Jump to content

CFR-ul


George

Recommended Posts

Păi mai e și iarnă și de sărbători lumea de regulă stă cu familia. Așa cum tu dorești să ajungi undeva să fii alături de cei dragi sau să te distrezi, așa și conductorul, dispecerul etc dorește să stea acasă cu familia, copiii și așa mai departe. Unele lucruri se planifică mai din timp pentru a nu ajunge în această situație, George!

Link to comment
Share on other sites

Este vorba de cerere si oferta.

In perioada Sarbatorilor, lumea mai sta pe acasa sau, in fine, se indreapta spre anumite destinatii tipice.

CFRul, ca orice societate, trebuie sa produca. Bani. Un tren cu 2 calatori nu este rentabil.

Pe acelasi motiv pentru care autobuzele/Maxi-taxi nu circula peste noapte cu acelasi program de peste zi.

Link to comment
Share on other sites

Da, veti si voi dreptate, dar niciodata CFR-ul nu a initiat vreo campanie care sa spuna: Calatori, aveti posibilitatea sa va rezervati un tren in perioada sarbatorilor" Si in functie de comenzile primite sa stabileasca graficul. NU . Ei fac de capul lor. Taie ce le trece lor prin cap si cum le trece lor prin mintea aia ingusta cat creierul de gaina.

Link to comment
Share on other sites

CFR-ul nu a initiat vreo campanie care sa spuna: Calatori, aveti posibilitatea sa va rezervati un tren in perioada sarbatorilor

George, poate ma insel eu, dar stiu ca inca mai exista Agentia de Voiaj CFR unde exact asta faci: te duci si iti rezervi bilet pentru ce perioada vrei.

Mai mult, aveau (parca) si oarescare facilitati de grup sau de rezervare in avans cu anumite perioade (un ceva minuscul de vreo 5 %, dar daca merg 10 persoane pina la Timisoara, iese de o bere :) )

Acum, daca tu te hotarasti pe 24 decembrie ca vrei sa faci Craciunul la Satu-Mare... Cum zice si Andrei, mai e nevoie sa-ti si planifici unele chestii...

Link to comment
Share on other sites

Nu, eu stiu ca circula trenuri. Nu am spus eu asta. Eu spuneam ca daca vrei sa iti rezervi la unul care nu circula ca sa circule. Daca se duc 10 indivizi din fiecare oras la Agentia de voiaj in loc sa se bucure aia ca are clienti le va flitui peste nas cu replica asta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.