Jump to content

Spectacole stradale de Crăciun şi Revelion


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Spectacole stradale de Crăciun şi Revelion

În acest an, gălăţenii vor avea ocazia să petreacă în stradă atât de Crăciun, cât şi de Revelion. Spectacolele sunt organizate de ProFM Lider FM şi sunt susţinute de Primăria Municipiului Galaţi.

Conform viceprimarului Nicuşor Ciumacenco, vor fi patru zile de distracţie, câte două în cazul fiecărui eveniment. În perioada 24-25 decembrie, pe platforma Casei de Cultură a Sindicatelor, gălăţenii vor putea urmări colinde, trupe locale, ansambluri folclorice, muzică populară şi de petrecere.

În perioada 30-31 decembrie, în aceeaşi zonă vor putea fi văzute tradiţii locale (Pluguşorul, Ursul, Capra, Căluţii, etc), trupe locale, ansambluri folclorice şi cântăreţi de muzică populară sau de petrecere.

Primăria asigură închirierea cu titlu gratuit a platformei Casei de Cultură a Sindicatelor, paza şi ordinea, salubritatea şi energia electrică. În total, efortul financiar la care va fi supus bugetul local este de 20.000 de lei, bani care includ focurile de artificii şi o parte din onorariile artiştilor.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Spectacole_stradale_cu_prilejul_sarbatorilor_de_iarna_0_391161324.html

Link to comment
Share on other sites

Colinde şi house-party de Crăciun

Colinde, petreceri în aer liber şi multă distracţie. De asta vor avea parte gălăţenii care se vor afla, în perioada 24-25 decembrie, pe platforma Casei de Cultură a Sindicatelor. Potrivit viceprimarului Nicuşor Ciumacenco, spectacolele de Crăciun se vor desfăşura în intervalul orar 18.00-22.00.

În Ajun de Crăciun, elevii Liceului de Artă „Dimitrie Cuclin" vor susţine un concert de colinde, iar de la ora 18.00, marea speranţă a cântecului românesc, Maria Crăciun, va susţine un concert de muzică uşoară. De la ora 19.00, artista Maria Magdalena Dănăilă va susţine un recital folk, iar de la 22.00, DJ Seva va încinge atmosfera cu un house-party.

Prima zi de Crăciun va debuta cu tradiţionalele colinde. Artiştii Centrului Cultural „Dunărea de Jos" vor crea o adevărată atmosferă de sărbătoare. Începând cu ora 20.00, va avea loc un concert de muzică populară. Printre artiştii care vor urca pe secenă se numără Liliana Vintilă şi Vasilica Tonu. Seara se va încheia cu o petrecere în aer liber întreţinută cu ajutorului renumitului DJ Seva.

„Gălăţenii care vor veni la spectacole nu vor regreta. Era timpul ca Primăria să se implice în astfel de evenimente", a spus viceprimarul Nicuşor Ciumacenco.

Seara zilei de 30 decembrie începe cu spectacolul artiştilor Teatrului Muzical ”Nae Leonard”, urmat de un recital de muzică populară susţinut de Liliana Vintilă şi Mandola Munteanu. De la ora 21.00, începe karaoke şi clubbing, cu DJ Danny.

Pe 31 decembrie, vor evolua artişti locali, alături de solista de muzică populară din Republica Moldova, Veronica Stolici, iar de la trecerea în Noul An nu vor lipsi focurile de artificii.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Vezi-spectacole-Galati-prilejul-sarbatorilor_0_395960468.html

Link to comment
Share on other sites

ProFM te invită la Revelion în stradă

Galaţiul intră anul acesta în rândul marilor oraşe, cu Revelionul în stradă. Nu îl organizează autorităţile locale, ci Radio ProFM LiderFM, pe esplanada din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor. Pe scenă vor urca formaţii de muzică populară, trupe dance, precum şi cei mai buni DJ din oraş şi nu numai. ProFM a pregătit, de asemenea, tot felul de jocuri şi concursuri şi un extraordinar foc de artificii, programat, evident, la miezul nopţii.

Petrecerea începe la ora 21,00 şi va dura până după miezul nopţii. De altfel, cei de la ProFM au pregătit şi pentru joi seară un spectacol pe aceeaşi scenă. Între orele 18,00 şi 22,00 veţi putea vedea diverse formaţii pe scenă cu cea mai bună muzică de chef.

Revelionul ProFM vine în completarea unei adevărate sărbători de iarnă, care a început în pragul Crăciunului şi care s-a întins pe mai multe zile. Pe 24, 25 şi 26 decembrie, pe esplanada Casei de Cultură a avut loc evenimentul „Crăciun în stradă”. Încălziţi de cei 20.000 de waţi ai instalaţiei de sunet, de jocuri de lumini, fum şi flăcări, au evoluat în faţa publicului corul de copii de la liceul „Dimitrie Cuclin”, Andreea Ignat, Ioana Staicu, Aurora Totolici şi un invitat de la Piteşti, Ionuţ Popescu. De muzică populară s-au ocupat Liliana Vintilă, Doiniţa Flutur, Petrică Popa, Vasilica Tonu şi George Popa, după care pe scenă au urcat cei de la trupa rock „The F Word” şi trupa dance „New Generation”. Au mixat DJ Seva, DJ Aleco, alături de MC Dany Chifan şi Marian Codîrlă.

http://www.viata-libera.ro/articol-ProFM_te_invita_la_Revelion_in_strada_2.html

Link to comment
Share on other sites

Spectacole şi focuri de artificii de Revelion

Primăria Municipiului Galaţi, în colaborare cu Radio ProFM, organizează în noaptea dintre ani, dar şi în seara de 30 decembrie, mai multe spectacole în aer liber. Gălăţenii vor avea parte de muzică uşoară şi populară, trupe dance, pop şi rock, MC şi DJ, concursuri şi premii. Nu va lipsi, desigur, deja tradiţionalul foc de artificii de la 12 noaptea.

Seara zilei de 30 decembrie începe cu spectacolul artiştilor Teatrului Muzical ”Nae Leonard”, urmat de un recital de muzică populară susţinut de Liliana Vintilă şi Mandola Munteanu. De la ora 21.00, începe karaoke şi clubbing, cu DJ Danny.

Pe 31 decembrie, vor evolua artişti locali, alături de solista de muzică populară Veronica Stolici, din Republica Moldova. În afara focurilor de artificii de la miezul nopţii, gălăţenii vor avea parte, ne dau asigurări organizatorii, şi de o serie de surprize.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Distractie_Spectacole_si_focuri_de_artificii_de_Revelion_0_398960195.html

Link to comment
Share on other sites

Alexandra Ungureanu & Crush cântă la Galaţi

Gălăţenii vor putea să petreacă Revelionul în faţa Casei Sindicatelor, unde vor susţine recitaluri, printre alţii, Alexandra Ungureanu & Crush, De La Vegas şi Provincialii.

La Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă se va ţine “focul pompierilor”, o tradiţie păstrată acum doar la Galaţi: pompierii vor juca în jurul focului şi vor sări peste el, iar la final vor “arde” anul vechi.

http://www.libertatea.ro/stire/petreceti-gratis-in-strada-de-revelion-316341.html

Link to comment
Share on other sites

A fost cineva? Au fost sau nu artificii?

Cateva sute de galateni au intampinat noul an la un concert in mijlocul orasului. Dezamagirea a fost insa generala: din cauza bugetului redus primaria nu a aprobat un foc de artificii. De altfel, în multe oraşe din ţară s-a sărbătorit cu buget redus. Pentru petrecerea dintre ani, primăriile din marile oraşe au alocat ce fonduri au mai găsit în vistierii. Aşa se face că, în timp ce la Iaşi petrecerea a costat aproape 50.000 de euro, la Galaţi nu au fost nici măcar artificii.

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/cum-a-trecut-romania-in-2011-211698.html

Link to comment
Share on other sites

am fost în treacăt pe la sindicate ... erau cam 50 de persoane ... din ce mi-au povestit alții, au fost până la urmă și focuri de artificii ...

era cam pustiu pe străzi ... în Țiglina, la Bârlădeanu, localul era închis ... și pe la alte localuri, era destul slabă animația ... cam așa se vedea din stradă ...

asta e, pe la Galați, lumea a preferat să sărbătorească acasă Anul Nou...

Link to comment
Share on other sites

Eu am avut restaurantul plin și Bîrlădeanu trebuia să organizeze și el Revelion..Formația care trebuia să cânte la el a venit la mine.

Eu am constatat că deși nu sunt bani, lumea încă se distrează.. acasă sau prin alte părți.

Link to comment
Share on other sites

Bani sunt, lumea are bani, era plin pe la munte si in alte parti de revelion, alti arunca mancarea la gunoi ca e prea multa si tot asa, lumea are bani se distreaza ca are cu ce... Si se mai spune criza.. e pentru uni :(

Nu cred ca un om care are un salar de maxim 10 mill si are si copii, ii mai ramane sa se si distreze in statiuni sau in alte parti...

Edited by cosx25
Link to comment
Share on other sites

Concert de 15.000 de euro, organizat doar pentru 30 de persoane

Manifestările organizate pe 31 decembrie de municipalitate cu ocazia trecerii dintre ani nu a stârnit interesul decât unui număr redus de gălăţeni.

Primăria Municipiului Galaţi, în colaborare cu o staţie radio locală a organizat în noaptea de Revelion un concert prin care s-a dorit marcarea începutului noului an. Gălăţenilor li s-a promis un show complet: muzică de calitate de toate genurile (populară, trupe dance, pop şi rock, MC şi DJ), concursuri şi premii. În plus, nu a lipsit nici tradiţionalul foc de artificii de la miezul nopţii. Toate acestea au costat 15.000 de euro. „În total, bugetul manifestării s-a ridicat la aproximativ 15.000 de euro, din care circa 5.000 de euro sunt alocaţi de Primărie, iar restul de la sponsori", a declarat viceprimarul Nicuşor Ciumacenco.

Rezultatul acestei investiţiei: doar 30 de gălăţeni au avut curiozitatea de a trece în preajma miezului nopţii la concertul municipalităţii. Prin urmare, 15.000 de euro s-au cheltuit pe această manifestăre la care nu a venit mai nimeni. „Eu am trecut pe acolo în jurul orei 11.15. Nu era mai nimeni pe acolo şi am plecat. Mi-ar fi plăcut şi mie să particip la un concert asemănător cu cel de la Bucureşti. Însă pe scenă nu se întâmpla mai nimic spectaculos", a declarat Florin Baston, 25 de ani.

Cum s-au cheltuit banii

O mare parte din suma destinată evenimentului a fost destinată plăţilor către artişti, aşa cum au explicat organizatorii în zilele premergătoare Revelionului. Însă, nici măcar măcar în ziua de 31 decembrie, organizatorul nu a putut preciza ce formaţii şi solişti vor participa la eveniment. Lipsiţi de aceste informaţii, cumulat cu faptul că trupele de pe scenă au fost doar locale şi în foarte multe cazuri necunoscute chiar şi pentru gălăţeni, publicul nu a fost atras către spectacol. Astfel, s-au cheltuit cei 15.000 de euro pentru doar 30 de spectatori, câţi se aflau în faţa scenei cu jumătate de oră înaintea miezului nopţii! Ceea ce înseamnă distracţie de 500 de euro pentru fiecare spectatori! În plus şi scena a fost folosită fără costuri. Municipalitatea a asigurat închirierea cu titlu gratuit a platformei Casei de Cultură a Sindicatelor (acolo unde au avut loc spectacolele), paza şi ordinea, salubritatea şi energia electrică şi focurile de artificii de Revelion.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-_Concert_de_15-000_de_euro-organizat_doar_pentru_30_de_persoane_0_401359975.html

Link to comment
Share on other sites

Cum mi-am petrecut sfarsitul anului

31 decembrie 2010, ora 23:00. Casa de Cultura a Sindicatelor din Galati. Concert in aer liber. Mai putin de o suta de spectatori. Toti inghetati. Multi prieteni cu cei de pe scena. Toti se uita la ceas sa vada cat mai e pana la miezul noptii, pana la focul de artificii.

31 decembrie 2010, ora 23:59. Peste o mie de oameni se pregatesc pentru numaratoarea inversa. Pe scena sunt DJ Sabiuta si Marian Brailescu de la Pro FM Galati, precum si fetele de la trupa Honey. Paranteza: e prima data cand aud de trupa asta. Gugalesc si aflu ca cea mai mare realizare e descalificarea de la Festivalul Mamaia pentru ca au facut playback. Ma rog, conteaza mai putin, pana la ora asta s-a baut destul de mult ca orice pitzi sa para Madonna.

5, 4, 3, 2, 1 La multi ani Ga........ Cam atat s-a auzit. Microfonul lui Sabiuta cedeaza. Sunt minus opt grade. La Bucuresti artistii au avut parte pe scena de un tun de caldura. La Galati s-a mizat pe caldura sufleteasca.

01 ianuarie 2011, ora 00:00 si cateva secunde. Marian Brailescu anunta ca Primaria Galati nu a aprobat organizarea unui foc de artificii pentru spectacolul de la Casa de Cultura a Sindicatelor. Invita indirect multimea sa huiduie. Oamenii, care venisera in special pentru spectacolul pirotehnic anuntat in zilele anterioare, au umplut in cateva secunde toate frigiderele din primarie.

01 ianuarie, ora 00:01. Incepe o hora uriasa in piata, la indemnul unei cantarete de muzica populara care ingheata pe scena, fiind imbracata doar cu o ie subtire. Se ciocnesc pahare de plastic si sticle de Dorato, care pare a fi noul Angelli pentru revelioanele romanilor. In cateva minute cei mai multi dintre petrecareti se cara din piata catre casele lor, unde baieramul continua.

De ce or fi tinut cei de la primarie sa fie huiduiti inca din prima zi a anului 2011?

http://juganaru.blogspot.com/2011/01/cum-mi-am-petrecut-sfarsitul-anului.html

Link to comment
Share on other sites

Spectacolul de Revelion,o ţeapă de 15.000 de euro

Trecerea dintre ani a fost marcată cu un spectacol susţinut pe esplanada de la Casa de Cultură a Sindicatelor. Finanţarea concertului a fost asigurată cu 5.000 de euro de către Primărie şi cu 10.000 de euro din sponsorizări atrase de organizatori în numele municipalităţii.

Încă din primul minut al noului an, a apărut şi primul scandal legat de utilizarea dubioasă a fondurilor publice. Spectacolul de la Casa de Cultură a Sindicatelor prin care s-a marcat intrarea în noul an a costat, cel puţin teoretic, 15.000 de euro, 5.000 de la Primărie şi 10.000 de la firmele care au acceptat să-l sponsorizeze. Cu aceşti bani ar fi trebuit plătiţi artiştii şi focul de artificii de la miezul nopţii.

Ilie Pleşcan, directorul unui post local de radio şi unul dintre organizatori, ne-a declarat că, pentru spectacolul de Anul Nou, s-au cheltuit doar banii de la Primărie. "Am primit fondurile de la municipalitate, vreo 4.900 de euro. Din aceşti bani s-au plătit onorariile formaţiilor care au fost prezente în cadrul concertului. De fapt, din această sumă am asigurat tot ce era necesar pentru spectacol", ne-a declarat Ilie Pleşcan.

Formaţiile şi soliştii care au urcat pe scenă de Revelion în faţa Casei de Cultură afirmă că prestaţiile lor artistice au fost gratuite. "Reprezentanţii postului de radio care a organizat concertul ne-au spus că nu vom lua niciun ban şi că vom cânta gratis pentru că suntem mediatizaţi. Ni s-a spus ca trupele din Galati nu vor primi niciun ban", ne-au declarat membrii trupei de hip-hop „Joint".

Aici trebuie punctat că la eveniment au participat doar trupe locale.

"Noi am asigurat în jur de 5.000 de euro. Mai exact vreo 20.000 de lei. Din această sumă s-au luat şi artificii", ne-a comunicat Nicuşor Ciumacenco, viceprimarul Galaţiului. De remarcat însă că nici focuri de artificii n-au mai fost. Pleşcan spune că din cauză că nu s-au mai obţinut autorizaţiile necesare de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Sponsorizările, uite-le că nu-s

Şi cei 10.000 de euro din sponsorizări au dispărut. "Nu am mai avut niciun ban din sponsorizări. Această sumă trebuia să vină de la vânzătorii cu tarabe instalate pe esplandă. Din păcate aceştia nu au mai fost şi nu am mai avut bani din sponsorizări", ne-a declarat Ilie Pleşcan.

În schimb, Nicuşor Ciumacenco ne-a declarat că sponsorizările au fost adunate de la firmele din Galaţi. "Domnul Pleşcan trebuia să ia legătura cu societăţile din muncipiu şi să obţină sponsorizări. Nu ştiu câţi bani s-au strâns", ne-a precizat viceprimarul.

Focul de artificii

Şi în privinţa focului de artificii apar divergenţe. Ilie Pleşcan spune că a cerut autorizaţii pentru ca focurile de artificii să fie trase din parcarea băncii Transilvania de pe strada Brăilei. "De acolo se trag focurile de artificii şi cu ocazia Serbărilor Galaţiului, însă noi nu am primit autorizaţiile", ne-a mai comunicat Pleşcan.

În schimb de la Poliţie ni s-a spus că s-a cerut autorizaţie pentru parcarea de la Casa de Cultură, lângă scenă", a răspuns Ilie Pleşcan. "Acolo nu puteam da autorizaţii. Erau maşini în parcare şi nu era posibil conform legii să oferim autorizaţii", ne-a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Organizatorii de spectacole, afaceri necurate

Ilie Pleşcan, reprezentantul local al unui post naţional de radio a mai fost implicat în câteva scandaluri legate de evenimente ce au avut loc în Galaţi. Este vorba de concursul Motorock din 2006, moment în care a murit o fetiţă ce a fost lovită de o motocicletă. Ilie Pleşcan, implicat în organizarea acestui show moto, nu a fost găsit vinovat de către procurori pentru decesul fetiţei.

O altă cale prin care s-au organizat multe dintre spectacolel publice din Galaţi a fost prin intermediul Muzeului Caricaturii Româneşti, organizaţie non-guvernamentală condusă de Viorel Baciu. Prin această fundaţie s-au făcut multe plăţi către artiştii care au concertat de-a lungul timpului la Galaţi, la Serbările oraşului sau la Festivalul Scrumbiei.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Anul_Nou_de_la_Galati-_Spectacolul_de_Revelion-o_teapa_de_15-000_de_euro_0_402559793.html

Link to comment
Share on other sites

Cum s-au fâsâit artificiile de Revelion

* Organizatorii dau vina unii pe alţii

Primăria: „La anul va fi cu totul altfel”

Cu ceva timp înainte de Anul Nou, de la Primărie a venit promisiunea unei petreceri în aer liber, promisiune făcută de viceprimarul Nicuşor Ciumacenco. Întrebările adresate ieri vicelui au fost legate şi de faptul că s-au alocat bani de la bugetul local pentru marea serbare de la miezul nopţii, bani despre care am aflat că au fost în total 200 de milioane de lei vechi, sumă virată în bugetul Teatrului Dramatic. „Eu am plătit de acolo ce era de plătit. Artificiile nu au mai fost plătite, pentru că nu plăteşti pentru un serviciu care nu a fost prestat. Dar nu am toate datele acum, voi afla şi voi anunţa public ce şi pe ce s-a cheltuit”, a declarat viceprimarul Nicuşor Ciumacenco. „După cum se ştie, pentru focurile de artificii şi Primăria emite un aviz. Pe 27 decembrie, am semnat avizul, deci de la Primărie toate actele au fost eliberate. Apoi, am plecat din localitate, dar am ţinut legătura în permanenţă cu domnul Ilie Z. Pleşcan - director asociat ProFM LiderFM, radioul partener al evenimentului de Anul Nou. Am aflat cu surprindere, pe 31 decembrie, pe la ora 15,30, că nu vor fi artificii. Nu am înţeles motivul, am luat legătura cu inspectorul-şef Dănuţ Lefter. La un moment-dat am avut senzaţia că s-a rezolvat problema, pentru ca apoi, pe la ora 19, să aflu că nu vor fi focuri de artificii. Am auzit că pe scenă s-a spus că Primăria ar fi vinovată că nu au fost focuri, dar nu este adevărat. Dimpotrivă, noi am făcut tot ce ţinea de noi ca acest lucru să nu se întâmple. Eu cred că a fost o carenţă organizatorică atunci când s-a depus autorizaţia pentru artificii. Îl înţeleg şi pe domnul Lefter şi are dreptate: nu poţi veni pe 31 decembrie, la ora 14-15 să ceri aviz pentru un astfel de foc de artificii. De luni până vineri era tot timpul din lume ca firma care urma să dea cu artificii, Caviem, să obţină toate actele necesare. Nu ştiu cine e de vină, îmi scapă”, a explicat viceprimarul toată tărăşenia. Evitând să nominalizeze vinovatul de dezamăgirea gălăţenilor, vicele a promis: „La anul va fi cu totul altfel”.

Poliţia Galaţi: „Locaţie improprie”

Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi: „Poliţia Galaţi nu a dat autorizaţie de desfăşurare a focurilor de artificii pentru că locaţia aleasă pentru plasarea tunurilor era improprie, platforma nefiind de o calitate corespunzătoare. Asfaltul era măcinat, existând riscul dezechilibrării bateriilor sau al treselor trasoare în momentul executării tragerilor. În plus, parcarea nu era golită de maşini, maşinile existente acolo putând suferi avarii. De aspectul scoaterii maşinilor din parcare trebuia să se ocupe Primăria şi Poliţia Locală”.

Poliţia Locală: „Noi scoteam maşinile”

Contactat telefonic, Cristian Gâscă, directorul Poliţiei Locale, nu îşi poate ascunde surpriza: „La faţa locului erau într-adevăr şase maşini. Noi am evacuat trei, şi urma să găsim proprietarii şi pentru celelalte trei. Asta când pe 31 decembrie, la ora 17,30, am primit telefon să ne oprim, că Poliţia nu dă autorizaţie. Eram pregătiţi să acţionăm în zonă cu echipaje de la Rutieră, maşinile aflate în patrulă şi agenţii pedeştri”.

ISU: „Noi am dat autorizaţie”

Cum de Serviciul Pirotehnic al ISU a aprobat focurile de artificii, iar Poliţia nu? Locotenent-colonelul Cristinel Radu, şeful Serviciului pirotehnic din cadrul ISU: „Noi dăm avize pentru jocurile de artificii de la clasa III în sus. Am verificat locaţia, dacă erau instalaţii de înaltă tensiune în zonă şi am şi primit declaraţia pe proprie răspundere a firmei organizatoare a jocurilor. În urma acestor lucruri, am dat autorizaţia”.

Ilie Z. Pleşcan: „La Sărbători s-a putut”

Organizator al segmentului artistic (trupe, cântăreţi), Ilie Z. Pleşcan (Pro FM) s-a implicat şi când a venit vorba de obţinerea autorizaţiei pentru focurile de artificii: „Pe 31 seara, nu ştiu exact ora, am fost în birou la Sorin Penciu, şeful Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase. Dumnealui era de serviciu şi mi-a spus că nu poate da autorizaţie, pentru că nu sunt îndeplinite condiţiile legale. I-am spus că Galaţiul va fi singurul oraş mare fără focuri de artificii organizate de Primărie, în noaptea de Revelion, dar lucrurile au rămas aşa. L-am întrebat pe domnul Penciu şi cum de s-a putut ca aceeaşi firmă, Caviem Line, care a organizat şi focurile de artificii de la Sărbătorile Galaţiului, din noiembrie, să primească atunci autorizaţie, iar acum nu. Focurile de artificii erau prevăzute să coste în jur de 1.500 de euro”.

Răspunsul Poliţiei Galaţi vine prompt: „De Sărbători, condiţiile erau respectate”, declară Cristina Tatulici.

Caviem Line: „Cineva din Poliţie are ce are cu noi”

Cristian Butnariu, reprezentantul firmei Caviem Line: „Poliţia s-a folosit de un articol care prevede ca focurile să nu aibă loc la o distanţă mai mică de 50 de metri de clădirile de patru etaje. Da, s-a mai întâmplat să nu primim autorizaţie, dar asta pentru că cineva din Poliţie are porniri revanşarde împotriva noastră. Dar noi nu din artificii câştigăm bani, artificiile erau doar pentru că însemnau ceva frumos pentru gălăţeni. Banii pentru jocuri nu au fost încasaţi, pentru că serviciul nu a fost prestat”.

http://www.viata-libera.ro/articol-Galati_%E2%80%93_singurul_oras_mare_fara_artificii_de_Revelion_2.html

Link to comment
Share on other sites

Ilie Z. Pleşcan (Pro FM) (...): Pe 31 seara, nu ştiu exact ora, am fost în birou la Sorin Penciu, şeful Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase

Pai pe 31 decembrie SEARA incerci sa obtii autorizatia pentru artificiile de la miezul nopti??? Tare, frate. Probabil ca nu se stia ca pe 31 decembrie se termina anul... :ymblushing:

Cum surprinde Mama Natura pe unui dom'le... Sau poate organizatorul era "de stil vechi" si se gandea ca mai are vreo doua saptamani.

Poliţia Locală: „Noi scoteam maşinile”

Politia locala nu era Politie locala la data aia, cat despre "scosul" masinilor din parcari pentru a organiza la cativa metri de blocuri (cat de lat e trotuarul la A-uri???) lansari de artificuri, asta chiar e de militieni.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.