Relu Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Săptămâna trecută, pe adresa asociației noastre de proprietari, a sosit un ordin de executare silită, în favoarea APATERM. După cercetarea sentinței, am constatat că deși suntem pârăți (lucru de care n-aveam habar...), adresa sediului este alta, total diferită, practic în cealaltă parte a orașului... Am fost să discut cu executorul dar am fost trimis la plimbare, spunându-mi că el face ce-i spune clientul . N-a vrut deloc să mă ia în seamă când l-am rugat să citească sentința, zicându-mi că e o problemă pe care va trebui s-o rezolv cu APATERM. Întrebare: ce să fac? Să-i ignor? Să notific APATERM-ul? Să fac o contestație? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Dacă este deschis dosar de executare, e clar că asociația este pârâtă! Executorul nu are nicio treabă cu pârâtul. Despre ce este vorba mai exact? Asociația în sine sau un singur/mai mulți locatari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted December 14, 2010 Author Share Posted December 14, 2010 E vorba despre penalități ce trebie plătite de către asociație la APATERM...Sentința e din 2007, a fost dată în executare silită cu o zi înainte de a se prescrie... În tot acest timp, nimeni n-a sesizat că sunt două elemente ce nu se potrivesc: asociația și adresa sediului. Și a rămas așa, negru pe alb. Oare nu era de datoria APATERM-ului să se sesizeze din timpul procesului? Sau să facă recurs, cerând modificarea unuia dintre elemente? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Nu pricep partea cu asociația și adresa sediului.. care asociație și care sediu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legumix Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 E vorba despre penalități ce trebie plătite de către asociație la APATERM...Sentința e din 2007, a fost dată în executare silită cu o zi înainte de a se prescrie... În tot acest timp, nimeni n-a sesizat că sunt două elemente ce nu se potrivesc: asociația și adresa sediului. Și a rămas așa, negru pe alb. Oare nu era de datoria APATERM-ului să se sesizeze din timpul procesului? Sau să facă recurs, cerând modificarea unuia dintre elemente?contestatie la executare - taxa de timbru de 194 lei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted December 16, 2010 Author Share Posted December 16, 2010 Mulțam! edit: Am înțeles că trebuie să plătesc taxa de timbru. Timbru judiciar, ceva? Alte cheltuieli? Luni e ultima zi pentru depunerea contestației (ordinul a fost emis pe 6) și n-am timp de alergătură... Chestia cu berea rămâne valabilă Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiyana Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 O depui luni si gata Totusi, ai 15 zile de la comunicare, nu la "emiterea ordinului". Taxa de timbru poate fi platita pana la primul termen, iar cuantumul ei este prevazut in citatie. A. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted December 16, 2010 Author Share Posted December 16, 2010 Mersi Ordinul nu l-am primit prin poștă ci printr-un serviciu de curierat care l-a băgat în cutia poștală. Nu este specificată nicăieri nici o dată Între timp am mai aflat că trebuie plătit și o taxă de timbru judiciar de 30 de bani. Atașăm la dosar, ca dovadă, o copie după actul de constituire și o copie a unui contract cu APATERM. Dar astea după ce mai fac o vizită la executor, poate s-o răzgândi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiM Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Știam că ordinele se predau personal pe baza unei serii de buletin cu semnătură și nume. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts