Jump to content

Recommended Posts

Posted

Păi mai e și iarnă și de sărbători lumea de regulă stă cu familia. Așa cum tu dorești să ajungi undeva să fii alături de cei dragi sau să te distrezi, așa și conductorul, dispecerul etc dorește să stea acasă cu familia, copiii și așa mai departe. Unele lucruri se planifică mai din timp pentru a nu ajunge în această situație, George!

Posted

Este vorba de cerere si oferta.

In perioada Sarbatorilor, lumea mai sta pe acasa sau, in fine, se indreapta spre anumite destinatii tipice.

CFRul, ca orice societate, trebuie sa produca. Bani. Un tren cu 2 calatori nu este rentabil.

Pe acelasi motiv pentru care autobuzele/Maxi-taxi nu circula peste noapte cu acelasi program de peste zi.

Posted

Da, veti si voi dreptate, dar niciodata CFR-ul nu a initiat vreo campanie care sa spuna: Calatori, aveti posibilitatea sa va rezervati un tren in perioada sarbatorilor" Si in functie de comenzile primite sa stabileasca graficul. NU . Ei fac de capul lor. Taie ce le trece lor prin cap si cum le trece lor prin mintea aia ingusta cat creierul de gaina.

Posted

Nu chiar. Daca, sporurile sunt interzise dupa GUV. BOC., asumat (nu asomat) de ce sa mearga sambata-duminica si in sarbatorile legale? Daca nu primesc ?ceva in plus?

Posted

CFR-ul nu a initiat vreo campanie care sa spuna: Calatori, aveti posibilitatea sa va rezervati un tren in perioada sarbatorilor

George, poate ma insel eu, dar stiu ca inca mai exista Agentia de Voiaj CFR unde exact asta faci: te duci si iti rezervi bilet pentru ce perioada vrei.

Mai mult, aveau (parca) si oarescare facilitati de grup sau de rezervare in avans cu anumite perioade (un ceva minuscul de vreo 5 %, dar daca merg 10 persoane pina la Timisoara, iese de o bere :) )

Acum, daca tu te hotarasti pe 24 decembrie ca vrei sa faci Craciunul la Satu-Mare... Cum zice si Andrei, mai e nevoie sa-ti si planifici unele chestii...

Posted

Acum, daca tu te hotarasti pe 24 decembrie ca vrei sa faci Craciunul la Satu-Mare...

Strict imposibil in Romania. Poate a doua zi de Craciun o vei face la Satu-Mare... Prima va fi serbata in tren :))

Posted

Nu, eu stiu ca circula trenuri. Nu am spus eu asta. Eu spuneam ca daca vrei sa iti rezervi la unul care nu circula ca sa circule. Daca se duc 10 indivizi din fiecare oras la Agentia de voiaj in loc sa se bucure aia ca are clienti le va flitui peste nas cu replica asta.