nu va fi niciodată pregătită să facă faţă unor asemenea atrocităţi.

http://www.viata-libera.ro/articol-Mama_ucigasa_2.html

Link to comment
Share on other sites

Femeia care şi-a zdrobit copilul de pereţii spitalului a primit mandat de arestare

Astăzi, Tribunalul Galaţi a decis să o aresteze preventiv, pentru o perioadă de 29 de zile pe Nicoleta Munteanu, femeia de 28 de ani, care la începutul acestei săptămâni şi-a ucis cu bestialitate copilul într-un salon al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi. "Vă aducem la cunoştinţă faptul că, în şedinţa de judecată din data de 15.12.2010, s-a dispus arestarea preventivă a inculpatei MUNTEANU NICOLETA, în vârstă de 28 de ani, cercetată pentru infracţiunea de omor calificat, pentru o perioadă de 29 de zile începând de azi, 15.12.2010 până în data de 12.01.2011", se arată într-un comunicat de presă remis astăzi de instituţie. "S-a reţinut că, numita Munteanu Nicoleta, la data de 12.12.2010 ar fi aplicat victimei, Munteanu Ion, fiu, în vârstă de trei săptămâni, un număr de trei lovituri în zona capului, provocându-i hemoragie meningo-cerebrală, cu fracturi ale oaselor capului ce ar fi dus la decesul acestuia", se mai arată în comunicat.

Nicoleta Munteanu a declarat recurs împotriva hotărârii instanţei Tribunalului Galaţi, urmând ca dosarul să fie înaintat la Curtea de Apel Galaţi.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/UPDATE-Femeia-peretii-Spitalului-arestare_0_390561381.html

Link to comment
Share on other sites

Corpul copilului ucis în maternitate a fost părăsit la morgă

La patru zile de la oribila crimă din Maternitatea Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, nimeni nu vrea să recupereze corpul pruncului de trei luni, zdrobit de pereţii spitalului chiar de propria mamă.

Chiar dacă soţul Nicoletei Munteanu, mama criminală, venise la Galaţi pentru a se interesa de soarta consoartei, acesta nu a binevoit să ridice de la morga Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi şi corpul lui Ion, bebeluşuil în vârstă de numai trei săptămâni.

"Uneori unii se nasc fără noroc. Acest blestem se pare că ţine şi după moarte. Copilaşul ucis stă de patru zile la Morga Spitalului şi nimeni nu vrea să-i recupereze cadavrul", a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Sfântul Apostol Andrei Galaţi.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Corpul-copilului-maternitate-parasit-morga_0_391161059.html

Link to comment
Share on other sites

nimeni nu vrea să recupereze corpul pruncului de trei luni, zdrobit de pereţii spitalului chiar de propria mamă.

numita Munteanu Nicoleta, la data de 12.12.2010 ar fi aplicat victimei, Munteanu Ion, fiu, în vârstă de trei săptămâni,

cand de fapt:

aflată la a şasea sarcină, tânăra a născut pe 29 noiembrie la maternitatea „Buna Vestire” din Galaţi” wacko.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Pruncul ucis în spital, înmormântat de medici

Drama unui nou-născut a cărui viaţă a fost curmată brutal după două săptămâni de la naştere chiar de către cea care l-a adus pe lume poate fi cu greu descrisă în cuvinte. Povestea începe cu ghinionul unui copil nevinovat de a se naşte în familia nepotrivită. O tânără de 28 de ani, mamă a încă cinci copii, toţi daţi în plasament şi un tată căruia nu-i pasă de odraslele sale pe care le-a abandonat ca pe nişte obiecte inutile, sunt părinţii săi. Şi nou-născutul omorât într-un salon al Spitalului de Urgenţă ar fi urmat să ajungă tot în grija statului căci cei care i-au dat viaţă nu l-au dorit nici pe el. O întâmplare terifiantă i-a modificat însă destinul şi l-a transformat dintr-un viitor orfan, într-un cadavru abandonat în frigiderele Serviciului de Medicină Legală. Călăul acestui copil a fost chiar cea care ar fi trebuit să-l ocrotească şi să-i ofere dragostea maternă.

În noaptea de 12 decembrie, într-un salon al secţiei Neonatologie, la Spitalului de Urgenţă, s-au petrecut scene terifiante. Nicoleta Munteanu, în vârstă de 28 de ani, şi-a ucis copilaşul fără niciun fel de remuşcare izbindu-l de toţi pereţii salonului. Motivul pentru care a recurs la acest gest este pur şi simplu şocant: pruncul plângea de foame.

Alertat de celelalte mame internate, personalul medical s-a mobilizat şi a făcut tot posibilul pentru a-l readuce la viaţă pe micuţul care suferise traumatisme severe. În dimineaţa următoare copilul a murit. Medicii, poliţiştii şi procurorii au încercat să afle ce a putut-o determina pe mama criminală să-şi omoare pruncul.

Mama criminală a fost ridicată de către poliţişti, a fost audiată şi ulterior a primit mandate de arestare pe o perioadă de 29 de zile pentru omor calificat. Concubinul acesteia a intrat şi el în scenă făcându-şi apariţia pe holurile spitalului, dar doar pentru a vedea care este starea de sănătate a tineri, mai puţin interesându-l despre copil. Nepăsarea lui s-a datorat unui simplu fapt: nu era el tatăl biologic al micuţului, drept pentru care nu dorea să aibă de-a face cu acest caz.

În tot acest timp în care autorităţile împuternicite să ia măsuri erau concentrate pe mama criminală şi pe cazul de omor calificat, cadavrul nou-născutului, de doar două săptămâni, zăcea într-unul raft în morga Spitalului de Urgenţă. Acolo a şi rămas timp de aproximativ trei săptămâni fără ca cineva să se intereseze de el.

Cu câteva zile înainte de intrarea în noul an, câţiva medici din cadrul Spitalului de Urgenţă au făcut un gest omenesc şi au cumpărat cele necesare înmormântării. Astfel, copilul a cărui viaţă a fost una pe cât de scurtă pe atât de chinuită a avut parte de o înmormântare creştinească. "Medicii de pe secţie şi asistentele au strâns bani şi au cumpărat cele necasare înmormântării. A fost înhumat copilul înainte de revelion. Nimeni nu se interesase la morgă de el până atunci", spune dr. Iulia Negrea, medic neonatolog la Spitalul de Urgenţă.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Pruncul-ucis-spital-inmormantat-medici_0_406759406.html

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Începe procesul mamei ucigaşe

Vineri a fost trimisă în judecată mama ucigaşă a propriului bebeluş, despre care v-am relatat în decembrie 2010. Munteanu Nicoleta, 29 de ani, născută în Galaţi, dar cu domiciliul actual în localitatea Smârdan, judeţul Tulcea, este acuzată, conform rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, de omor calificat, de uciderea fiului ei de doar două săptămâni.

Căsătorită, timp de nouă ani, cu Munteanu Costache, Nicoleta a dat naştere în acest mariaj la doi copii minori, ajunşi în plasament familial. Aceeaşi soartă au avut şi alţi trei copii ai femeii, proveniţi dintr-o relaţie anterioară căsătoriei. Cei doi soţi au fost despărţiţi în fapt un an de zile, răstimp în care femeia a mai avut o relaţie cu un alt bărbat. În vara anului trecut s-a împăcat cu soţul legitim, dar, la data de 29 noiembrie 2010, a născut un băieţel, Ion, provenit din relaţia extraconjugală amintită. La o săptămână, mama şi copilul au fost externaţi şi s-au retras la părinţii femeii, în Tuluceşti.

Pe 12 decembrie 2010, femeia, „slăbită, cu ameţeli”, aşa cum scrie în rechizitoriul Parchetului, a ajuns la spital la secţia de obstetrică septică. În aceeaşi seară, în jurul orei 22,00, copilul de numai două săptămâni a început să plângă, aşa cum fac toţi bebeluşii. Femeia a încercat să-şi alăpteze copilul, dar n-a reuşit, iar copilul plângea în continuare, aşa că, enervată, l-a strâns de gât, după care l-a lovit de trei ori cu capul de perete. Copilul a plâns în continuare, aşa că mama - dacă i se poate spune aşa - a chemat în sfârşit o asistentă, dar numai după ce a văzut că bebeluşului i se scurgea o dâră de sânge prin colţul gurii. Fusese primul semn al morţii aduse de mamă propriului copil. A doua zi, pe 13 decembrie, micuţul Ion a trecut în lumea umbrelor.

La anchetă, Munteanu Nicoleta a spus iniţial că a scăpat copilul pe podea, dar, în faţa probelor, a recunoscut că l-a ucis pentru a scăpa de el, pentru că nu avea cum să-l crească. Conform buletinului medico-legal, moartea „a fost violentă”, mama provocându-i copilului, între altele, „hemoragie meningo-cerebrală cu fracturi ale oaselor craniului”.

Munteanu Nicoleta e acuzată de omor calificat, de crimă comisă asupra propriului copil. Un raport de expertiză psihiatrică al Institutului de Medicină Medico-Legală „Mina Minovici” Bucureşti consemnează laconic: „Munteanu Nicoleta prezintă debilitate uşoară cu tulburări de comportament şi are discernământ critic determinat în raport cu fapta pentru care este cercetată”. Copilul, fiinţă nevinovată, a murit, iar „mama” va ajunge la puşcărie.

Evident, după ce va fi judecată. Ceilalţi copii, soţul? Cine ştie la ce ţărmuri vor fi aruncaţi de valurile vieţii!

http://www.viata-libera.ro/articol-Dupa_ce_si-a_omorat_copilul_in_decembrie_2010_mama_ucigasa_-_la_Tribunal_2.html

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Şi-a omorât pruncul pentru că soţul ei nu-l dorea

Procesul Nicoletei Munteanu, cea care şi-a ucis pruncul în vârstă de doar două săptămâni, a avut pe 24 martie o nouă înfăţişare, când judecătorul a menţinut măsura arestării. Mama acuzată de moartea copilului său va fi adusă din nou în faţa completului de judecată în aprilie.

Deocamdată, femeia nu a dat nicio declaraţie în faţa instanţei, dar la prelungirea măsurii arestării şi-a recunoscut fapta. Femeia le-a spus magistraţilor că a comis omorul din cauză că soţul ei nu mai dorea şi acest copil.

Procurorii au reţinut în rechizitoriu că era căsătorită cu Munteanu Costache de aproximativ 9 ani şi au împreună doi copilaşi, daţi în plasament familial. Femeia mai avea dintr-o relaţie anterioară încă trei copii, daţi şi aceştia în plasament. La un moment dat, cei doi soţi s-au separat, Nicoleta având o relaţie cu un bărbat din Brăila. În vara lui 2010, ea s-a întors la soţul ei, însărcinată, cel puţin aşa susţine Costache Munteanu.

În decembrie, în timp ce se afla în spital, şi-a izbit copilul cu capul de pereţi. Nicoleta le-a spus anchetatorilor că pruncului îi era foame, iar ea a încercat să-l alăpteze. „Pentru că nu aveam lapte, copilul a continuat să plângă, motiv pentru care m-am enervat şi l-am strâns de gât. Pentru că acesta continua să plângă, l-am lovit cu capul de trei ori de peretele de lângă pat. L-am apucat de sub abdomen şi l-am lovit cu tărie de peretele de lângă pat. Mi-am omorât propriul copil deoarece voiam să scap de el, fiindcă nu aveam cu ce să-l cresc”, le-a spus inculpata anchetatorilor.

http://www.viata-libera.ro/articol-Si-a_omorat_pruncul_pentru_ca_sotul_ei_nu-l_dorea_2.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

13 ani de puşcărie pentru că şi-a ucis bebeluşul

Nicoleta Munteanu, femeia care şi-a ucis bebeluşul în bătaie, a primit 13 ani de puşcărie. Ea şi-a recunoscut vina, aşa cum au povestit-o procurorii în rechizitoriu, motiv pentru care a beneficiat de o reducere a pedepsei.

Reamintim că anul trecut, în decembrie, Nicoleta s-a internat în spital cu bebeluşul ei. La un moment dat a încercat să-l alăpteze, dar pruncul continua să plângă. A început să-l strângă de gât, după care l-a izbit de câteva ori de perete, lucru care a dus la moartea bebeluşului. La momentul arestării, le-a spus anchetatorilor că a comis fapta şi sub impulsul a ceea ce trăia, după ce a aflat că soţul ei nu-şi dorea acest copil. La momentul crimei, femeia era căsătorită de 9 ani şi avea 2 copii, daţi în plasament. Dintr-o altă relaţie mai avea 3 micuţi, daţi şi aceştia în grija statului. La un moment dat, Nicoleta s-a separat de actualul soţ şi a avut o relaţie cu un tip din Brăila. În vara lui 2010 s-a întors acasă însărcinată - aşa susţine Costache Munteanu, cel care-i este soţ cu acte.

Cert este că femeia va sta 13 ani în puşcărie, cel puţin aşa a decis o primă instanţă, a cărei decizie poate fi atacată la Curtea de Apel.

viata-libera.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.