Jump to content

Gălăţean prins cu 95 de brazi fără acte


dcp100168

Recommended Posts

Gălăţean prins cu 95 de brazi fără acte

Poliţiştii din Comăneşti, judeţul Bacău, l-au depistat pe N. Viorel, din Galaţi, care transporta cu o autoutilitară 95 de brazi de Crăciun, pentru care a prezentat un aviz de însoţire necompletat corespunzător. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar pomii, în valoare de 2.850 lei, au fost ridicaţi în vederea confiscării.

http://www.amosnews.ro/Agenda_infractionala_a_zilei_de_16_Decembrie_2010_II_-29-59216

Link to comment
Share on other sites

Si aici de vina tot vanzatorul de la car el a cumparat, e cel mai vinovat

Nu chiar. Daca tu cumperi o marfa (mai ales) pentru revanzare trebuie sa stii ce acte-ti trebuie, ce trebuie sa scrie in ele etc. Asa doar ca discutie... Ca de exemplu necorespunzator poate sa insemne si ca avea trecuti 10 brazi si el vindea 95... Si asta e cam altceva decat neatentie sau nestiinta.

Link to comment
Share on other sites

Braconierii de brazi – prinşi de Jandarmerie

* 58 de brazi de Crăciun au fost confiscaţi şi predaţi Ocolului Silvic *

Jandarmii gălăţeni au intervenit miercuri în Piaţa Centrală din Galaţi, unde i-au luat la puricat pe vânzătorii de brazi de Crăciun. Astfel, oamenii legii au verificat dacă toţi comercianţii aveau acte, aviz de însoţire a mărfii sau împuternicire, dacă brazii aveau crotal şi seria acestuia. Prinşi asupra faptului, trei vânzători au recunoscut: nu aveau documente, drept pentru care jandarmii au confiscat 58 de brazi, pe care apoi i-au predat Ocolului Silvic Galaţi. Cei trei braconieri au fost amendaţi cu 2.000 de lei, fiecare. În timpul acestei misiuni, jandarmii au prins şi un comerciant cu 400 de pocnitori. Oamenii legii i-au făcut dosar penal cât ai zice poc-poc-poc.

http://www.viata-libera.ro/articol-Braconierii_de_brazi_%E2%80%93_prinsi_de_Jandarmerie_2.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.