dcp100168 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 "U" Cluj - Oţelul 2-1 !!!Cu 1-0 pe tabelă şi doi oameni în plus pe teren, Oţelul s-a făcut de râs! Nepăsare, neputinţă sau amândouă la un loc!Formaţia Oţelul Galaţi a pierdut, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), în faţa echipei Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I, în care a fost eliminaţi trei jucători - doi de la gazde şi unul de la oaspeţi.Golurile au fost marcate de Jivko Jelev '17 (Oţelul), respectiv Dorin Goga '59 şi Cristian Silvăşan '66 (penalti), pentru "U" Cluj. Oţelul a deschis scorul în minutul 17, prin Jivko Jelev, care a înscris cu capul, de la 8 metri, după o centrare de pe dreapta a lui Ciprian Deac. Universitatea Cluj a rămas în inferioritate numerică, în minutul 47, când a fost eliminat Alin Savu pentru un fault dur asupra lui Janos Szekely. De la clujeni a mai fost eliminat un jucător, Milan Jovanovici, în minutul 55, tot pentru un fault la Szekely. Deşi în inferioritate numerică, clujenii au reuşit să egaleze, în minutul 59, când la o pasă în careu de la Edivan, Goga a preluat mingea şi a înscris, pe lângă Kolev, de la 10 metri lateral dreapta. În minutul 65, Sergiu Costin (Oţelul) l-a faultat în careu pe Băd, gest care i-a atras eliminarea, iar centralul Sebastian Colţescu a dictat penalti pentru Universitatea Cluj. Lovitura de la 11 metri a fost executată de Silvăşan, care a adus în avantaj echipa gazdă, scor 2-1.Au evoluat echipele:Universitatea Cluj: 33. Merlier - 18. Unguruşan, 27. Bilica, 24. M. Jovanovici, 19. G. Coman - 22. Bundea, 26. Baiano (15. Băd '46), 21. Edivan (25. Boudarene '68), 20. Savu - 10. Goga, 23. Silvăşan (30. Şoltuz '86). Antrenor: Meszaros Alpar.Oţelul Galaţi: 12. Kolev - 20. Brujan (8. Labukas '78), 18. Sg. Costin, 31. Jelev, 14. Silviu Ilie - 28. Szekely (9. Viglianti '59), 29. Giurgiu, 6. Iorga (7. Elek '78), 23. Deac - 27. E. Jula, 19. D.Stan. Antrenor: Petre Grigoraş.Cartonaşe galbene: Goga '45, Băd '80 / Sg. Costin '30.Cartonaşe roşii: Savu '48, Jovanovici '57 / Sg. Costin '65.Meciul a fost arbitrat de o brigadă condusă de Sebastian Colţescu, ajutat la cele două linii de Eduard Crângaşu şi Mircea Toderici. Arbitru de rezervă a fost Robert Dumitru, iar observatori Gheorghe Nedelescu şi Ioan Timofte.La partidă au asistat aproximativ 5.000 de spectatori."Suntem o echipă de idioţi""Suntem o echipă de idioţi, inclusiv eu fac parte din această categorie! Am pierdut un meci care trebuia câştigat fără probleme. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar ştiu că la pauză le-am spus jucătorilor să rămânem la fel de agresivi, să nu le dăm deloc spaţii adversarilor. Probabil că jucătorii n-au auzit, s-au retras deliberat, au făcut greşeli inadmisibile şi, deşi aveam doi oameni în plus, am primit două goluri şi am pierdut meciul. Cred că jucătorii noştri s-au crezut învingători atunci când cei doi clujeni au fost eliminaţi. Şi-or fi închipuit că îşi vor da şi vreo 3-4 autogoluri. A fost un meci ruşinos, trăim o ruşine de nedescris. Le cerem scuze suporterilor!", a declarat, după meci, antrenorul Petre Grigoraş.
dcp100168 Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Marius Stan refuză varianta blatuluiÎn urma partidei "U"Cluj - Oţelul, meci pe care unii dintre suporterii roş-alb-albaştrilor l-au considerat dubios, directorul general al clubului gălăţean, Marius Stan, a declarat: "După un asemenea meci, după o asemenea desfăşurare a ostilităţilor nici nu mai ai ce spune. Eu am fost redus la tăcere după această înfrângere şi jur că, în momentul în care a fost eliminat al doilea clujean, mi-a fost teamă. Oţelul are destule momente la activ în care n-a ştiut să profite de avantajul creat. Să nu uităm de acel meci de Cupă, cu FC Braşov, când am avut 2-0 şi am dărâmat repede tot ce clădisem. Suporterii au dreptul să spună ce vor, este şi normal să se simtă jigniţi după o asemenea înfrângere, dar trebuie să ştie toată lumea că pentru mine nu există termenul de blat! Nici nu vreau să aud de aşa ceva! Uneori parcă aş prefera să fim etichetaţi aşa decât să ştim că pierdem numai din prostie. Asta ne-ar mai trebui acum, să fim consideraţi şi blatişti, că n-avem destule pe cap! Cred că dacă am fi câştigat la Cluj, am fi scăpat de grijile retrogradării, dar în aceste condiţii vom avea mari emoţii."
Relu Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 "Suntem o echipă de idioţi" "Suntem o echipă de idioţi, inclusiv eu fac parte din această categorie! Am pierdut un meci care trebuia câştigat fără probleme. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar ştiu că la pauză le-am spus jucătorilor să rămânem la fel de agresivi, să nu le dăm deloc spaţii adversarilor. Probabil că jucătorii n-au auzit, s-au retras deliberat, au făcut greşeli inadmisibile şi, deşi aveam doi oameni în plus, am primit două goluri şi am pierdut meciul. Cred că jucătorii noştri s-au crezut învingători atunci când cei doi clujeni au fost eliminaţi. Şi-or fi închipuit că îşi vor da şi vreo 3-4 autogoluri. A fost un meci ruşinos, trăim o ruşine de nedescris. Le cerem scuze suporterilor!", a declarat, după meci, antrenorul Petre Grigoraş.De unde se vede că nu numai numărul conteză! Pfui!
Recommended Posts